IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• и като съм почнал да пиша тая вечер да си кажа и за анкетата - първия ден видях нещо и се зарадвах но после анкетата изчезна
    идеята ми беше да има анкета за ежедневната посока на дадена двойка по която всички регистрирани да могат да дадат само по един вот на ден - толкова ли е трудно и то не с числа а нагоре и надолу
    [/img]

Коментар

• стопа на 1,2173
      исках да кажа че е много по-комфортно да се скъсява при всеки удобен случай отколкото да се търси изненадата

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
        E 4ak pak ot sega - neshto 1.17 posle imame nedovarshena rabota 1.27 4e bat pesho da se poiavi i togava posoka paritet
        за недовършената работа си има анализатори - те ще я обяснят някак си )))))))))))))))

Коментар

• E 4ak pak ot sega - neshto 1.17 posle imame nedovarshena rabota 1.27 4e bat pesho da se poiavi i togava posoka paritet

Коментар

Първоначално изпратено от iav
            В петък малко преди затварянето скъсих от 1,2227
            на 1,2165 затворих половината и сложих стоп на 1,2184
            мисля че ще има опит за пробив на 1,21 и тогава /след лихвите примерно/ да тръгне обратно затова мисля че е рано
            Bravo dobro otigravane i mojesh da si go pozvolish, az sahto imah kasi i gi zatvorih neviarvam ot tuk da bie 25 niama silica pri pologenie 4e zaradi izborite cial sviat skasihme evra predi zatvariane i si e spekulacia

не казвам че ще тръгне да бие 1,2125 а че според мен до сряда минимум /когато гласува дрезден/ а и след доклада на IFO посоката е 1,1..........

Коментар

• da vidiax mersi
              ot 21:15 nali
              spored mene dvigenieto 6e si po4ne ot dneska no ni6o se ne znae
              3.75% sa prognozite

Коментар

• Първоначално изпратено от iav
                В петък малко преди затварянето скъсих от 1,2227
                мисля че ще има опит за пробив на 1,21 и тогава /след лихвите примерно/ да тръгне обратно затова мисля че е рано
                Bravo dobro otigravane i mojesh da si go pozvolish, az sahto imah kasi i gi zatvorih neviarvam ot tuk da bie 25 niama silica pri pologenie 4e zaradi izborite cial sviat skasihme evra predi zatvariane i si e spekulacia

Коментар

• утре
                  а сега най-вероятно ще има покриване на гапа но с отварянето на европейците отново надолу

Коментар

• Лошото е че днес япончетата не работят ,можеби щяха да подскажат нещо

Коментар

• koga sa lixvite

Коментар

• В петък малко преди затварянето скъсих от 1,2227

Коментар

• http://www.alpari.org/ru/analytics/forecast/3251.html
                          i az sam za iako Buy pri E/$
                          makar s izvesni pritesnenia
                          ima troina divergencia na MACD na 1h i dvoina na 4h
                          makar 4e ima i na Deily za sell

Коментар

• Първоначално изпратено от iav
                            не е ли малко рано. аз мислех от утре да се удължавам
                            E shto da e rano 2125 padne li ulete konia u barata i kano valni i pro4ie az sam za malko ne triabva da go probie ot tuk triabva mu ne6to 22 i kusur

Коментар

az sam dalag kabeli i evra
                              И аз, ама само в кабела.

Коментар

• не е ли малко рано. аз мислех от утре да се удължавам

Коментар

X