If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
КОКО, ето това дето го постна го приемам като най-достоверната и реално осъществима прогнозка. На мен ми се върти същото в главата, но не искам да ставам подвластен на това мое и твое виждане. А колкото до Никол Елиът просто нямам думи, като има евро тренд винаги познава, а акто има доларов тренд няма как да ий изброя грешните АНАЛизи. С времето съм се убедил, че собствения анализ е най-добър. А както няколко пъти написах в този форум, най-правилно е не да се играят убеждения и очаквания, а реално случващите се събития. Като едното нищо можем да се здрависаме с 1,15 до няколко седмици и това виждам като най-вероятно. Колкото и да съм техничар, в момента има няколко фундаментални фактора, които много тежат на евро и компания.
Нека никой не се ръководи от чужди.Трики грешиш , ти не знаеш как купувахме долари като ходи на 1.36 , понякога сме твърди глави .А въпроса е ако вземе да пада кабела с какво да го затиснем , че салдото да отиде на плюс и да си го държим!А тези мераци да купим точно върха и да продадем дъното не ги можем защото висим пред пс-тата.Ето има един купи евра и му бяха на профит , взеха да падат сега пак и му викам затваряй , а той - другия месец ще видим и може и да хване ап. движението , пък може и марджин кал.
Друг въпрос е, че и ти дори забрави важността на някои нива (1.27++..1.25++) там видяхме и hourly..w/ly.. daily ..и какъв ли още не close и пак .. сега пък месечна графика.. нямам нищо против естествено, анализа си го бива като всеки друг.... но не забравяй, че твоята "категоричност" е прочетена от хора с купено евро преди 5,6 .. дори 9 фигури и това им е противопоказно ...
Според мен само пробив на 1.30 ще потвърди тезата на Чикаго.
Моето виждане е малко по-различно - ще има покачване но по малко и после сме пак надолу.
Но това е субективно мнение
Трики,бъди здрав) Оставам на становището,че само ползи има всеки,който разгледа посочения анализ...А дали сам си правя анализите,това го знаят хората,които ме познават...)
Благодарение на анализите на Мizuho(Nicole Elloitt)-от 2002 насам имам доста "ФАЙДА"...
Толкова от мен!
Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
[url]http://www.standartnews.com
the fan*-ако трябва да ти отговоря в твой стил,ще е така - "абе може и до паритет с долара да го докара,ама ще върне"...
А ето ти и сериозен отговор - ДОКАТО НЯМАШ ЗАТВАРЯНЕ НА МЕСЕЧНАТА ГРАФИКА ПОД 1.20 - дългосрочния тренд ти е НАГОРЕ!
С една дума - Божа работа...
Поздрави!
Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
[url]http://www.standartnews.com
Чикаго, това с Мицухо не трябваше да го казваш. Тотално съм разочарован от теб, затова че ги четеш тия бози. Те си го купуват еврото от 1,36 бе човек. Това са най-затритите анализи, които може да съществуват. Мислех, че сам си правиш анализите. По техните прогнози ние от долара трябваше и досега да бягаме, ма май тях долара ги е настигнал.
Извинявай, ако съм те обидил, но наистина най-загубеното нещо е да се четат чужди анализи и прогнози, викам му сигурната гибел. Когато оставиш някой да ти натрапва мнението си просто рано или късно губиш.
Нали знаеш приказката за вълка и врата му кога е дебел. Ужаааас, направо ме уби.
Коментар