IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: eur/usd

Първоначално изпратено от kritelin
    коко успя ли да излезеш сух от днешното развитие на нещата ? С тези дълги евра малко се попрецакахме :-) Аз хеджирах на два пъти и успях все пак да направя някава печалба,но все още държа дългата от 1.2730.Как мислиш ще видим ли нива над 1.2900?

Да разбира се очаквам покачване, освен ако не сме във вариянт биг мама - днес хеджвах два пъти пъ рво от 2720 и после от 2650 за малко, реално от тук ми трябват около 120пипа нагоре които мисля че трябва да видим дори и да е корекция само

Коментар

• TZVETKOV

Обаче тогава си в кроса евро -швейцарец , просто виж как се движи евро швейцарец и наблюдението готово.
      D.Y.F-091066

Коментар

• eur/usd

коко успя ли да излезеш сух от днешното развитие на нещата ? С тези дълги евра малко се попрецакахме :-) Аз хеджирах на два пъти и успях все пак да направя някава печалба,но все още държа дългата от 1.2730.Как мислиш ще видим ли нива над 1.2900?

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
          Първоначално изпратено от Daylight
          На седмична след такъв сравнително дълъг бар или ще последва къс бар в същата посока и възможно последващо обръщане на тренда или според мене по малко вероятното дълъг мечи бар формиращ bearish engulfing.( тогава може да затворим седмицата и при 1.2450 ) а не е ясно дали няма да има и 2 3 бара в посока север.
          На седмична виждам следните сценарии.

1 Сценарии - "Биг Мама" - предпоставки - имаме завършеност на С -161.8 което е край на корекцията на низходящото движение и потегляме за едно 5 вълново движение - със цели или 1.12 или 0.98 - целите са на база С на месечна графика, съвпада и с големият главоч и рамене който цели някъде 0.89 - ако се движим по него би трябвало да нямаме нов връх - доказателство за такова развитие ще бъде пробив на 1.2400

2. Сценарии - "Бичи флаг" Според този сценарии отново не трябва да имаме нов връх а да потеглим в низходящ рейндж с продължителност мин още 2 седмици и макс още 8 седмици съответно с цели 1.2650 или 1.2450-1.2500 откъдето да направим 4 седмици възходящо импулсно движение с цели 1.3350-1.3430 някъде.

3. Сценарии "Огледало" - При този сценарии ние трябва да направим сега връх около 1.3050 откъдето да паднем до към 1.26 и да потеглим нагоре към 1.3730 - огледало защото имаме симетрии по ос на Щал, Но този сценарии не съм го прецезирал още защото по него е възможно върхът да е и по-висока - дефакто трябва покачването от 1.1800 трябва да е огледално на слизането от 1.31 до 1.1680, сега трябва от 3050 да направим огледална корекция на ръста 1.19-1.26 и после да направим огледален ръст на спада 1.26-1.16.

Това е което виждам на седмична.

Кое е хубавото - и във трите вариянта предстои корективно движение с цел 1.2650 от там е сложно, тоест 1.2650-1.2450 зоната е сложна и важна за бъдеще развитие, тук в момента смятам че е твърде лесно.

Успехи

Е от тук на мен наистина ми е малко сложно, работя по вариянта че си имаме дънце и следваща цел е пробив на горният бетон 1.30.
          Успехи

Коментар

• Re: Vupros ?

Първоначално изпратено от kiril123
            koko, imash li idea v BG niakoi broker ima li 1:400 margin , 4e bih si otvoril edin proben s 500 $ .
            Anmart

Коментар

• O.K.

Коментар

• Първоначално изпратено от TZVETKOV
                Я КАЖЕТЕ КОЙ Е НАЙ ДОБРИЯ ХЕДЖ ИЛИ ДИВЕРСИФИКАЦИЯ ИЛИ ОБРАТНО ПО ДВИЖЕНИЕ НА EURO/USD.ДАЛИ МЕ РАЗБРАХТЕ КАКВО ПИТАМ?

Nai-dobroto e usd/chf

Благодаря ти kritelin-ще го наблюдавам известно време за да видя дали ще ми свърши работа.Акакво ще кажеш за USD/CAD
                Brat po-dobro ot usd/chf nqma.To e kato ogledalen obraz na eur/usd po prostata prichina,che kogato euro se kachva sprqmo dolar amerikancite se spasqvat i kupuvat chf i obratnoto ;-)

Коментар

• Я КАЖЕТЕ КОЙ Е НАЙ ДОБРИЯ ХЕДЖ ИЛИ ДИВЕРСИФИКАЦИЯ ИЛИ ОБРАТНО ПО ДВИЖЕНИЕ НА EURO/USD.ДАЛИ МЕ РАЗБРАХТЕ КАКВО ПИТАМ?

Nai-dobroto e usd/chf

Благодаря ти kritelin-ще го наблюдавам известно време за да видя дали ще ми свърши работа.Акакво ще кажеш за USD/CAD

Коментар

• Благодаря масагор дано не ми лапне стопа че позицията е дебела
                    преместих го на 1.128 . Успех и на теб

Коментар

• Re: Trishe

Първоначално изпратено от kritelin
                      Kaza,che ima vse oshte risk za stabilnostta na cenite i obqviha prognozite za ikonomicheski rastej za 2006 i 2007.
                      Къде следите речта му, Блумбърг нищо не казват?

Коментар

• Първоначално изпратено от JEFF
                        Скъсявам USD/CAD стоп на 1.1275 за таргет не съм мислил още
                        hubaw trade ,jeff.ne znam samo kude e kraia na 5ta wulna..100%fibb e 1262 niakude..az shte izchakam moje bi ot tam da skusia.inache nai sigurnoto otigrawane na EW e za C wulna.moje da widim kude e kraia na 5 i da hwaneme ABC.
                        uspeh ti pojelawam s trade-a!
                        Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Trishe

Kaza,che ima vse oshte risk za stabilnostta na cenite i obqviha prognozite za ikonomicheski rastej za 2006 i 2007.

Коментар

• Скъсявам USD/CAD стоп на 1.1275 за таргет не съм мислил още

Коментар

• Razbrahte li kakvo e kazal Trishe? 10X

Коментар

• какво казва Трише?

Коментар

Working...
                                X