IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• БФХ

Колега,благодаря за успокоението,много съм се изнервил.
    Сега въпроса е обаче откъде да се подкарат късите тук.Ако не се лъжа,краят на трета идва във вид на диагонален триъгълник,а след него следва какво? - ами рязка смяна на курса.Въпроса е,нивата сега край на трета ли са или край на пета?За мене са край на трета,тъй като се получава,че трета е почти равна на първа умножена по 2,618.Пиша почти,тъй като изчисленото ниво беше 1,1855........след това падане следва още една тройчица нагоре , за да завърши диагоналния триъгълник ....ама да видим

Коментар

• Yulian A kanadeca petuk ve4er 6te e na 1,1600, taka 4e 6te ima6 vuzmojnost da si kupi6 pak)
      Ремонти
      Форум за ремонти

Коментар

• USD/CAD

Направо взех да се възмущавам от поведението на када-май подгони най-големия таргет за край на трета/С - 1,1855.Аз изчистих на 1,1789 с тайната мисъл да хвана корекцията от по-ниско,а то какво се получи.Но и това го има в играта.

Коментар

• Re: EUR/USD

EUR/USD - Дни на очаквани дъна - 2005г.
          ... 03.10 ; 13.10 ; 18.10 ; 28.10 ; 02.11 ...
          EUR/USD - Дни на очаквани върхове - 2005г.
          ... 05.10 ; 11.10 ; 14.10 ; 17.10 ; 20.10 ; 24.10...
          ......
          --------- EUR/USD - Очаквани (ПРЕДПОЛАГАЕМИ!) часове на по-силни пробиви в посока Юг за тази седмица (03-07.10.2005г.)
          ....
          ....
          Сряда - 03.00; 07.00; 11.00; 15.00; 19.00; 23.00
          Четвъртък - 03.00; 07.00; 11.00; 16.00; 21.00
          Петък - 02.00; 07.00; 12.00; 17.00; 22.00 ...

http://images03.snimka.bg/000169359-big.jpg

Коментар

• Re: koko

Първоначално изпратено от supertrader
            Канадските гъски имат още да връщат , вярно че дават знак за изчерпване за момента , но пък имат отбелязан пробив с цел 1.1950 някъде с който е възможно и канала да пробият.Не вярвам да успеят , защото им прябва голямо дъно а още не са си го направили , поне две близки ниски стойности обаче не се е получило за сега.Прав бе колегата , дневен тренд се обръща на дневна графика но нали пък пусто след като го обърне ще е вече на 3 фигури от най-ниската си цена , това е проблема :-))
            Последните ми гъски хвърчат от 1.1680 и съм доволен от тях но използвам постоянно възможносста да хеджвам за по някой пипс. В еурото същата работа там започнах къси от 1.2350 някъде и започнах да удължавам от 1.2120 от тогава с ГГГ се изпотихме две седмици с хеджове ама се справяме добре днес два пъти примерно хеджвам и съм докарал средна цена под 1870 ама искам да я докарам 1830 и да я оставя спокойно да пасе трева до 1.28 някъде.
            Успех

Коментар

• koko

Канадските гъски имат още да връщат , вярно че дават знак за изчерпване за момента , но пък имат отбелязан пробив с цел 1.1950 някъде с който е възможно и канала да пробият.Не вярвам да успеят , защото им прябва голямо дъно а още не са си го направили , поне две близки ниски стойности обаче не се е получило за сега.Прав бе колегата , дневен тренд се обръща на дневна графика но нали пък пусто след като го обърне ще е вече на 3 фигури от най-ниската си цена , това е проблема :-))
              D.Y.F-091066

Коментар

• Re: бат Петьо

Първоначално изпратено от БОГАТ-БЕДЕН
                Първоначално изпратено от PPP
                Още 5-10 минути нагоре и бат Петьо ще изскокне с 1.40+++
                ако не пробие 1.1867 , а върне на 1.2350, 1.4 става напълно възможен вариант[/list][/code]
                [/quote]

Вероятността за 1.40 е около 1% според мен, поне в близките година-две.
                In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                  ППП,квостана с наште гъски, аз скъсих за малко ама за хедж
                  По-долу писах, държа си дългите.
                  Успех

Коментар

• EURUSD

Тези дълги взеха малко да плашат, та ги затворих на 1980. Ще отворя пак или при пробив на канала или при по-добри нива.

Коментар

• бат Петьо

ако не пробие 1.1867 , а върне на 1.2350, 1.4 става напълно възможен вариант[/list][/code][/quote]

Коментар

• интересното в usd/cad според мен ще бъде на нива над 1.2028, до там е АУТОБАН

Коментар

• нивото 2.0700 в GBP/CAD беше преодоляно без емоции, следващата съпротива е 2.1040 next 2.1440

Коментар

• Първоначално изпратено от PPP
                            ППП,квостана с наште гъски, аз скъсих за малко ама за хедж

Коментар

• Още 5-10 минути нагоре и бат Петьо ще изскокне с 1.40+++

Коментар

• Първоначално изпратено от JEFF
                                Верно че е тежка . Така като гледам може и да ми отнесе стопчето,то да не отнесе сметката е важно.PPP поздравления за дългите,мислиш ли да ги затваряш или ще ги държиш още.

Jeff, вече 2 седмици ги държа, така че не смятам че е разумно да затварям на 50-60п печалба. На 1.19 ще удвоя за нагоре с цел 1.20 и ще сложа trailing stop на 1.1850
                                Успех

Коментар

Working...
                                X