IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• USD/CAD

Ако подмине 1,1805,което се явява втори таргет за край на трета след 1,1780-90,то става още един и това е 1,1855.Твърде интересно взе да става....

Коментар

• Re: JEFF

Първоначално изпратено от Yulian A
      Тук някъде 1,1780 -90 е таргета на трета.Аз продадох всичко и сега ще чакам за корекцията до към 1,1712-1,1688,съответно 38,2 и 50 % нива Фибоначи,че после оттам ,ако броенето е наред,би следвало да дойде 5/(3)/С.
      Обаче за края на 4 се излъгах - оказа се,че е била завършена на 1,1707..........Тежка двойка е тази - нещо не мога да разчета правилно движенията,а за корекциите да не говорим ....
      На 17.84 приключих и аз с дългия канадец-голямо чакане-малка
      печалба,но нека има и за другите.Остана ми gbp/cad -дълга,но тя
      е по-дългосрочна.Пожелавам успех на всички търпеливи играчи.

Коментар

• Верно че е тежка . Така като гледам може и да ми отнесе стопчето,то да не отнесе сметката е важно.PPP поздравления за дългите,мислиш ли да ги затваряш или ще ги държиш още.

Коментар

• USD/CAD

Има вероятност нивото ,1795-1,1800 да е край на цялото движение от 1,1584 до тук.Оттук следва ,ако е така,падане яко по основния тренд надолу.

Коментар

• JEFF

Тук някъде 1,1780 -90 е таргета на трета.Аз продадох всичко и сега ще чакам за корекцията до към 1,1712-1,1688,съответно 38,2 и 50 % нива Фибоначи,че после оттам ,ако броенето е наред,би следвало да дойде 5/(3)/С.
            Обаче за края на 4 се излъгах - оказа се,че е била завършена на 1,1707..........Тежка двойка е тази - нещо не мога да разчета правилно движенията,а за корекциите да не говорим ....

Коментар

• Yulian A Може и да имаш право при мен се задейства сел лимита на 1.1760 средната ми цена вече е 1.1745 , този път слагам стоп на 1.182
              Успех

Коментар

• Пак казвам,че ще действам след като огледам начина,по който е станало евентуалнто падане до 1,17.Засега се върви за в/4,която може да отиде малко пвече от началото на а/4,което ще ме насочи към корекция тип разтеглена вълнова плоскост... дайте да погледаме

Коментар

• JEFF

Колега,за мене канадеца прави корекция(дано съм прав),а именно:това би трябвало да е 4/(3)/С,кат в момента би трябвало да сме в в/4/(3),която следва да завърши на нива поне колкото а/4/(3),т.е до около 1,17.Аз ще играя по този сценарий - ще почакам да падне около 1,1710-00,ще огледам пак картинката и после ще купувам с таргет 1,1780 първа цел.Стопа ще е малко под нивото на края на първа вълна,а именно 1,1680.
                  Хайде със здраве!

Коментар

• Технически нива за 5 октомври

http://investor.bg/article.php?id=28666 Технически нива за 5 октомври

Коментар

• Na kakva grafika tova...vse o6te sme v kanala ot 1.2575...az bih kupil samo pri probiv ina4e samo nqkoi skalp za 10-15 pipa bih kupil...
                      From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                      България Над Всичко

Коментар

• Незнам при вас как е, но на мен вече ми излезе сигнала за бай в ЕURUSD.

Коментар

• Скъсявам канадеца от 1.1730 , поставям сел лимит на 1.1760 и на 1.1690 за сега без стоп целта 1.1620 1.158 след това 1.155

Коментар

• канадец

Това го прочетох за канадеца - та за това ви го пратих

Коментар

• PPP Разгледай 1 и 4 часовите графики трябва ни пробив на 1.1717 след това на 1.1677 от там ?? И аз бях убеден в дългите си позиции преди месец два , но все пак тренда все още е низходящ,това ясно се вижда на дневна , от време на време не е лошо да се хващат и корекциите но все пак внимателно .

Коментар

• кабел

май всеки момент ще отворят шампанското

Коментар

Working...
                                X