If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хора голяма грешка правим по принцип с това евро картината е като за ново дъно 1.17 сега ми се вижда едно нагоре до 1.2230-50 и после яко даун затваряне под 1.2170 ще активира тоя сценарии пробив на 2280 ще го игнорира
Успех
Хора голяма грешка правим по принцип с това евро картината е като за ново дъно 1.17 сега ми се вижда едно нагоре до 1.2230-50 и после яко даун затваряне под 1.2170 ще активира тоя сценарии пробив на 2280 ще го игнорира
Успех
за недоволните от Мафията и международното положение предлагам :
- събираме по 1% от годишните (загуби/печалби)
- пращаме със самолеД бате Бойко-каубойко със следните задачи :
- да залови Бен Ладен
- да умиротвори Близкия Изток
- да свали цените на претола като предупреди за Последен път!! еврейте на уолстрийт и лондонското сити !!
- ДА задържи "МАФИЯТА" под стража поне за 72 часа, като ни уведоми предварително затова !
понеже там ги няма нашите съдий да пречат - сигурен съм, че бате бойко ще се справи за 3 до 5 дена
приятна почивка ви желая
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Хайде на бас че ако ей сега падне един самолет в центъра на Ню Йорк, eur/usd ще се срине до 1.20 и мафията ще каже веднага ........какъв самолет? к`ви 5 долара, та това е мираж!
Хайде на бас че ако ей сега падне един самолет в центъра на Ню Йорк, eur/usd ще се срине до 1.20 и мафията ще каже веднага ........какъв самолет? к`ви 5 долара, та това е мираж!
Коментар