Който следваше паундйената да сложи стоп на 0 много е рано но е рискова да не обърне от тук, аз лично още не слагам 0 стоп
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
ИРИС
Euro to touchdown in the 1.2180<>1.2170 levels where the USDollar Index will take a breather on a retrace North back onto 1.2230<>1.2250<>1.2270 to Re-Position as the German elections begin to filter into the Market...to the FOMC Rate decision next week that will cast the next Directional move in USD for which I believe is a Rate hike at .25bp for which the Market is factoring currently for a retest at 1.20<>1.1860<>1.1760 levels
Коментар
-
Добър ден на всички!
Понеже съм малко пристрастен -доларофил на този етап ,имали някой които да споделя идеята
евро 1,15/16
кад1,27
япон 118
до два месеца,
защото според мен и технически и фундаментално /тя европата е 100год след америчка назад -безраб-2пъти повече,
лихви 2пъти почти ,,- + нови страни членки румънци и българи - и т.н поне още 10причини.
плюс това пътя надоле е по гладък и по лесен -рай за акулите и мор за рибите
пък за паунда ако нямя Америка щяха да плямпат на германски
така ми изглежда картинката .
дано не се изложа като кифладжия- ама и те са хора де!
Успех на всички!
Аде със здраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от PPPЕеххх, Канадецо, гледам тЪ и ревЪ, мамка ти стара...
Аз съм сложил поръчка за покупка на 1.1890 и 1.19In the state of nature profit is the measure of right.
Коментар
-
Re: eur
Първоначално изпратено от PPPПървоначално изпратено от forexboyПървоначално изпратено от PPPПървоначално изпратено от forexboyЕврото си е за купуване според мен поради следните причини:
1. "Прекрасния" фундамен който илезе от щатите
2. Завършеното 5 вълново движение от вчерашния връх до днешното дъно. Потвърждението ще е над 1.2240
Казано накратко - нищо не пречи да се оформи един фалшив пробив на дневна графика.
Ще се радвам да чуя противиположни обосновани мнениея;-)
По принцип си прав, но не забравяй изборите в Германия.
Е, това аз лично го очаквах, дори си мислех че ще е по-зле като се има в предвид колко народ остана без работа в Луизиана и Мисисипи. Сигурно още не са подали молби повечето. Другата седмица очаквам още по-лоша цифра.http://georgipiskov.blogspot.com
Коментар
Коментар