Някои има ли идея защо петрола няма и 70. При тия ужасни поражения в м. залив.Или и те са Буш реклама.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Re: ППП
Първоначално изпратено от Yulian AКолега,не искам да те плаша,но според мен при канадеца е запчнал изграждане на трета вълна,а тя ще е доста дълга.Дано не съм прав
Юлияне, ако тръгнем натам ще затворя една от големите си позиции и спокойно ще издържа, ако трябва и до паритет.
УспехIn the state of nature profit is the measure of right.
Коментар
-
bnight, ако си тук искам да се похваля. Помниш ли "грешните" входове в USD/CHF къси от 1.15++ и в EUR/USD дълъг от 1.34++? CHF току що излезе на нула, а в Еврото съм вече доста на плюс.
Още веднъж се потвърждава факата, че грешни ходове няма, ако ресурса е достатъчен. Когато $ падна под 1.19, двете позиции бяха на обща загуба от над 12к.
Успех на всички пожелавам!
P.S. Удвоих дългите USD/CAD от 1.1820 за средна цена от 1.1875In the state of nature profit is the measure of right.
Коментар
-
Първоначално изпратено от PPPПървоначално изпратено от PPPПървоначално изпратено от pepino1708Първоначално изпратено от pepino1708Първоначално изпратено от PPPПървоначално изпратено от pepino1708Първоначално изпратено от PPPАми продадох го, не се стърпях. Къс Кабел от 1.8290
Сигнали не ползвам, но след 5 фигури за два дни няма начин да не върне поне 50-60 пипса, колкото ще се мъча да изкарам от него. Иначе удължаването от 1.78 наистина беше по добрият вариант, но пропуснах момента.
Успех
Като ми говориш за Болинджър, все едно ми говориш за атомна физика, от която както можеш да предположиш нищо не разбирам. Личното ми мнение е че Болинджър, Фибо-та и т.н. и т.н. са абсолютни глупости, защото ако не бяха всеки който ги ползва щеше да печели. Аз никога не съм си правил дори труда да ги разбера, и засега се справям добре.
Това не означава, че не си прав за Кабела, но личното ми мнение е че ще направи 50п надолу, преди 50п нагоре.
Успех
Пепино, сгреших):
I TO S MNOOGO A AKO PRENEBREGVA6 TEHNI4ESKITE INDIKATORI
TE SUVETVAM DA IGRAE6 SAMO NA DEMO TAM TE SA BEZ ZNA4ENIE A INA4E EVALATA NA HORA KOITO KATO GRE6UT SI PRIZNAVAT TOVA E PURVA STUPKA OT BUDE6TATA TI DOBARA IGRA
Коментар
-
Първоначално изпратено от PPPПървоначално изпратено от pepino1708Първоначално изпратено от pepino1708Първоначално изпратено от PPPПървоначално изпратено от pepino1708Първоначално изпратено от PPPАми продадох го, не се стърпях. Къс Кабел от 1.8290
Сигнали не ползвам, но след 5 фигури за два дни няма начин да не върне поне 50-60 пипса, колкото ще се мъча да изкарам от него. Иначе удължаването от 1.78 наистина беше по добрият вариант, но пропуснах момента.
Успех
Като ми говориш за Болинджър, все едно ми говориш за атомна физика, от която както можеш да предположиш нищо не разбирам. Личното ми мнение е че Болинджър, Фибо-та и т.н. и т.н. са абсолютни глупости, защото ако не бяха всеки който ги ползва щеше да печели. Аз никога не съм си правил дори труда да ги разбера, и засега се справям добре.
Това не означава, че не си прав за Кабела, но личното ми мнение е че ще направи 50п надолу, преди 50п нагоре.
Успех
Пепино, сгреших):In the state of nature profit is the measure of right.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobsanПреди играех без сигнали болинджъри и тем подобни глупости.Реших до се образовам малко,чета ли чета,резултат як минус.....
Извод:
Долу техническия анализ,и всекви подобни щуротии
Наи добрия анализ-Собствения,може да е лош,но си е твой
Знам че не откривам топлата вода,затова и ще стоя в този форум,щото ...
айде че стана много дълго
Коментар
Коментар