IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Някои има ли идея защо петрола няма и 70. При тия ужасни поражения в м. залив.Или и те са Буш реклама.

Коментар

• Май трендовете БАИ за тая вечер приключиха.Което не значи обаче ,че започва обратен.

Коментар

• ППП

Ти си знаеш,колега.Пак казвам,че следя повърхностно двойката с цел ловене на нива от под 1,17 ,а после бай.Е,дали ще стане,кой знае.

Коментар

• Re: ППП

Първоначално изпратено от Yulian A
          Колега,не искам да те плаша,но според мен при канадеца е запчнал изграждане на трета вълна,а тя ще е доста дълга.Дано не съм прав

Юлияне, ако тръгнем натам ще затворя една от големите си позиции и спокойно ще издържа, ако трябва и до паритет.
          Успех
          In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• ППП

Това е, разбира се бегъл поглед на графиката.И аз гледам канадеца,ама според мен е влязъл в тренд като еврото и не ми се вижда да излезе скоро.И ту на 4ч има 1-2,после пак 1-2,а кога ще дойде ред на 3 не се знае

Коментар

• ППП

Колега,не искам да те плаша,но според мен при канадеца е запчнал изграждане на трета вълна,а тя ще е доста дълга.Дано не съм прав

Коментар

• bnight, ако си тук искам да се похваля. Помниш ли "грешните" входове в USD/CHF къси от 1.15++ и в EUR/USD дълъг от 1.34++? CHF току що излезе на нула, а в Еврото съм вече доста на плюс.
                Още веднъж се потвърждава факата, че грешни ходове няма, ако ресурса е достатъчен. Когато $ падна под 1.19, двете позиции бяха на обща загуба от над 12к.
                Успех на всички пожелавам!

P.S. Удвоих дългите USD/CAD от 1.1820 за средна цена от 1.1875

Коментар

• EUR/USD

Голямо удължаване на вълни се получава: вече трети път започвам с 1-2,да видим докога.Явно е,че ще се гонят доста върхове.
                  Така и еврото на Нова Година стигна 1,3667 без да има сериозна търговия.На 03.01.2005 г обаче веднага взе да пада яко.

Коментар

• ANKETATA

NE E LI VREME DA ISKARATE REZYLTATI TE OT ANKETATA EUR/USD

Коментар

• EDIN PREKRASEN DEN

ZA MEN DENIA BE6E OT TEZI ZA KOITO KAZVAT DEN GODINA HRANI
                      AKOMYLIRAM VSI4KO V EDIN LOT I SI LIAGAM YSPEH NA VSI4KI

Коментар

• Първоначално изпратено от PPP
                        Първоначално изпратено от PPP
                        Първоначално изпратено от pepino1708
                        Ами продадох го, не се стърпях. Къс Кабел от 1.8290
                        da ne si misli6 4e si sam i nikoi ne 4ete ti pi6a no nemoga da razbera otkude ti doide signala za kus kabel az go ydulgavam ot 1.7840

Сигнали не ползвам, но след 5 фигури за два дни няма начин да не върне поне 50-60 пипса, колкото ще се мъча да изкарам от него. Иначе удължаването от 1.78 наистина беше по добрият вариант, но пропуснах момента.
                        Успех
                        abe pi4 sre6ty trend ne se igrae bez signal pone taka si mislia az a ina4e moge i da si prav
                        slogi edni linii na bolindgur i 6te vidi6 4e ot sytrinta ne e preseklo nito vednug sus signal za kuso

Като ми говориш за Болинджър, все едно ми говориш за атомна физика, от която както можеш да предположиш нищо не разбирам. Личното ми мнение е че Болинджър, Фибо-та и т.н. и т.н. са абсолютни глупости, защото ако не бяха всеки който ги ползва щеше да печели. Аз никога не съм си правил дори труда да ги разбера, и засега се справям добре.
                        Това не означава, че не си прав за Кабела, но личното ми мнение е че ще направи 50п надолу, преди 50п нагоре.
                        Успех

Пепино, сгреших):

I TO S MNOOGO A AKO PRENEBREGVA6 TEHNI4ESKITE INDIKATORI
                        TE SUVETVAM DA IGRAE6 SAMO NA DEMO TAM TE SA BEZ ZNA4ENIE A INA4E EVALATA NA HORA KOITO KATO GRE6UT SI PRIZNAVAT TOVA E PURVA STUPKA OT BUDE6TATA TI DOBARA IGRA

Коментар

• Първоначално изпратено от PPP
                          Ами продадох го, не се стърпях. Къс Кабел от 1.8290
                          da ne si misli6 4e si sam i nikoi ne 4ete ti pi6a no nemoga da razbera otkude ti doide signala za kus kabel az go ydulgavam ot 1.7840

Сигнали не ползвам, но след 5 фигури за два дни няма начин да не върне поне 50-60 пипса, колкото ще се мъча да изкарам от него. Иначе удължаването от 1.78 наистина беше по добрият вариант, но пропуснах момента.
                          Успех
                          abe pi4 sre6ty trend ne se igrae bez signal pone taka si mislia az a ina4e moge i da si prav
                          slogi edni linii na bolindgur i 6te vidi6 4e ot sytrinta ne e preseklo nito vednug sus signal za kuso

Като ми говориш за Болинджър, все едно ми говориш за атомна физика, от която както можеш да предположиш нищо не разбирам. Личното ми мнение е че Болинджър, Фибо-та и т.н. и т.н. са абсолютни глупости, защото ако не бяха всеки който ги ползва щеше да печели. Аз никога не съм си правил дори труда да ги разбера, и засега се справям добре.
                          Това не означава, че не си прав за Кабела, но личното ми мнение е че ще направи 50п надолу, преди 50п нагоре.
                          Успех

Пепино, сгреших):

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobsan
                            Преди играех без сигнали болинджъри и тем подобни глупости.Реших до се образовам малко,чета ли чета,резултат як минус.....

Извод:

Долу техническия анализ,и всекви подобни щуротии
                            Наи добрия анализ-Собствения,може да е лош,но си е твой

Знам че не откривам топлата вода,затова и ще стоя в този форум,щото ...
                            айде че стана много дълго
                            H1 ma169,144,12 signala beshe suvsem qsen

Коментар

• mersi vas

Коментар

• Първоначално изпратено от gulu
                                kak ja vijdate s kabela?
                                Кабела по всички сигнали и индикатори освен един е sell.
                                Тренда не е свършил. Играеш по тренда (т.е. на върха ) или чакаш сигнал за края му (и пак няма гаранция).

Коментар

Working...
                                X