IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коко,нищо лично.
    Просто ме кефиш.
    И да ти кажа,нямам нищо против да ти излезе позицията,нищо,че съм къс от 1.2442.
    Не се дразня,напротив,опитвам се да вникна в идеите ти.
    Успех.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пореден
      Успех,Другари.
      Дано знаете какво правите.
      Пореден тая търговия ще излезе отвсякъде, дали ще търси корекция 30п или 130п няма значение има три варианта през 100п а иначе ще гоним ново дъно но то може да е от 2150-2250 или 2350 дори утре ще ти постна графики, пробив на 2090 изключва тоя вариант засега а влиза един от 2030 и за това ти писах не разбирам защо се дразниш и си мислиш че твоето мнение е миродавното. Като казва Деди Пазарът е най-добрият съдия

Коментар

• Успех,Другари.
        Дано знаете какво правите.

Коментар

• бавно ,бавно , ама долара 2 кинта .
          здраве и успех!

Коментар

Добре,Коко,малко язвително ти го казвам,но къде видя тази котировка 1.2120 аск,още повече купи на тази котировка,после как го реши това да купиш при този доунтренд еврото,стопа естествено не каза къде е.
            Коко,кефиш ме.Имам чувството,че си зависим от форекс-пазара.
            Дори 1 минута не можеш да стоиш без позиция.
            Пореден най-ниската котировка при мен е 1.2119 за купува - а за дългите и аз пробвах с малко от 1.2124 - с стоп на 1.2090 - защо ?
            Ами засега длара няма сила - погледни прогнозите за заявки на безработица , малко ме притесняват само японците иначе стопа е къс а позицията малка - но когато играя с стопове някакси не обичам да губя !
            Аз играя основно дългосрочна игра като в момента градя дълъг канадец
            Успехи колеги - и дано повече от вас са с реални акаунти за в бъдеще ...

Коментар

Добре,Коко,малко язвително ти го казвам,но къде видя тази котировка 1.2120 аск,още повече купи на тази котировка,после как го реши това да купиш при този доунтренд еврото,стопа естествено не каза къде е.
              На предна свещ на 30м 2119 аск
              А наистина се учудвам от въпроса защо ами защото така ми е скимнало както и на доста други хора и може и да сме в грешка но за това си има стопове и прочие...
              Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от PPP
                Първоначално изпратено от Терминаторът
                Пич, Грийни може да не е идеален, но все пак за 18 години начело на Фед направи повече от достатъчно. Така че не се прави на интересен )

Това, което смяташ че е направил Грийнспан беше заслуга на Клинтън.
                А Грийнспан направи следното:
                Намали контрола върху капиталовият пазар дотолкова, че се стигна до Енрон, Уърлдком, Тайко, Аделфия и т.н.
                Проспа интернет балона и го остави да се спука на цената на няколко трилиона долара и крах на Насдак, съизмерим само с катастрофата от 1987.
                3-4 рецесии, между другото.
                Крахът и предстоящият фалит на системата за социално осигуряване.

Грийнспан е последовател на класическият икономически модел, който ако си запознат, трябва да знаеш че е капиталистическа утопия и е отречен навсякъде по света, включително в САЩ, с изключенив на Чикагският Университет, където е разработен.

По първото: Контролът върху капиталовия пазар не е в задълженията и отговроностите на Грийнспан. Нещо много се бъркаш. Има си две комисии за тази цел, които са много различни от Фед.

По второто: E според теб какво трябваше да направи още, за да спре балона? Той още от 1995 г. предупреждаваше, че има балон и постепенно качо лихвата до 6.5%. Икономическия цикъл, респективно балоните, не могат да се изгладят, избегнат. Това е характерна черта на човека да преекспонира нещата.

По третото: Крахът и предстоящият фалит на системата за социално осигуряване, ако наистина се случи, се дължи по-скоро на обективни причини, пенсионирането на baby boomers, които са много далеч от Грийни.

Това е в общи линии. И се научи как се използва пълен и непълен член. Лека нощ.

Коментар

• Добре,Коко,малко язвително ти го казвам,но къде видя тази котировка 1.2120 аск,още повече купи на тази котировка,после как го реши това да купиш при този доунтренд еврото,стопа естествено не каза къде е.

Коментар

Koko,koe те накара да влезеш лонг?
                    Ами има два варианта от тук иска или корекция 53 някъде и долу тест на 2095--- цел 2030 или е нагоре за 2240 и после...а иначе тъйкато излязох и си лафихме с ггг по кюто и като си лафихме влезнахме в кюпа

Коментар

• Koko,koe те накара да влезеш лонг?

Коментар

• ново демо - нов късмет - това ще ми е сериозното демо 1 позиция с 10% покупка е/д от 1.2122 цел 1.2180 стоп 1.2095 - как се отваря публично демо в стс?

Коментар

• лонг 2120

Коментар

• Първоначално изпратено от Терминаторът
                            Пич, Грийни може да не е идеален, но все пак за 18 години начело на Фед направи повече от достатъчно. Така че не се прави на интересен )

Това, което смяташ че е направил Грийнспан беше заслуга на Клинтън.
                            А Грийнспан направи следното:
                            Намали контрола върху капиталовият пазар дотолкова, че се стигна до Енрон, Уърлдком, Тайко, Аделфия и т.н.
                            Проспа интернет балона и го остави да се спука на цената на няколко трилиона долара и крах на Насдак, съизмерим само с катастрофата от 1987.
                            3-4 рецесии, между другото.
                            Крахът и предстоящият фалит на системата за социално осигуряване.

Грийнспан е последовател на класическият икономически модел, който ако си запознат, трябва да знаеш че е капиталистическа утопия и е отречен навсякъде по света, включително в САЩ, с изключенив на Чикагският Университет, където е разработен.
                            In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• сега седя и се чудя, кога ще започнат коментарите и анализите - как силния канадски долар е вреден за канадската икономика и износа на стоки (различни от петрол) за сащ и сие....

ще излязат такива статии, но май след като са ми гръмнали стоповете!

лека и спокойна вечер (доколкото е възможно)
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Затварям шорта 2121

Коментар

Working...
                                X