IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• кабела

Та той така здраво удря върху долната линия на канала , че просто се учудвам как не я пробил , но пробие ли я ще се срути и изобщо по-силни са движенията му когато го затварят очевидно и бързи , защото не вярвам да го скъсяват.Също , че сега предимно си затварят къси долари , а не купуват толкова евра.
    D.Y.F-091066

Коментар

• Пореден

9.45 е и на 5м показва , че таргета на пробива е само 1.2215 , а на 30м ще опре в пивот-съпротива по пътя нагоре , но ще го пробие предполага после и него и все пак очаквам малко да върне.При всички положения ще пробие на юг после - съгласен съм за там трябва да е - 1.44 при кабела.Успешен ден!!А канадеца може и да пробие скоро като нищо.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Урагана в щатите май се е позасилил:

http://today.reuters.com/news/newsArticle.aspx?type=
        topNews&storyID=2005-09-21T034116Z_01_SPI946169_
        RTRUKOC_0_US-WEATHER-RITA.xml

Коментар

• Добро утро.
          Цялата къса от 1.2442 е вече хеджирана на 1.2201.
          Очаквам покачване в 2 нагоре преди здравото спускане надолу към 1.10-.
          Успех.

Коментар

• $/JPY

Тук на часовия имаме диагонален триъгълник. Пробива му предполага голям ход надолу. Не ми се струва логичен такъв сценарий, но е добре да се държи под око.
            Успешен ден на всички!

Коментар

• Слагам 0 стоп на лонг еврото за Пори сега е 04.33ч котировките са 38 на 40 в стс за пример 35 на 39

Коментар

• И тоя сценарии си мисля че мафиотите ще отиграят ще го качат после ще се яви някой след седмица ще се перне по челото и ще каже абе мааму стара ние нали някакви лихви дигнахме или кво то нали това нещо а

Коментар

• Та еврото лесно ще ходи нагоре и когат и бат Петьо се появи и викне 1.35+++++++++++++ това ще е сигурен индикатор за сел може би 2240-2340-2440, някъде там ще обърне за ново дъно, ама када ме притеснява и то много

Коментар

• Днес всички спечелиха, цял свят се кефи имам това чувство, нямаше обиране на стопове имаше лихви малко колебания и надолу, направо останах изненадан бях приготвил добавка в късата към 2230 и мислех 2250 някъде аут, много чудно Деди май наистина ни направи подарък.

Коментар

• Re: EUR/USD

Първоначално изпратено от Сашо 1977
                      Първоначално изпратено от iwo
                      пореден
                      ами то ако си къс от 1.24 нормално е да ти се вижда 1.15 ама ... не е ли малко голямо парчето за нашата уста ...от 30 мин се запознах с канала на болинжер - ако е прав човека не е зле да си понамалиш позицията
                      сорри за намесата
                      здравейте и успешна вечер на всички.за съжаление точно болинджъра,но на месечна го изкарва 1.15-16(а аз все още съм дълъг-от 1.2170)
                      nivoto e 1.1630 na mese4na a za poreden Gledai 1 4asovata i 4 4asovata grafika s bolindgur dobavi MA ima bial hliab

Коментар

• Mejdupazaren analiz

Zdraveite,otskoro se interesuvam ot mejdupazaren analiz i bih bil mnogo blagodaren ako nqkoi ot vas mi dade poveche informaciq ili mi posochi iztochnici za takava svyrzani s pazarite,s koito euro i usd imat zavisimost.

Коментар

• EUR/USD

Първоначално изпратено от iwo
                          пореден
                          ами то ако си къс от 1.24 нормално е да ти се вижда 1.15 ама ... не е ли малко голямо парчето за нашата уста ...от 30 мин се запознах с канала на болинжер - ако е прав човека не е зле да си понамалиш позицията
                          сорри за намесата
                          здравейте и успешна вечер на всички.за съжаление точно болинджъра,но на месечна го изкарва 1.15-16(а аз все още съм дълъг-от 1.2170)

Коментар

• пореден
                            сорри за намесата

Коментар

• Koko,майтап да става,нали не се връзваш?
                              Ясно е,че от тук някъде ще коригира.
                              Все пак вечер е,пазара почива.
                              Кефя се на жизнеността ти и на вечното ти увлечение да си постоянно на течение.
                              Наздраве.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пореден
                                Коко,нищо лично.
                                Просто ме кефиш.
                                И да ти кажа,нямам нищо против да ти излезе позицията,нищо,че съм къс от 1.2442.
                                Не се дразня,напротив,опитвам се да вникна в идеите ти.
                                Успех.
                                Разбирам те знам от къде си къс, крайно време беше след като ти надъни няколко стопа за по пипс два в правилни позиции и аз това най- го мразя. Ама знаеш ли има логика, неотричам че този вход е като пикаене срещу вятъра но повярвай ми доста е обмислен от друга страна. ГГГ има една обосновка в другият сайт аз ще изчакам до утре и ще постна също.
                                Дразня се от язвитилният коментар а не от самият коментар
                                Успех

Коментар

Working...
                                X