If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
здравейте и успешна седмица на всички.а що се отнася до $ мисля че достатъчно поскъпна изкуствено и е крайно време да се срине вторник,сряда най-късно,в предвид на новините от предната седмица(които явно ще се отразят както обикновено със закъснение)и в предвид на предстоящите новини,които се очакват още по-лоши.а за лихвата-отдавна е отразена в цената на долара,така че едва ли може да се разчита на нея за някакво поскъпване на $.
zdraveite, na vsi4ki edna interesna kartinka[/img]http://www.goes.noaa.gov/browsh.html
dve novi tropi4eski buri se otpravqt kam florida i meksikanskiqt zaliv.
Важно е да съм с импулса и да не ме гази снежната топка, която може да предизвика и лавина. Пък който иска да хваща котвата, да го прави. Аз като си изпия биричката, ши натисна небрежнУ лостчето на мотора и гледай после водни каскади, хе хе хе
Ще поживеем, ще видим
Успех и на теб и на всички ОЦЕЛЕЛИ колеги! (хихихи)
Юлияне, какъв pre-market, ние вече от час и половина се мъчим на тръстиката
Хахаха, ееей, PPP започваме с усмивка Това е добре
Имайки в предвид колко пари отделиха за щетите от урагана, според мен няма начин да не качат лихвите. И то не само този път. САЩ имат голяма нужда от нови чужди инвестиции и дърпат от всякъде пари обратно в страната. Вкл. с данъчната реформа, която се говори, че едва този триместър ще покаже по-съществени постъпления. Залагам дългосрочно на долара, но играя на където е пазара за деня, хе хе хе.
А тази седмица, поне в началото, ще е за долара. Поемам по този път
Не може все да сме на кръстопът нали:
"Кръстопътят е свещено място. На него поклонникът трябва да вземе решение. Ето защо боговете обикновено спят по кръстопътищата. Там, където се пресичат пътищата, са концентрирани две големи сили - пътят, който ще бъде избран, и пътят, който трябва да бъде отхвърлен. Двата са превърнати в единствен път, но само за кратък период от време. Поклонникът може да си отпочине, да поспи малко и дори да се посъветва с боговете, които населяват кръстопътя. Но никой не може да остане там завинаги: щом изборът е направен, той трябва да върви, без да мисли за пътя, който е отхвърлил. В противен случай кръстопътят става проклятие".
Не знам дали си за долара, но молбите за безработица като ударят 500к какво ще правиш??? А че началото е за долара две мнения няма, само че си мисля че джапанчетата след малко ще обърнат посоката, както често правят напоследък.
Успех
In the state of nature profit is the measure of right.
Коментар