IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Поздравления !! 10x
    Поствам,за да изпробвам как е.

Бях си начертал тези канали??!!само условно!

Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• Здравейте бъдещи милионери.
      Позволете и на мен да изкажа поздравленията си към екипа на INVESTOR.BG за новия дизайн на форума!
      Някои ще кажат "тоя па едно мнение има тука и кога па е видял стария форум" Повярвайте ми следя рубриката с голям интерес само че не поствам защото съм така да се каже хипер начинаещ.

Пожелавам нови успехи на INVESTOR.BG и "попътен вятър" на всички трейдъри

Коментар

• новото си е ново

Мисля,че преди си беше по-добре,не че и сега не ми харесва,но имаше чудесен дизайн за форум-приятни цветове,компактност,лекота на ползване,но ще свикнем и с тази версия

Коментар

• Много е претрупано!!!!

Поздравления,
          ама го направихте като другите. Колкото е по опростено толкова по добре. Съгласен съм с IWO че се губи нещо.
          мненията ми не са препоръка за търговия с финансови инстументи

Коментар

• интересен или поне различен дизайн .... интересна ми е статистиката от коя година я водят и затова пиша пробно...buy eur/usd at 1.218 stop 1.214

Коментар

• НА МЕН СТАРОТО САИТЧЕ МИ ДОПАДАШЕ ПОВЕЧЕ - НО КОИ ЛИ МЕ ПИТАОТ МНОГО ЦВЕТОВЕ СЕ ГУБИ БОЯТА

Коментар

• Една година

Първо искам да поздравя инвестор.бг за новия дизайн на сайт-а.
                Мисля че това ще промени още повече този форум и ще бъде още по-полезно място за нас. Пожелвам на инвестор.бг още много години форума им за валутна търговия да е най-добрият в българия.

Другата причина която ме накара да напиша този пост е че с промяната на форума забелязах че днес е една доста интересна дата. 19.08.2005 година. Ще попитате какво е интересното на тази дата ли ами първо днес стават 4 години и 7 месеца от както е открита тази тема. А другата случка станала на тази дата е доста лична преди една година на тази дата пуснах първият си пост във тази тема. И както често става на кръгли годишнини идва време за равносметка.
                Първо статистиката за една година имам 1240 поста. Което прави средно 3 поста на ден. А сега и какво преживях през тази година първо когато доидох във този форум смело мога да заявя че и идея си нямах какво точно представлява истинската форекс търговия. Искам да благодаря на всички които тогава ми помогнаха да разбера същноста на пазара и ме подкрепяха. Знам че в много съвети тогава не се вслушах и това доведе до сериозни последствия върху банковите сметки Но нима това не се случва на всеки начинаещ. Няколко месеца след затриването на първият ми акаунт. Вече мисля че имам доста повече опит. Но както всеки от вас продължавам да се уча всеки ден. Искам да благодаря на всички знайни и незнайни трейдъри които ми помагаха със съвети. Спецялно искам да благодаря на supertrader, KOKO, Bertram,id2, Петър Караиванов, systray,Varna 2, Chicago и още много други които в момента не мога да изброя но всеки от тях е помогнал за развитието ми по един или друг начин. Благодаря ви колеги. Честит ни нов дизайн и дано направим още много незабравими трейдове заедно защото както някой беше казал ние сме новите милионери на България ). Успех на всички и приятен weekend на всички. Още веднъж благодаря Колеги.
                http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• 4estito i ot men,malko trudno se svikva
                  Ремонти
                  Форум за ремонти

Коментар

• Първоначално изпратено от plovdiv
                    Мдам, така е доста по-добре, поздравления!

EURUSD - според мен от началото на другата седмица започваме нагоре,което ще стигне до 1.235 макс, след което идва слизане до 1.18 най-късно до 8-9 септември.

Разбира се, това е само мнение и е много вероятно да не се потвърди на практика.

Успех!
                    Да, Пловдив много си прав
                    Ние определено имаме несвършена работа нагоре, колко е тя зависеше от дъното което направим

Ще постна пак неделната си прогноза за да видя как работи новият инвестор.

Така ако дъното беше 2250 то недовършената работа щеше да е 2635, но 2250 падна и излезе на бял свят последният възможен вариант 2129 който открива нова
                    несвършена работа нагоре 2726. Дотук всичко добре - по план обаче цената изпревари времето
                    и това ни остави несвършена работа надолу която е 2050, ако тръгнем от това дъно 2125 нагоре
                    някъде 2400 ще трябва да си свършим работата 2050 но не и 18 нива защото нагоре пак имаме недовършена нагоре която вече
                    ще е по-малка заради времето и ще е 2580 откъдето ще тръгнем за ново дъно на 18 нивата.
                    Пробив на 2000 вече ще рече че няма какво да правим скоро нагоре а спешното е надолу,
                    В неделя ще постна нова седмична прогноза
                    Успехи

Коментар

• EUR/USD - Според мен другата седмица ще започне както започна и тази .С движение надолу ,до 1.2095 и в сряда и четвъртък - пак така, но в обратна посока до 1.2350.Очертава се интересна седмица...
                      Успех на всички....

Коментар

• Честито

Честито за новата визия.
                        Нещо ми е малко серт сега,но най-вероятно ще свикна.
                        Честито на спечелилите днес.
                        Наздраве.Първа обиколка.
                        Сега мога и да си правя промени-добре е.
                        Лошото е,че много народ пак виждаме от 1.22+ слизане към 1.2060 и тогава качване нагоре към 1.235+.Сигурен съм,че пак ще ме изненадат,и пак ще трябва да избивам за 1 ден 2 лоши.

Коментар

• Мдам, така е доста по-добре, поздравления!

EURUSD - според мен от началото на другата седмица започваме нагоре,което ще стигне до 1.235 макс, след което идва слизане до 1.18 най-късно до 8-9 септември.

Разбира се, това е само мнение и е много вероятно да не се потвърди на практика.

Успех!

Коментар

• Добра работа ... добър вид има вече целия сайт....
                            Успехи на всички...

Коментар

• Поздравление на инвестора за новия форум.Само Успехи на всички трейдари.

Коментар

• Благодаря Пепи,
                                От тук насетне може и да има слизане може и да няма да видим как ще затвори пазара.
                                Ако тръгне пазара над 1.22 дълга е логично да се отвори след пробив на 1.2255 и стоп 1.2225 ако това ниво не падне сел зона
                                идва след връщане под 1.22 някъде от 1.2190 със цел 1.2130-1.2080 и стоп над върхът който имаме

Коментар

Working...
                                X