If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Marian mislia 4e moje i da si prav na men mi se struva 4e sled 2080 e po-veroiatno da tragnem nagore-tova imam v predvid, no pazara reshava i dvata varianta sa vazmojni
Uspehi
Мерси
ако еврото тръгне нагоре ще затворя gbp/chf и ще обърна
в противен случай ще ги държа
gbp/chf е свръх прекупен в момента, но ще предложи да се качва
Marian mislia 4e moje i da si prav na men mi se struva 4e sled 2080 e po-veroiatno da tragnem nagore-tova imam v predvid, no pazara reshava i dvata varianta sa vazmojni
Uspehi
тази седмица спада на еврото ще продължи
според мен ще видим 1.1990, ако не тази, то следващата седмица
аз лично бих влязъл в gbp/chf - там има потенциал да ходи над 2.32-2.35
GBPCHF sega 2.2898 spodeliam mnenieto za hod nadolu s cel 2.2590-00
mislia 4e moje da tragne nadolu ne ot tuk a ot 2.2940 - sledvashto fibo zashtoto probi v petak rezistant 2.2882, no ne sledia dvoikata moje da obi4a falsh probivi
тази седмица спада на еврото ще продължи
според мен ще видим 1.1990, ако не тази, то следващата седмица
аз лично бих влязъл в gbp/chf - там има потенциал да ходи над 2.32-2.35
Здравейте колеги,
Не зная как ще стартира седмицата но поне на мен картината ми е малко мътна, тя кога е била немътна, има много варианти но въпреки всичко има и добри възможности за отиграване.
Ако няма какво да правим нагоре, нека допуснем такъв вариант, и тръгнем за ново дъно под 1.18, в такъв случай ни трябва някакъв връх или 2255 или 2370, за заблуда на цаците и после юруш 1.17, това въпреки че е малко вероятен сценарии, поне за мен, е много чист и лесен за отиграване.
Вторият е да имаме работа нагоре, тогава ни трябва ново дъно но колко да е то, най-вероятно 2080 или 2050 или 2020, възможно е и 1880 но хубавото на това последното е че под 2000 имаме сигурен сел със цел 1880, имаме доста варианти тук но лесното тук е че пак трябва да тръгнем от 22 ниво тоест имаме сигурен сел от под 2255 в който и да е вариант със ревърс над 2255, времево тия неща могат да се протакат доста, та с две думи бих препоръчал един селл от 22 нива със ревърс 2255, още по-сигурно е села да е от 2190 след като направи връх на 22 ниво но под 2255, над 2255 един 100п бай върши работа пък после ще доуточняваме. Кабела малко по-внимателно защото нищо чудно ония пак да пипнат лихвите.
Успех
някой да има предложения как ще се развият събитията с тази валутна двойка?
личното ми мнение е че ще продължи надолу, но това едва ли ще стане само защото мисля така
пешо отгоре на полето за постване има едни бутончета на едното пише IMG като цъкнеш на него се поставя един ред в съобщението горе доло така се поставя картинка [img]adress na kartinkata[/img]. Като адрес-а на картинката трябва да е от типа http://пълен път до картинката пример http://bnight.sytes.net/file.gif
Коментар