IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от koko
    Marian mislia 4e moje i da si prav na men mi se struva 4e sled 2080 e po-veroiatno da tragnem nagore-tova imam v predvid, no pazara reshava i dvata varianta sa vazmojni
    Uspehi
    Мерси
    ако еврото тръгне нагоре ще затворя gbp/chf и ще обърна
    в противен случай ще ги държа
    gbp/chf е свръх прекупен в момента, но ще предложи да се качва

Коментар

• 2.2590-00 e dobro nivo za 2.32 evroto shte si e izpalnilo rabotata 1.25-26 i shte goni 1.17 no moje i da gresha

Коментар

• Marian mislia 4e moje i da si prav na men mi se struva 4e sled 2080 e po-veroiatno da tragnem nagore-tova imam v predvid, no pazara reshava i dvata varianta sa vazmojni
        Uspehi

Коментар

• Успешна търговия на всички през новата седмица!
          Честито за новия дизайн!
          Наздраве!

Коментар

• GBP/CHF е с обратна корелация на eur/usd и докато еврото пада, gbp/chf се качва

Коментар

• Re: тази седмица

Първоначално изпратено от Мариян Йорданов
              тази седмица спада на еврото ще продължи
              според мен ще видим 1.1990, ако не тази, то следващата седмица
              аз лично бих влязъл в gbp/chf - там има потенциал да ходи над 2.32-2.35
              GBPCHF sega 2.2898 spodeliam mnenieto za hod nadolu s cel 2.2590-00
              mislia 4e moje da tragne nadolu ne ot tuk a ot 2.2940 - sledvashto fibo zashtoto probi v petak rezistant 2.2882, no ne sledia dvoikata moje da obi4a falsh probivi

Коментар

• тази седмица

тази седмица спада на еврото ще продължи
                според мен ще видим 1.1990, ако не тази, то следващата седмица
                аз лично бих влязъл в gbp/chf - там има потенциал да ходи над 2.32-2.35

Коментар

• Здравейте колеги,
                  Не зная как ще стартира седмицата но поне на мен картината ми е малко мътна, тя кога е била немътна, има много варианти но въпреки всичко има и добри възможности за отиграване.
                  Ако няма какво да правим нагоре, нека допуснем такъв вариант, и тръгнем за ново дъно под 1.18, в такъв случай ни трябва някакъв връх или 2255 или 2370, за заблуда на цаците и после юруш 1.17, това въпреки че е малко вероятен сценарии, поне за мен, е много чист и лесен за отиграване.
                  Вторият е да имаме работа нагоре, тогава ни трябва ново дъно но колко да е то, най-вероятно 2080 или 2050 или 2020, възможно е и 1880 но хубавото на това последното е че под 2000 имаме сигурен сел със цел 1880, имаме доста варианти тук но лесното тук е че пак трябва да тръгнем от 22 ниво тоест имаме сигурен сел от под 2255 в който и да е вариант със ревърс над 2255, времево тия неща могат да се протакат доста, та с две думи бих препоръчал един селл от 22 нива със ревърс 2255, още по-сигурно е села да е от 2190 след като направи връх на 22 ниво но под 2255, над 2255 един 100п бай върши работа пък после ще доуточняваме. Кабела малко по-внимателно защото нищо чудно ония пак да пипнат лихвите.
                  Успех

Коментар

• gbp/usd

някой да има предложения как ще се развият събитията с тази валутна двойка?
                    личното ми мнение е че ще продължи надолу, но това едва ли ще стане само защото мисля така

Коментар

• Гати анкетата...
                      Buy high, sell higher!

Коментар

• Честит ви нов дизайн колеги !
                        РЕших да изпробвам и аз как е
                        Приятна почивка и много успехи !

Коментар

• пешо отгоре на полето за постване има едни бутончета на едното пише IMG като цъкнеш на него се поставя един ред в съобщението горе доло така се поставя картинка [img]adress na kartinkata[/img]. Като адрес-а на картинката трябва да е от типа http://пълен път до картинката пример http://bnight.sytes.net/file.gif
                          http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Как може да се постват графики? Моля, да ми отговорите сериозно!

Коментар

• supertrader имаш мейл.
                              http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• С удоволствие се присъединявам към пожеланията на TOP GUN!
                                Успехи!

Коментар

Working...
                                X