IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/USD

На къси съм , но това ниво на фибо. ( 0.618)на което е затворил пазара в петък малко ме притеснява .
    Limit Sell - под 1.2380 ; 1.2293 ; 1.2073 ; 1.1950 ; 1.1863
    Някой прибрах , но още един лот виси

Коментар

• някой използва ли Meta Trader 4?при мене не работи в момента или Meta Trader 3.

Коментар

• Успешна седмица колеги

Коментар

• За кабела аз мисля че ако задаржи над 1.79 ще е нагоре тази седмица .
          Успех на всички спекуланти.

Коментар

• ами аз все още съм къс на EUR/USD от 1.2186,но по принцип следя и GBP/USD.

Коментар

• Саше ти кам какъв инструмент си ориентиран тази седмица ?

Коментар

• добър вечер и успешна седмица на всички

Коментар

• Здравейте колеги,аз лично ще си купя 10000 EUR/USD с buy 20000 на 1.2112 .Успех на всички.

Коментар

• Привет и успешна седмица навсички трейдери !!!
                    Имам питане относто системи за игра , дали някой работи по някоя
                    от системите на руския сайт:

www.finlist.com

Коментар

• Готово

http://investor.bg/forum/viewtopic.php?t=4811

Ще се вредя при програмистите ако идеята е ползвана достатъчно, така ще имам аргументи

Мариян

Коментар

• ОК! Разбирам.
                        Ръчно обаче, всеки ден да се прави си е доста занимавка и ангажимент. Дано да се вредиш при програмистите все пак
                        Независимо от резултата - 10x! Успехи!
                        Бъди гъвкав, играй красиво, не губи кураж!
                        Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, коит

Коментар

• Don Juan

Трябва да питам програмистите
                          Имам усещането, че всичко може да се направи с новата платформа,
                          въпросът за анкетата е формулиран добре

засега мога да го направя ръчно

При всички случаи, за да ангажирам програмистите трябва да се наредя на една опашка, която ще отнеме време

Коментар

• Честито за новата платформа!

Честито за новата платформа!
                            Марияне, може ли да направиш следната анкета като постоянен въпрос в една нова тема:
                            (Дата)
                            Коя от посочените валутни двойки има най-голяма вероятност и утре да продължи в посоката от днес:
                            (тук се изброяват основните 10-12 двойки)
                            Гласуването е до 23.59 часа!

И резултата да се появява в 00.01 като отговор в някоя тема, а въпроса на анкетата да се повтаря, със занулени резултати. (Не знам дали технически е възможно да се осъществи автоматизираното повтаряне на въпроса всеки нов ден, със занулени резултати.)
                            Така ще имаме един интересен индикатор и ще видим дали ще нацелваме поне посоката. Ако можеше и да се вижда, кой какво е гласувал, цена нямаше да има
                            Ако не може, не може, но мисля, че много полза може да се извлече от една такава анкета, особенно, ако се вижда и кой какво е гласувал.

Успех на всички колеги!
                            Бъди гъвкав, играй красиво, не губи кураж!
                            Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, коит

Коментар

• Re: Препоръка за анкетата

Първоначално изпратено от koko
                              Препоръка за анкетата
                              Много похвално такива анкети са едно добро начинание. Ако може само да се преформолира въпроса
                              с някакъв времеви диапазон примерно месец или друго.
                              Защото в случай че е валидна до до напускане на диапазона 1.1867 - 1.2487 то отговор С
                              Консолидация между 1.1867 и 1.2487 изглежда нелогичен.
                              Успехи
                              10x
                              ще я направя седмична,към месечна
                              ако ми предложите текст за анкетата ще го слагам

Коментар

• Препоръка за анкетата

Препоръка за анкетата
                                Много похвално такива анкети са едно добро начинание. Ако може само да се преформолира въпроса
                                с някакъв времеви диапазон примерно месец или друго.
                                Защото в случай че е валидна до до напускане на диапазона 1.1867 - 1.2487 то отговор С
                                Консолидация между 1.1867 и 1.2487 изглежда нелогичен.
                                Успехи

Коментар

Working...
                                X