IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от forexboy
    Първоначално изпратено от PPP
    Forexboy, объркал си темите. Какво имаш в предвид за Калифорния?
    ППП, да обърках ги, чувам нещо за евакуации, че "Офелия" им идвала на гости

Ааа, Офелия е в Северна Каролина и е "само" 135кмч
    Между другото, някой да забелязва, че всички урагани и други мизерии удрят точно щатите с най-голяма подкрепа за Буш и с най-много войска в Ирак???
    Май наистина има Господ и той понякога си върши работата
    In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Първоначално изпратено от PPP
      Коко, на теб смениха ли ти платформата. Уж щеше да е от 9/12 а при мен още си е старата.
      Старата ще бачка поне още 6м, 2 ката е още само на демо

Коментар

• сега е в северна каролина и не е много страшен , отива на север - сестра ми е там , дано банката и да е със здрави основи

Коментар

• Първоначално изпратено от PPP
          Forexboy, объркал си темите. Какво имаш в предвид за Калифорния?
          ППП, да обърках ги, чувам нещо за евакуации, че "Офелия" им идвала на гости

Коментар

• forexboy
            аз може да играя и на демо и слава бого , че съм на демо с тоя ММ
            ето едно обосновано мнение е/д е за надоло заради пробив на тренд линията и заради многото стопове за консумация

Коментар

• Коко, на теб смениха ли ти платформата. Уж щеше да е от 9/12 а при мен още си е старата.

Коментар

• Първоначално изпратено от CrazyHorse
                добавете и златото и вижте на какво миришат нещата, а turtle-a дава сел от 2250. Положението е интересантно. Сибираме сили...
                Аз не съм видял сигнал от него за затваряне на късия кабел.

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                  forexboy ти къде се изгуби, преди време с куки и driverf1 избивахте рибата, радвам се че отново пишеш.
                  Успехи
                  Коко, тя рибата от толкова бой свърши и оставихме на Мариян, `бат Перо&фенове да бият жабите ;-)

Коментар

• Forexboy, объркал си темите. Какво имаш в предвид за Калифорния?

Коментар

• Просто неискам да ви кажа, че пак виждам обърната глава-рамене от 30М на там. (Всеки път като напиша това следва голямо пропадане.)

Коментар

• това е грешка

Днешното падане е грешка и отваря път за тест на дъното и рикошета от там ще е много сериозен.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• добавете и златото и вижте на какво миришат нещата, а turtle-a дава сел от 2250. Положението е интересантно. Сибираме сили...

Коментар

• forexboy ти къде се изгуби, преди време с куки и driverf1 избивахте рибата, радвам се че отново пишеш.
                            Успехи

Коментар

• Re: eur

Първоначално изпратено от forexboy
                              Еврото си е за купуване според мен поради следните причини:
                              1. "Прекрасния" фундамен който илезе от щатите
                              2. Завършеното 5 вълново движение от вчерашния връх до днешното дъно. Потвърждението ще е над 1.2240
                              Казано накратко - нищо не пречи да се оформи един фалшив пробив на дневна графика.

Ще се радвам да чуя противиположни обосновани мнениея;-)

По принцип си прав, но не забравяй изборите в Германия.
                              Освен швабските избори, не забравям че доста често на този пазар логиката е дала фира напълно. Пресен пример са днешните данни за безработицата, 48к по-слаби данни......трябваше да минем 1.23 като малка гаричка, ДА ама НЕ

Е, това аз лично го очаквах, дори си мислех че ще е по-зле като се има в предвид колко народ остана без работа в Луизиана и Мисисипи. Сигурно още не са подали молби повечето. Другата седмица очаквам още по-лоша цифра.

Коментар

• Re: eur

Еврото си е за купуване според мен поради следните причини:
                                1. "Прекрасния" фундамен който илезе от щатите
                                2. Завършеното 5 вълново движение от вчерашния връх до днешното дъно. Потвърждението ще е над 1.2240
                                Казано накратко - нищо не пречи да се оформи един фалшив пробив на дневна графика.

Ще се радвам да чуя противиположни обосновани мнениея;-)

По принцип си прав, но не забравяй изборите в Германия.
                                Освен швабските избори, не забравям че доста често на този пазар логиката е дала фира напълно. Пресен пример са днешните данни за безработицата, 48к по-слаби данни......трябваше да минем 1.23 като малка гаричка, ДА ама НЕ

Коментар

Working...
                                X