IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не бе срам ме е заради паундйена искам да я хвана тая пущина.
    2180 ако доказано падне ще ходим много надолу май аз съм сложил САР на 2150

Коментар

• Re: eur

Първоначално изпратено от koko
      Първоначално изпратено от forexboy
      Еврото си е за купуване според мен поради следните причини:
      1. "Прекрасния" фундамен който илезе от щатите
      2. Завършеното 5 вълново движение от вчерашния връх до днешното дъно. Потвърждението ще е над 1.2240
      Казано накратко - нищо не пречи да се оформи един фалшив пробив на дневна графика.

Ще се радвам да чуя противиположни обосновани мнениея;-)
      Аз удължих от 2200 но ме е срам да си го кажа, допускам слизане до 2180 и е краткосрочна търговия ако оставя нещо отворено за неделя то ще е късо евро заради изборите, всички прогнози говорят за липса на мнозинство. Що се отнася до паундйената а ми е ударила стопа а съм я.....
      Айде сега Коко........то да си се изложил пред някоя мацка, разбирам да те е срам :-P, ама в това че си удължил еврото от 1.22 срамно не виждам;-) и аз го удължих от 1.2206 само че стопа ми е на 1.2182 и се чудя дали да не го мръдна 5-6 пипа по-надолу

Коментар

• Според мен обирането на стопове продължава,но мисля че можем да видим EUR/USD с посока нагоре.Или ще се чакат изявленията от Филаделфия...

Коментар

• Първоначално изпратено от PPP
          Коко, купи ли USD/CAD? Аз този път го изпуснаха за 8п само.
          Не бе и аз
          чакам сега над 1.19 ще купувам за 1.21

Коментар

2. Завършеното 5 вълново движение от вчерашния връх до днешното дъно. Потвърждението ще е над 1.2240
            Казано накратко - нищо не пречи да се оформи един фалшив пробив на дневна графика.

Аз удължих от 2200 но ме е срам да си го кажа, допускам слизане до 2180 и е краткосрочна търговия ако оставя нещо отворено за неделя то ще е късо евро заради изборите, всички прогнози говорят за липса на мнозинство. Що се отнася до паундйената а ми е ударила стопа а съм я.....

Коментар

По принцип си прав, но не забравяй изборите в Германия.
              In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Коко, купи ли USD/CAD? Аз този път го изпуснаха за 8п само.
                In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• eur

1. "Прекрасния" фундамен който излезе от щатите

Ще се радвам да чуя противиположни обосновани мнения;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от индианец
                    Svtln,
                    аз съм убеден песимист по подобни "success stories".
                    И аз, то българите сме си такива но ми се струва съмнително китайците да са най добри, сигурно играе с няколко акаунта и няма начин как да не печели а по 2к да си правиш на месец си е далавера.

Коментар

• уж и аз съм със същата нагласа, като теб, но този почва да ме кара да се размислям. вече два пъти го засичам да прави над 500% и да вади спечеленото и почва да ми намирисва на тренд ))))
                      успех на всички

Коментар

• Svtln,
                        аз съм убеден песимист по подобни "success stories".

Коментар

• и аз имам такова наблюдение
                          предния път от 4хил и нещо долара направи 24к +
                          ама този път само за 10 дни 800%
                          нямам думи
                          интересното е че в първите четири места са китайци
                          и предните пъти имаше подобни съотношения

Коментар

• Първоначално изпратено от Svtln
                            http://www.fxcm.com/mini_trading_account/kom-winner1-august.htm

това е извлечение от търговията на спечелилия конкурса на FXCM за август. сметката е реална. обърнете внимание за колко дни какъв процент е направил върху акаунта. съмнявам се че наградата от 2500 долара за първо място го интересува много...........
                            Това китайче избива рибата на повечето демо конкурси във фхсм

Коментар

• http://www.fxcm.com/mini_trading_acc...er1-august.htm

това е извлечение от търговията на спечелилия конкурса на FXCM за август. сметката е реална. обърнете внимание за колко дни какъв процент е направил върху акаунта. съмнявам се че наградата от 2500 долара за първо място го интересува много...........

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim
                                И костенурката е писала.
                                Да
                                Since euro break thru both daily trendline and a key support level at
                                1.2250, so we are looking to go short from 1.2250 area.
                                Stop at 1.2305, pt: 1.2130 1st, then 1.2020
                                turtle

Коментар

Working...
                                X