If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Еврото си е за купуване според мен поради следните причини:
1. "Прекрасния" фундамен който илезе от щатите
2. Завършеното 5 вълново движение от вчерашния връх до днешното дъно. Потвърждението ще е над 1.2240
Казано накратко - нищо не пречи да се оформи един фалшив пробив на дневна графика.
Ще се радвам да чуя противиположни обосновани мнениея;-)
Аз удължих от 2200 но ме е срам да си го кажа, допускам слизане до 2180 и е краткосрочна търговия ако оставя нещо отворено за неделя то ще е късо евро заради изборите, всички прогнози говорят за липса на мнозинство. Що се отнася до паундйената а ми е ударила стопа а съм я.....
Айде сега Коко........то да си се изложил пред някоя мацка, разбирам да те е срам :-P, ама в това че си удължил еврото от 1.22 срамно не виждам;-) и аз го удължих от 1.2206 само че стопа ми е на 1.2182 и се чудя дали да не го мръдна 5-6 пипа по-надолу
2. Завършеното 5 вълново движение от вчерашния връх до днешното дъно. Потвърждението ще е над 1.2240
Казано накратко - нищо не пречи да се оформи един фалшив пробив на дневна графика.
Аз удължих от 2200 но ме е срам да си го кажа, допускам слизане до 2180 и е краткосрочна търговия ако оставя нещо отворено за неделя то ще е късо евро заради изборите, всички прогнози говорят за липса на мнозинство. Що се отнася до паундйената а ми е ударила стопа а съм я.....
По принцип си прав, но не забравяй изборите в Германия.
In the state of nature profit is the measure of right.
1. "Прекрасния" фундамен който излезе от щатите
Ще се радвам да чуя противиположни обосновани мнения;-)
Svtln,
аз съм убеден песимист по подобни "success stories".
И аз, то българите сме си такива но ми се струва съмнително китайците да са най добри, сигурно играе с няколко акаунта и няма начин как да не печели а по 2к да си правиш на месец си е далавера.
уж и аз съм със същата нагласа, като теб, но този почва да ме кара да се размислям. вече два пъти го засичам да прави над 500% и да вади спечеленото и почва да ми намирисва на тренд ))))
успех на всички
и аз имам такова наблюдение
предния път от 4хил и нещо долара направи 24к +
ама този път само за 10 дни 800%
нямам думи
интересното е че в първите четири места са китайци
и предните пъти имаше подобни съотношения
това е извлечение от търговията на спечелилия конкурса на FXCM за август. сметката е реална. обърнете внимание за колко дни какъв процент е направил върху акаунта. съмнявам се че наградата от 2500 долара за първо място го интересува много...........
Това китайче избива рибата на повечето демо конкурси във фхсм
това е извлечение от търговията на спечелилия конкурса на FXCM за август. сметката е реална. обърнете внимание за колко дни какъв процент е направил върху акаунта. съмнявам се че наградата от 2500 долара за първо място го интересува много...........
Да
Since euro break thru both daily trendline and a key support level at
1.2250, so we are looking to go short from 1.2250 area.
Stop at 1.2305, pt: 1.2130 1st, then 1.2020
turtle
Коментар