IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от PPP
    Първоначално изпратено от Bobsan
    Коко беше казал нещо з а208,85 но мисля че е време да слиза защото вече кабела загуби от швейцареца,канадеца от части, йената проби срещу долара но ....има едно Но.Преди време РРР си удряше главата в стената от един изтърван дълъг кабел от 1,73-1,78 та сега ако ми кажеш как ще върви кабела ще видим дали ще се скъсява
    Честно да си призная, не знам. Бях къс там от 1.7710, които затворих тази сутрин на 1.7650. Оттам отворих дълги, които затворих за +100п. От 1.79 смятам да скъсявам пак. Мисля, че поне ще коригира 100-на пипса надолу, но знае ли човек.
    Успех
    Аз съм на поръчка селл от 1,7880 така че малко остава ... мерси за коментара

Коментар

• Аз излизам да пия кафе (вече си имаме wireless покритие над целия град)
      Успех на всички
      In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• The big question regarding the euro on traders' minds is when the European Central Bank will begin to tighten monetary policy. European interest rate futures markets are currently pricing in a 40% chance that the ECB will raise rates in December. Euro offers are cited around the $1.2125 level.

Така или иначе според мен лихвите ще ги вдигнат поне 0,25 % но не се знае кога.....така че е/д ще ходи на север дългосрочно

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobsan
          Коко беше казал нещо з а208,85 но мисля че е време да слиза защото вече кабела загуби от швейцареца,канадеца от части, йената проби срещу долара но ....има едно Но.Преди време РРР си удряше главата в стената от един изтърван дълъг кабел от 1,73-1,78 та сега ако ми кажеш как ще върви кабела ще видим дали ще се скъсява
          Честно да си призная, не знам. Бях къс там от 1.7710, които затворих тази сутрин на 1.7650. Оттам отворих дълги, които затворих за +100п. От 1.79 смятам да скъсявам пак. Мисля, че поне ще коригира 100-на пипса надолу, но знае ли човек.
          Успех

Коментар

• Коко беше казал нещо з а208,85 но мисля че е време да слиза защото вече кабела загуби от швейцареца,канадеца от части, йената проби срещу долара но ....има едно Но.Преди време РРР си удряше главата в стената от един изтърван дълъг кабел от 1,73-1,78 та сега ако ми кажеш как ще върви кабела ще видим дали ще се скъсява

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobsan
              Продължавам да съм на селл от кабел/йена още от 203,92 без стоп.Естествено с малък лот но без стоп но ми писна да чакам,някакви идеи
              Аз мисля, че ще стигне поне до 206, но не я разбирам много. Коко ако е тук да се обади, той я чатка.

Коментар

• къса жица
                лонго усдшвейк

Коментар

• Затворих късите USD/JPN от 115.50 на 114.80 за +70п. и тази двойка я оставям да почива за дълъг период от време.
                  Успех

Коментар

• Продължавам да съм на селл от кабел/йена още от 203,92 без стоп.Естествено с малък лот но без стоп но ми писна да чакам,някакви идеи

Коментар

• Първоначално изпратено от QWERTYAS
                      Уважаеми колеги !
                      Когато поствам мои сделки може моментално да играете в обратна посока - гарантирам невероятен успех !!!!
                      Днес сутринта ударих 83 пипа на скалпиране, зарязах дългосрочните и излязох. Сега сядам на РС-то и с ужас установявам, че съм -840 пипа и марджин ниво малко над 50 % !!!!! Или трябва да седя пред монитора до сутринта или утре може да се събудя със служебно затворен акаунт !
                      Е, оплаках се и ми олекна.....сега да се захващаме за работа !

Дано да сте имали повече успех от мен днес

Ами това е защото ти е корава кратуната, хиляда човека ти казахме на не удължаваш доли/япон на 116 ма ти ...не
                      товае опасно нива не за удължаване
                      видял си някаква графика че някога било 1,27 и дай се сега до там само бай ,
                      бай.бай ама пазара има две посоки
                      чао до утре!
                      успехи!

Коментар

• Първоначално изпратено от QWERTYAS
                        Уважаеми колеги !
                        Когато поствам мои сделки може моментално да играете в обратна посока - гарантирам невероятен успех !!!!
                        Днес сутринта ударих 83 пипа на скалпиране, зарязах дългосрочните и излязох. Сега сядам на РС-то и с ужас установявам, че съм -840 пипа и марджин ниво малко над 50 % !!!!! Или трябва да седя пред монитора до сутринта или утре може да се събудя със служебно затворен акаунт !
                        Е, оплаках се и ми олекна.....сега да се захващаме за работа !

Дано да сте имали повече успех от мен днес

QWERTYAS, ако си спомняш, преди десетина дни ти казах, че не всичко е толкова лесно колкото изглежда. За да си печеливш, преди всичко трябва да промениш нагласата че винаги ще печелиш, а да "зарязваш" позиции без хедж или някаква идея за измъкване е, меко казано, лудост, особено ако сметката ти е $1500-2000 както в твоя случай. Само да ти дам идея - аз през седмицата спя около 15-16 часа.
                        Успех

Коментар

• QWERTYAS безимен е прав.Играта е игра но до 10%.Според мен цялата далавера е да си следваш правилата които си си създал и не на последно място строга дисциплина.Понякога боли от пропуснати печалби,но са по дбре от реализирани загуби.А за пропуснатите печалби винаги има втори трети и т.н.

Коментар

• QWERTYAS, Pro4eti signature mi !
                            Mislq 4e 6te ti olekne o6te pove4e dori moje da dobie6 pove4e kuraj.
                            4ovek moje da zagubi pari v jivata si mnogo pyti, no imeto si moje da izgubi samo vednyj !!!

Коментар

• QWERTYAS, мисля, че има и друг подход, поне за мен е така: не стоя постоянно пред ПС-то, но влизам с малка част от акаунта - до 10%.

Коментар

• Преди малко Usd/Jpy проби 115, оформяйки нещо като връх от техническа гл точка. 116 е много яко ниво на съпротива, на което има опционно свързани продажби на usd/jpy. Затова:
                                Sell Usd/Jpy 114.90 до 115 stop 116 target 113

Коментар

Working...
                                X