Първоначално изпратено от PPP
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
The big question regarding the euro on traders' minds is when the European Central Bank will begin to tighten monetary policy. European interest rate futures markets are currently pricing in a 40% chance that the ECB will raise rates in December. Euro offers are cited around the $1.2125 level.
Така или иначе според мен лихвите ще ги вдигнат поне 0,25 % но не се знае кога.....така че е/д ще ходи на север дългосрочно
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobsanКоко беше казал нещо з а208,85 но мисля че е време да слиза защото вече кабела загуби от швейцареца,канадеца от части, йената проби срещу долара но ....има едно Но.Преди време РРР си удряше главата в стената от един изтърван дълъг кабел от 1,73-1,78 та сега ако ми кажеш как ще върви кабела ще видим дали ще се скъсява
УспехIn the state of nature profit is the measure of right.
Коментар
-
Коко беше казал нещо з а208,85 но мисля че е време да слиза защото вече кабела загуби от швейцареца,канадеца от части, йената проби срещу долара но ....има едно Но.Преди време РРР си удряше главата в стената от един изтърван дълъг кабел от 1,73-1,78 та сега ако ми кажеш как ще върви кабела ще видим дали ще се скъсява
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobsanПродължавам да съм на селл от кабел/йена още от 203,92 без стоп.Естествено с малък лот но без стоп но ми писна да чакам,някакви идеиIn the state of nature profit is the measure of right.
Коментар
-
Първоначално изпратено от QWERTYASУважаеми колеги !
Когато поствам мои сделки може моментално да играете в обратна посока - гарантирам невероятен успех !!!!
Днес сутринта ударих 83 пипа на скалпиране, зарязах дългосрочните и излязох. Сега сядам на РС-то и с ужас установявам, че съм -840 пипа и марджин ниво малко над 50 % !!!!! Или трябва да седя пред монитора до сутринта или утре може да се събудя със служебно затворен акаунт !
Е, оплаках се и ми олекна.....сега да се захващаме за работа !
Дано да сте имали повече успех от мен днес
Ами това е защото ти е корава кратуната, хиляда човека ти казахме на не удължаваш доли/япон на 116 ма ти ...не
товае опасно нива не за удължаване
видял си някаква графика че някога било 1,27 и дай се сега до там само бай ,
бай.бай ама пазара има две посоки
чао до утре!
успехи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от QWERTYASУважаеми колеги !
Когато поствам мои сделки може моментално да играете в обратна посока - гарантирам невероятен успех !!!!
Днес сутринта ударих 83 пипа на скалпиране, зарязах дългосрочните и излязох. Сега сядам на РС-то и с ужас установявам, че съм -840 пипа и марджин ниво малко над 50 % !!!!! Или трябва да седя пред монитора до сутринта или утре може да се събудя със служебно затворен акаунт !
Е, оплаках се и ми олекна.....сега да се захващаме за работа !
Дано да сте имали повече успех от мен днес
QWERTYAS, ако си спомняш, преди десетина дни ти казах, че не всичко е толкова лесно колкото изглежда. За да си печеливш, преди всичко трябва да промениш нагласата че винаги ще печелиш, а да "зарязваш" позиции без хедж или някаква идея за измъкване е, меко казано, лудост, особено ако сметката ти е $1500-2000 както в твоя случай. Само да ти дам идея - аз през седмицата спя около 15-16 часа.
УспехIn the state of nature profit is the measure of right.
Коментар
Коментар