Струва ми се че всички стават много единодушни в посоката EUR/USD ...а това в повечето случаи не е на добре.Аз мисля да изчакам по ясен сигнал за посоката,която според мен е към 1,23хх...на седмична имам и сигналче и фундамента е леко плъзгав и не на последно място...духа много силно тая Wilma
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
gbp/jpy
сега прочетох анализа на мизухо... тамън щях да постна "под 200" да се купува и над 210 да се продава
средносрочно
а краткосрочно .. кой колкото нерви има ... нагоре надолу има за всички
успех
P.S. имайте предвид, че тази прогноза е свързана с друга прогноза на мизухо за GBP/USD там те очакват скорошен щурм на 1.80+ и нагоре
ако закопа паунда под 1.72... всичко се обръща с главата надолутова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
gbp/jpy-Nicole Elliott
http://www.fxstreet.com/images/graf/...pjpy201005.pdf
Анализа е топъл-от преди 1 час...
понеже търговията е "много лесно нещо",особено напоследък,ето още нещо много интересно,което заслужава внимание-на Майк Елис...
http://www.forexnews.com/external/tc...er10-01-05.pdf
Анализът е дългосрочен...Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
[url]http://www.standartnews.com
Коментар
-
Re: eur/usd
Първоначално изпратено от PPPПървоначално изпратено от kritelinSlushah toku shto po Bloomberg edin analizator ot Bank of America i toi kaza,che cenata na evroto vse oshte bila po-visoka ot realnata mu cena i che ochakvat do kraq na godinata dolaryt da poskypne oshte sprqmo evroto.Dylgosrochno go davat eur/usd 1.05 .. ne mi se vqrva na mene neshto..no predpolagam,che te shte znaqt po-dobre ot men.
Inache za eur/usd ..na men mi namirisva syshto,che shte probvame da se kachim do 1.2100.Gledam na dnevna candle sticks i si ima signali,che shte trygvame nagore.Az lichno se nabylbukah s dylgi ot eur/usd 1.2135 predi ..i sega chakam i se chudq dali da kupuvam oshte da svalq kursyt ili da gi razkarvam na zaguba dokato vse oshte e ponosima za kapitalyt mi.
Nqkoi moje li da dade syvet ? Shte byda mnogo blagodaren,zashtoto sym oshte dosta zelen ...
P.S. Spored vas s kakvo e nai-dobre da se hedjira eur/usd ?
Mersi predvaritelno i uspeshna tyrgoviq
Само и единствено USD/CHF
Успех
Само за 500 долара аз мога да ти обесна защо тои мисли така
Коментар
-
Re: KOKO
Първоначално изпратено от supertraderСамо да не го пробие , защото все нягога ще стане пък кой знае йената може и да обърне , не ми е ясно устройва ли ги евтина йена , но май да.Защото нали все пак промишлеността им преработва този внос , т.е. влиза 1 на входа на изхода е 10 и ако могат 10 да го продадат като 15 какво им пука за петрола , просто инфлация..
При другият вариант ако не искам да пробивам ще направя пак фалшив пробив евентуално до 204.70 някъде и само надолу.
Незнам пък и тия Китайци могат нещо пак да изненадат....
Коментар
-
KOKO
Само да не го пробие , защото все нягога ще стане пък кой знае йената може и да обърне , не ми е ясно устройва ли ги евтина йена , но май да.Защото нали все пак промишлеността им преработва този внос , т.е. влиза 1 на входа на изхода е 10 и ако могат 10 да го продадат като 15 какво им пука за петрола , просто инфлация..D.Y.F-091066
Коментар
-
Re: GBP/JPY
Първоначално изпратено от supertraderИли 186 или 222 , само няколко фигури при марджин 1към 1 няма грешка.
Аз съм с къса добавка от 204.20 и средна цена 204.00
Успех
Коментар
Коментар