IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Струва ми се че всички стават много единодушни в посоката EUR/USD ...а това в повечето случаи не е на добре.Аз мисля да изчакам по ясен сигнал за посоката,която според мен е към 1,23хх...на седмична имам и сигналче и фундамента е леко плъзгав и не на последно място...духа много силно тая Wilma

Коментар

• gbp/jpy

сега прочетох анализа на мизухо... тамън щях да постна "под 200" да се купува и над 210 да се продава
      средносрочно

а краткосрочно .. кой колкото нерви има ... нагоре надолу има за всички

успех

P.S. имайте предвид, че тази прогноза е свързана с друга прогноза на мизухо за GBP/USD там те очакват скорошен щурм на 1.80+ и нагоре

ако закопа паунда под 1.72... всичко се обръща с главата надолу
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Технически нива за 20 октомври

investor.bg/article.php?id=29267

Коментар

• gbp/jpy-Nicole Elliott

http://www.fxstreet.com/images/graf/...pjpy201005.pdf

Анализа е топъл-от преди 1 час...
          понеже търговията е "много лесно нещо",особено напоследък,ето още нещо много интересно,което заслужава внимание-на Майк Елис...
          http://www.forexnews.com/external/tc...er10-01-05.pdf
          Анализът е дългосрочен...
          Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
          [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• Re: eur/usd

Първоначално изпратено от PPP
            Първоначално изпратено от kritelin
            Slushah toku shto po Bloomberg edin analizator ot Bank of America i toi kaza,che cenata na evroto vse oshte bila po-visoka ot realnata mu cena i che ochakvat do kraq na godinata dolaryt da poskypne oshte sprqmo evroto.Dylgosrochno go davat eur/usd 1.05 .. ne mi se vqrva na mene neshto..no predpolagam,che te shte znaqt po-dobre ot men.
            Inache za eur/usd ..na men mi namirisva syshto,che shte probvame da se kachim do 1.2100.Gledam na dnevna candle sticks i si ima signali,che shte trygvame nagore.Az lichno se nabylbukah s dylgi ot eur/usd 1.2135 predi ..i sega chakam i se chudq dali da kupuvam oshte da svalq kursyt ili da gi razkarvam na zaguba dokato vse oshte e ponosima za kapitalyt mi.
            Nqkoi moje li da dade syvet ? Shte byda mnogo blagodaren,zashtoto sym oshte dosta zelen ...
            P.S. Spored vas s kakvo e nai-dobre da se hedjira eur/usd ?
            Mersi predvaritelno i uspeshna tyrgoviq

Само и единствено USD/CHF
            Успех
            AKO кажеш как се казва анализатора срещу 1000 долара мога да му кажа да ти се обади в къщи и да си зададеш лично въпросите хахаха

Само за 500 долара аз мога да ти обесна защо тои мисли така

Коментар

• Коко

Те китайците яко се кротнаха , защото арабите нали ги подкокоросват да не селват долари.
              D.Y.F-091066

Коментар

• Re: KOKO

Първоначално изпратено от supertrader
                Само да не го пробие , защото все нягога ще стане пък кой знае йената може и да обърне , не ми е ясно устройва ли ги евтина йена , но май да.Защото нали все пак промишлеността им преработва този внос , т.е. влиза 1 на входа на изхода е 10 и ако могат 10 да го продадат като 15 какво им пука за петрола , просто инфлация..
                По принцип изнасят и им е изгодно но има толкова фактори че ако съобразяваш всички главата ще те заболи. Аз ако бях на място на маркет мейкърите и исках да пробивам щях да направя един фалшив пробив до 205.35 от там яко сел с цел 202 там малко почивка за заблуда на рибите и 208+
                При другият вариант ако не искам да пробивам ще направя пак фалшив пробив евентуално до 204.70 някъде и само надолу.
                Незнам пък и тия Китайци могат нещо пак да изненадат....

Коментар

• KOKO

Само да не го пробие , защото все нягога ще стане пък кой знае йената може и да обърне , не ми е ясно устройва ли ги евтина йена , но май да.Защото нали все пак промишлеността им преработва този внос , т.е. влиза 1 на входа на изхода е 10 и ако могат 10 да го продадат като 15 какво им пука за петрола , просто инфлация..
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Re: GBP/JPY

Първоначално изпратено от supertrader
                    Или 186 или 222 , само няколко фигури при марджин 1към 1 няма грешка.
                    На седмична 204.30 е седмичен канал който обикновенно паундйената уважава смятам че ако има пробив ще е фалшив сега ако е решила да го троши ще върне поне 400п надолу
                    Аз съм с къса добавка от 204.20 и средна цена 204.00
                    Успех

Коментар

• GBP/JPY

Или 186 или 222 , само няколко фигури при марджин 1към 1 няма грешка.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Re: gbp/jpy

Първоначално изпратено от chicago
                        limit sell 203.68
                        Колкото до анализа -такъв няма...Но взех че игарх sell limit на chicago от вчера,само че от 203.80 и тази сутрин добових sell 204.00 пък ще видим.Някой писа нещо за юана-йена......така че ще става нещо ......

Коментар

• Петър

Ако сме точни 222!!!!208 е много малко , сега е спъната и няма посока!!!Но после като пробие 206 вече ще е друго.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• GBP/JPY- запътила се е към 208 ;-)

Коментар

• m13

Паунд-йена , както казва Коко е висш пилотаж - фигура за 5 мин и 5 п за 5 часа , какъв анализ няма анализ там .По добре гледай и не пипай !!!!
                              D.Y.F-091066

Коментар

• GBP/JPY

Помогнете с малко анализ за тая двойка дето няма спиране..........
                                мненията ми не са препоръка за търговия с финансови инстументи

Коментар

Working...
                                X