IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Max McKegg

Ето два нови дългосрочни анализа на уважавания от мен Max McKegg за eur/usd and usd/chf!
    Тези анализи са ИЗКЛЮЧИТЕЛНО интересни и са свързани с евентуален пробив под 1.17 за eur/usd през Q42005(което не се изключва и от Nicole Elliott-Mizuho).Целите в дългосрочен план са умопомрачителни.

http://www.forexnews.com/external/trl/ltforecast.pdf

http://www.forexnews.com/external/trl/ltforecastCHF.pdf

Успех,толкова от мен!
    Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
    [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• възможно развитие

Най-вероятен днес е следния сценарий:
      usd/jpy-нов неуспех на 115.90/116,последван от срив до 115.25(където имо големи поръчки купува),при успешен пробив под 115.10-срив до 113.08 до края на тази седмица.
      eur/usd-големи поръчки купува от 1.1950/40 предизвикват покачване до 1.2020(на 1.2025 има много големи стопове),при успешен пробив -тест на 1.207/1.21(на 1.2129 е базата на седмична графика,съгласно Staircase chart weekly).При затваряне на седмицата над 1.2129(малко вероятно да е утре вечер)-цел 1.2282(база на месечна съгласно Staircase chart).
      cable-зависи много от eur/gbp(ако отгоре 0.6808 издържи,тест на 0.6760/50 е неизбежен,но отново не очаквам затваряне под него на седмична база).1.7942 е възможна максимална цел в краткосрочен план.
      usd/chf-при пробив под 1.29(там има много стопове)-слизане до 1.2705.Само убедително затваряне под него,ще доведе до срив към 1.2450/1.24
      Другият главен сценарии с пробиви под 1.1863 за евро/долар и над 1.31 при суиса за мен са по-малко вероятни и биха довели до тест на 1.73/1.727 при кабела.
      И накрая-вървят упорити слухове,че китайцитИ,в близките дни ще ревалюират пак юана-не Ви ли се струва,че затова JPY е толкова продавана и че е твърде възможно да видим филма от юли отново,с няколко фигури за JPY навсякъде за отрицателно време???Щото аз си го мисля отвреме-навреме...
      Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
      [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• Доларшвейцарец е подходящ за хеджиране на къси евродолари защото така игнорираш и политическият риск, тъй като при извънредни обстоятелства бомби атентати и прочие инвеститорите масово се спасяват купувайке швейцарски франкове.

Коментар

• Re: eur/usd

Първоначално изпратено от kritelin
          Slushah toku shto po Bloomberg edin analizator ot Bank of America i toi kaza,che cenata na evroto vse oshte bila po-visoka ot realnata mu cena i che ochakvat do kraq na godinata dolaryt da poskypne oshte sprqmo evroto.Dylgosrochno go davat eur/usd 1.05 .. ne mi se vqrva na mene neshto..no predpolagam,che te shte znaqt po-dobre ot men.
          Inache za eur/usd ..na men mi namirisva syshto,che shte probvame da se kachim do 1.2100.Gledam na dnevna candle sticks i si ima signali,che shte trygvame nagore.Az lichno se nabylbukah s dylgi ot eur/usd 1.2135 predi ..i sega chakam i se chudq dali da kupuvam oshte da svalq kursyt ili da gi razkarvam na zaguba dokato vse oshte e ponosima za kapitalyt mi.
          Nqkoi moje li da dade syvet ? Shte byda mnogo blagodaren,zashtoto sym oshte dosta zelen ...
          P.S. Spored vas s kakvo e nai-dobre da se hedjira eur/usd ?
          Mersi predvaritelno i uspeshna tyrgoviq

Само и единствено USD/CHF
          Успех
          In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

Slushah toku shto po Bloomberg edin analizator ot Bank of America i toi kaza,che cenata na evroto vse oshte bila po-visoka ot realnata mu cena i che ochakvat do kraq na godinata dolaryt da poskypne oshte sprqmo evroto.Dylgosrochno go davat eur/usd 1.05 .. ne mi se vqrva na mene neshto..no predpolagam,che te shte znaqt po-dobre ot men.
            Защо да не ти се вярва на месечна и седмична тая цел си я има

http://forexmasters.hit.bg/05.gif

Коментар

[quote="driverf1"]
              S USD/CHF.
              Коко,защо не приемеш варианта за EUR/USD 1.23XX

Пожелавам успех на всички.....
              Driverf1 Здравей приятелю и много успехи ще се чуем тия дни.

1.23ххх защо мислиш че него приемам напротив аз съм дълъг с най-висока 1.2323 но средната ми цена на изградената дълга позиция е под 1.17, късото ми са хеджове но целя точно това 1.23ххх.

След пробива на 1.1980 оня ден когато мислех че ще държи и ще тръгне нагоре за 1.2250 конструкцията ми изглежда незавършена надолу. Максимум от 1.2000-80 би трябвало да си довърши работата надолу която на тоя етап е макс 1.1718 май. Преди месец започна един нов цикъл който обаче цели нещо 1.15- но това незначи че не е възможно покачване до 1.25 нивата дори преди това.
              Нека видим как ще се развият нещата ако се качим нагоре над 1.2080 сега без слизане също има вариант, въобще в момента дори на седмична графика вариантите изглеждат много
              http://forexmasters.hit.bg/05.gif
              Да не говорим за по ниските графики. Но това което най-много ме кара да очаквам ново дъно е не еврото а индекса на долара чиято графика е по-чиста в момента и като че ли цели 92 нивата.
              Така че аз ще си доизградя дългата и дано тогава нещата станат по-ясни но ми се струва че нагоре сме ограничени до 1.2728 и нищо на тоя етап не говори за 1.40+++ а по-скоро за паритет но да видим как ще се развие възходящото движение и преди това как ще завърши низходящото което ми се струва че няма завършен вид все още. Ако 1.1980 не беше подало наистина 1.23 бяха намасата
              Успехи

Коментар

• Анализатори-Блумберг - глупости!!!!!Как може да ги слушаш?Само твърдоглавите печелят , ще стигне долара до паритет с еврото , но иска лихва 10% при тази инфлация, която имат.
                D.Y.F-091066

Коментар

• http://www.ssd.noaa.gov/PS/TROP/DATA...OAT/IR4/20.jpg
                  Е- да ама не !!!!

Коментар

Inache za eur/usd ..na men mi namirisva syshto,che shte probvame da se kachim do 1.2100.Gledam na dnevna candle sticks i si ima signali,che shte trygvame nagore.Az lichno se nabylbukah s dylgi ot eur/usd 1.2135 predi ..i sega chakam i se chudq dali da kupuvam oshte da svalq kursyt ili da gi razkarvam na zaguba dokato vse oshte e ponosima za kapitalyt mi.
                    Nqkoi moje li da dade syvet ? Shte byda mnogo blagodaren,zashtoto sym oshte dosta zelen ...
                    S USD/CHF.
                    Коко,защо не приемеш варианта за EUR/USD 1.23XX

Пожелавам успех на всички.....
                    „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                    Джеси Ливърмор

Коментар

Амиии.....ако загубата е поносима- веднага я приемай !!!- инъче фалит !!! / така си пре....х първата си сметка отдавна :-)

пп Обърни внимание на следните валути- Евро/долар , Долар/канадец , Евро/йена , Паунд /долар- ако си с Метатрейдър платформата- много приятно ще можеш да си ги подредиш на монитора за наблюдение и анализ ...а и Златото също е важно !!!
                      УСПЕХ !
                      Е- да ама не !!!!

Коментар

• eur/usd

Коментар

• Сега пак ще се направя на баба Ванга- виждам скок- рязък до 1.2015-1.2025-1.1235 и веднага след това тройна конфигурация за опит на тест 1.1965-1.1933-1.850
                          Е- да ама не !!!!

Коментар

• :-) ....
                            Е- да ама не !!!!

Коментар

• EURUSD

Едни пробни къси от 1997, за къде ще видим

Коментар

• Нещо не ми е ясно...какъв е тоя диагонал дето се образува в момента при Евро/долар ? Някой спец може ли да се изкаже ????
                                Е- да ама не !!!!

Коментар

Working...
                                X