IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коко,интересно ми ако приемем хипотетично,че евройена стане 137.00,колко според теб ще са евродолар и доларйена тогава?

Коментар

• По Ганн в евройена има завършен гранд цикъл на 06.07, мисля че това е началото на нов тренд надолу но да видим, така че внимавайте наистина.

Коментар

• В евройена продължавам да държа късите си със цел 1000п някъде от около 136-137 ще търся дълга със цел мин 1000п
        Успех

Коментар

• Колеги,в момента евройената е 145.50,това е добро ниво за дълга според мен,затова тук добавям,като слагам стопа на 145.10
          Запазвам си правото на още една добавка на 145.20 ако отидем още надолу
          Вече доста натоварих позицията,да видим какво ще излезе

Коментар

• имам една къса на eur/jpy дет ся ми е на -80 нядявам се да падне под 145 разбира се само така ми се иска но само да ви кажа имам много малко опит но внимавайте с дългите позиции на еwро йена като гледам се добри новини идват за japan
            http://www.proflashgame.com

Коментар

• Борсалино

Здравей! И аз се радвам да те видя. Как си, как върви търговията?
              Нищо не съм променил от стила си на търговия. Само усъвършенствам
              системата си, трупам опит.
              Но вече мога да се "похваля" и с нещо ново - имам една позиция,
              затворена на минус и то доста голям. Ако ме пита човек защо я
              затворих, едва ли мога да дам смислен отговор )). Ей така, просто я
              затворих и както се полага в такива случаи тренда се обърна. Над
              20 % от акаунта замина. Но как иначе ще получа урок, че не трябва
              да изменям на системата си и трябва да спазвам дисциплината каквото
              и да се случва?!
              Желая ти успех!

Коментар

• Ами на мен ми удари стопа на 145.90 докато се наканя да го отменя,но пак отворих на същото ниво и засега съм без стоп все още,да видим как ще се развие далаверата

Коментар

• Влизам дълга от тук и ще чакам 145.30 ако стигнем да добавя.
                  Стопа ще го слагам под 200 дневната ЕМА около 145 значи.

Коментар

• Коментар

• eur/jpy

Една корекция до 145.30 ми изглежда логична на мен,а и при индикаторите има дивергенция,която допълнително ме навежда на тези мисли.Ако 145.85 не удържи сценария за мен е надолу до 145.30 и от там нагоре и нива над 147.00.
                      как мислите ?

Коментар

• Здравейте,при евройена имам стоп на 145.90,но ще го сваля под 145.30 след малко,за да се подсигуря срещу евентуален пробив на 145.90 . По моите сметки чисто технически може да паднем най-много до 145.40-145.50,макар че реално не очаквам пробив на 145.90.
                        За новата седмица очаквам цели над 148.00
                        При паундйената имаме летаргия,която може да продължи и тази седмица,като най-вероятно ще се изкачим над 212.00 и ще рейнджим там,но допускам и опити за пробив и задържане над 213.00

Коментар

• Първоначално изпратено от $tambeto
                          Първоначално изпратено от GBP
                          Buy ITL Sell FRF
                          хахаха,при кой брокер си
                          Magura Street Ltd

Коментар

• И аз съм така, познах Х-а и познах че италия ще бие хехе общо над 300п печалба но с малко де хехе

Коментар

• Re: GBP

Първоначално изпратено от supertrader
                              Понеже тоя Зидан не вкара с глава и после показа какво може та затова справедливостта възтържествува.
                              На мен ми изглежда като нагласено.Може ли на финал да реагира така?А после Италианците бавеха нарочно да стигнат до дуспи щото и зидан го няма.Абе с две думи ми прогнозата ми по мача имаше 100% познаваемост.Де да беше така и при форекса

Коментар

• Първоначално изпратено от SPEKO
                                Според мен,

1 евро = 1,59 долара до 11 месеца.

Скоро ще гръмне голямата новина!

После само един Бог знае дали ще ходим до 2,3$ за евро
                                Уф Спеко престани моля те с тия утопии това го говориш от как еврото беше 1.29 забелязал съм че под 1.27 се губиш- там ти е границата, хайде стига и двамата знаем че си технически грамотин

Коментар

Working...
                                X