If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ЕЕ защо ми изтрихте мнението. Явно не обичате препрадки към други форуми, макар и конструктивни. То формата на форума Ви не е много подходяща за такъв тип анкета иначе щях оригинално да си я пусна тук анкетата. Все пак ще я пусна де:
Цитат от другия форум:
"Занимавам се с форекс от около 1,5 години и вече започвам да усещам нещата и малко по малко да обръщам поглед към печелившата страна на бизнеса
След първоначалната еуфория от бързите печалби и бързото ми сваляне на земята от първата занулена сметка започвам да си задавам някои въпроси.
Каква е реалната годишна доходност на валутния пазар, която може да се преследва без да сме изложени на изключително голям риск от фалит. Т.е. ако мога така да се изразя стабилна доходност.
Аз си мисля че доходност в рамките на 100 до 300% годишно е съвсем реално, но ще се радвам ако и вие споделите вашето мнение. Както и да кажете дали реално я постигате тази доходност или такова е виждането ви за пазара.
Та накратко.
Според вас каква средногодишна доходност може да се постига на форекс пазара? и успявате ли да я правите?
Благодаря на всички отзовали се!"
FOMC към Федералния резерв на САЩ взе решение да повиши
основния лихвен процент на страната
21 септември 2005 | 09:43
Агенция "Фокус"
Както се очакваше, късно снощи FOMC към Федералния резерв на
САЩ взе решение да повиши основния лихвен процент на страната с
25 базисни пункта до 3.75%. Това бе единадесетото поредно
повишение на лихвената ставка.
FOMC към Федералния резерв на САЩ взе решение да повиши
основния лихвен процент на страната
21 септември 2005 | 09:43
Агенция "Фокус"
Както се очакваше, късно снощи FOMC към Федералния резерв на
САЩ взе решение да повиши основния лихвен процент на страната с
25 базисни пункта до 3.75%. Това бе единадесетото поредно
повишение на лихвената ставка.
GAPS should be filled !!
не знам обаче дали само до там (1.2230) ще спре Евро-то.
май бая стопове отнесе.
а канадеца учудващо(и слава богу) не спринтира към 1.16 ...
Абе канадеца трябва да спринтира надолу,най-малкото защото вчера намалих дългата си позиция наполовина и сега ще е голямо разминаване,ако се дигне.Че и средния курс на позицията ми стана 1,1839,някак си не е удобно.....Така че надолу ::))
FED продължава да вдига лихвения процент;
Цените на петрола пак се вдигат;
Златото пак нагоре;
Еврото се опитва да формира дъно, но сме в понижаващ тренд;
Днес е СРЯДА деня в който се обръща ПАЛАЧИНКАТА, но накъде всъщност не се знае ??!!
Коментар