IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Уважаеми колеги !
    Когато поствам мои сделки може моментално да играете в обратна посока - гарантирам невероятен успех !!!!
    Днес сутринта ударих 83 пипа на скалпиране, зарязах дългосрочните и излязох. Сега сядам на РС-то и с ужас установявам, че съм -840 пипа и марджин ниво малко над 50 % !!!!! Или трябва да седя пред монитора до сутринта или утре може да се събудя със служебно затворен акаунт !
    Е, оплаках се и ми олекна.....сега да се захващаме за работа !

Дано да сте имали повече успех от мен днес

Коментар

• Тази гаранция-застраховка поразително прилича на една друга с1,5% гарантирана доходност.Не се заяждам,просто споделям мнение
      За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Благородно завиждам на хората, за които ходенето до Карибския басейн е като да отидат до кварталната кръчма...
        ... но за някои не сме знаели, че вече са се върнали оттам...

Коментар

• удвоявам удвоените gbp/cad, общо 800К , местя стопа на 2.0600 таргет 2.34----- Е ПРИ ТАЗИ ЦИФРА ЗАМИНАВАМ ОТНОВО НА К А Р И Б И ТЕЕЕЕЕЕЕЕ ??????????

Коментар

• удвоявам късите gbp/jpy общо 100К стоп115.70 таргет 112.80

Коментар

• 1.21 в eur/usd беше достигнато, интрадей играчите могат да бъдат доволни, фигура и половина за днес е добър профит

Коментар

• Удвоих дългите USD/CAD на 1.1805
                Средна цена 1.1852
                Успех
                In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• ... защо упреквате "бизнесмените", които сега са в процес на създаване на колелото (не е задължително всички да знаят, че то вече съществува...), но шараните винаги ги е имало... и ще ги има! Това може да бъде покана към рибарите: нека хвърлят мрежата, може да ги огрее!

Спомням си , преди голямата инфлация, 1994- 95, имаше застрахователни компании, които застраховаха депозити на гражданите в търговските банки. После много банки се сринаха... заедно със застрахованите депозити...

Застрахователите отчетоха срива като грешка на растежа и си посипаха главата с пепел. Нямаше лицензи, нямаше Гаранционен фонд, както се пее в песента "Тодор Колев го нямаше даже..."

А какво ли ще е, когато вече ги има?... Не мисля , че положението ще е различно, но може да не съм прав.

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                    Иво - ако знаеш какви предложения ще отправим до броени дни - еле пък за тях ако се беше сетил...... ;-)
                    петре вярвам че ще са добри но ...
                    не можеш да ги патентоваш ...
                    а ние българите преписваме бързо

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                      Поголяма безсмислица от тази не бях чувал:

Инвестиционният посредник застрахова всички парични средства в лева и чужда валута на своите клиенти - инвеститори на международните финансови пазари.

Застраховката се сключва при застрахователно дружество “Армеец” АД. Тя е безплатна за клиентите на Бул Tренд Брокеридж и поема рискове от неплащане на гаранционните суми на клиентите, техните печалби или неизпълнение на зададения от клиента ордер.

Значи излиза че ти застраховат риска при тях самите от това самата компания да не ФАЛИРА ?!
                      А ако влезе в процедура по несъстоятелност - битият си е бит и......
                      Доста евтин трик за привличане на клиенти от страна на БГ посредник
                      Можеха да измислят далеч по-ефектни трикчета.Този номер вървеше преди 5-6г. в България, но от тогава до сега изтече много вода.....
                      Но явно от Бул Тренд си мислят че сме още в добрите стари времена на '90-те години когато шараните сами влизаха в тиганите
                      da be a az zastrahovam sgradite na lynata ot lynotreseniia

Коментар

• Иво - ако знаеш какви предложения ще отправим до броени дни - еле пък за тях ако се беше сетил...... ;-)

Коментар

• е да се бях сетил и аз да го направя ....

Коментар

• Поголяма безсмислица от тази не бях чувал:

Инвестиционният посредник застрахова всички парични средства в лева и чужда валута на своите клиенти - инвеститори на международните финансови пазари.

Застраховката се сключва при застрахователно дружество “Армеец” АД. Тя е безплатна за клиентите на Бул Tренд Брокеридж и поема рискове от неплащане на гаранционните суми на клиентите, техните печалби или неизпълнение на зададения от клиента ордер.

Значи излиза че ти застраховат риска при тях самите от това самата компания да не ФАЛИРА ?!
                            А ако влезе в процедура по несъстоятелност - битият си е бит и......
                            Доста евтин трик за привличане на клиенти от страна на БГ посредник
                            Можеха да измислят далеч по-ефектни трикчета.Този номер вървеше преди 5-6г. в България, но от тогава до сега изтече много вода.....
                            Но явно от Бул Тренд си мислят че сме още в добрите стари времена на '90-те години когато шараните сами влизаха в тиганите

Коментар

• GBP/JPY SELL 50K 205.15 STOP 205.70 TARGET202.80NEXT198

Коментар

• Технически нива за 25 октомври

investor.bg/article.php?id=29441

Коментар

Working...
                                X