IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EURUSD

Целта на днескашното движение надоло би трябвало да е 1966.
    Оттам съм за бай с цели 2120

Коментар

• buy 10k eur/usd 1.2009 re 1.1988 stop1.1960 target 1.2220

Коментар

• Първоначално изпратено от PUL
        тези периодики в usd/jpy най много до 116.45 да успеят
        Аз бих заложил на 130.00
        Keep walking ...

Коментар

• форексбой

Това за силния швейцарец и слабото евро не съм съгласен , тя аналогията скъп петрол и евтин долар сдъщо отказа да работи а евро швейцарец си е мътилка от всякъде.За момента всяко движение при евро-долар на юг е съпроводено от такова при евро-паунд , вялна че тенденцията затихва и то е само защото кроса се движи от маркетмейкърите , а не от пазарни поръчки.На този пазар всеки си котира както му дойде наум , а котировките си ги приписват затова и като затвори пазара правят опит да местят цената ей така случайно.Е вярно тогава са най-курназ защото не изпълняват поръчки затова и опитват.
          D.Y.F-091066

Коментар

• Кабела

Да вероятно няма да падне много и 1.7620 ще е добро за дълга , но всичко това след лихвите.А на паунд-швейцарец суапа му е лош за къса , тя дори и да върви в посоката едва ли ще е удачна.
            D.Y.F-091066

Коментар

• тези периодики в usd/jpy най много до 116.45 да успеят

Коментар

• sell usd/jpy 116.2 stop 116.5

Коментар

• Re: Pul

Първоначално изпратено от supertrader
                  Сигурен ли си!За да пада паунда към швейцареца трябва и евро-долар много да падне и пробие 1.19 дори ,...
                  Колега, сигурен ли си в това което казваш за силен швейцарец и слабо евро?

Успехи!

Коментар

• в кабела съм дълъг от 1.7740 стоп 1.7660 и таргет 17930-50---преди тези цифри едва ли ще направи слизане към 1.75, ако не съм прав може би е добре да се купува от нива 1.7620 със стоп под 1.74, доста е разтеглен стопа но не е за изпускане

Коментар

• Pul

Сигурно ще ти излезе на печалба сега , но не и чакай фигурите защото суапа ти е доста лош -големичък.За кабела евентуално 1.7520 си е добра цел от която да върне нагоре ама този път много нагоре..
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Pul

Сигурен ли си!За да пада паунда към швейцареца трябва и евро-долар много да падне и пробие 1.19 дори ,...
                        D.Y.F-091066

Коментар

• sell 50K gbp/shf 2.2820 re 2.2950 stop 2.3060 target 2.2500

Коментар

• дългосрочно играещите в gbp/nzd трябва да имат в предвид че стоповете трябва да бъдат на 1.7500 до тази цифра са възможни всякакви изненади макър че цената задържи ли се под 1.50 ни предстоят 15 зверски фигури без сериозен откат ?

Коментар

• Привет на всички!

Току що се регистрирах във форума, а до няколко дни мисля да си открия и реална Forex-сметка. Виждам, че тук коментирате валутните двойки и смятам, че всичко прочетено тук ще ми е полезно, както е полезно и на всички останали :-)

Коментар

• gbp\nzd - тази екзотика се цели някъде в зоната 2.1000-2.2500 дългосрочно, там някъде завършва трета голяма на месечна графика

Коментар

Working...
                                X