IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от neee
    Първоначално изпратено от QWERTYAS
    BUY EUR/USD 1.2086
    Между другото входа ти е точно по Bunnygirl system
    Да ! За мен тя дава доста добри сигнали за интрадей и ако съвпадат с личната ми прогноза играя смело Никога не е излишно да хванеш 20-30 п.

Коментар

• мисля че gbp/jpy се цели в зоната 207.50-70 но така и няма да успее да тества онова 208.08 преди тест на 202.20-50 така че sell със стоп на 208.09 би бил повече от логичен за мен

Коментар

• sell зоната в nzd/usd e 0.7130-50 при преодоляването и следващата е 0.7250 стоп 0.7310 таргет 0.6850-0.6900

Коментар

• удобна възможност за продажба в usd/jpy от текущи нива стоп 115.90 таргет 114.50

Коментар

• Първоначално изпратено от QWERTYAS
            BUY EUR/USD 1.2086
            Между другото входа ти е точно по Bunnygirl system

Коментар

• BUY EUR/USD 1.2086

Коментар

• в eur/usd тест на 1.2230 е на дневен ред

Коментар

• добро утро на всички желая ви успех през седмицата считам че на кабела му трябва 1.7950-80 преди да посети зоната 1.7525-50 ЕВЕНТУАЛНО ?

Коментар

• BUY GBP/USD 1.7777

Коментар

• Добро утро колеги.
                      За днес смятам, че имаме едно отиване до 2110-2120 при EURUSD и след това слизане надоло.

Коментар

• просто едно мнение...

eur/usd
                        Седмичното затваряне под 1.2128(база Staircase chart weekly),позволява да допусна,че при още един неуспех на зоната 1.209/1.21,ще последва слизане до 1.2028 и евентуално 1.1986(next 24h).Daily close below 1.2067 ще е потвърждение на този сценарий.А за седмицата-позиционирането преди данните за NFP в петък ще продължи,но само траен пробив над 1.2345 ще предизвика голямо затваряне на доларови позиции.Подкрепата на 1.1794 е ключова и допускам,че при пробив на 1.1986,1.1863 този път би паднало без много усилия...
                        еur/jpy-вижте свещта на дневна...
                        А по въпроса за намирането на добър инструктор в летенето(разбирайте форекса),напълно подкрепям Fostar FX...Имам честта лично да познавам един(наистина САМО ЕДИН) такъв инструктор...
                        Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
                        [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• УСПЕШНА СЕДМИЦА

Коментар

• PPP

Благодаря! Желая ти успешна седмица!

Коментар

• Re: РРР

Първоначално изпратено от Дон Карлос
                              Здравей! Би ли ми казал в USA върнахте ли часовниците с един час
                              назад миналата нощ?
                              Здравей. Sorry за късния отговор, но бях излязъл. Да, върнахме ги тази сутрин.
                              In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• РРР

Здравей! Би ли ми казал в USA върнахте ли часовниците с един час
                                назад миналата нощ?

Коментар

Working...
                                X