Както вече казах, това че повечето от вас се стараят да убедят останалите и да си дадат кураж че движението на еврото в северна посока е аха аха приключило, не може да не ме радва! :-)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
За vsko и piwo
Здравейте, мейлът ми е poohbear@gbg.bg.
Извинявам се, че пуснах цяла тема. Моля модераторите да я изтрият.
PoohThe more it snows, the more it goes... on snowing - истинският цитат
Коментар
-
Преди когато бяхме под 1.20 много се притеснявах, защото почти всички бяхте се удължили, защото и аз самия залагах за еврото. Както е известно не може мнозинството да печели и затова се притеснявах! Рейнджването около 1,20 успя да успи публиката... Сега вече виждам, че повечето сте го скъсили еврото, а пък аз съм го удължил и затова дишам по-спокойно... :-)
Коментар
-
Движението на еурото нагоре доби вчера завършен вид и идва време да довършим започнатата работа надолу.
Ходът на еврото нагоре е ограничено до 1.2190-1.2205 областта като целите на низходящото движение би трябвало да бъдат 1.2120-1.2060-1.1930 и евентуално ново дъно. Продължавам да залагам на долара в краткосрочен план
Успехи
Коментар
-
eur/usd
SELL 1.2168 SL САМО ПРИ МЕСЕЧНО ЗАТВАРЯНЕ НАД 1.2282(Staircase chart monthly )
Цели: 1.197/1.1863/1.1760/1.17
При месечно затваряне под 1.17(малко вероятно),целите са 1.159/1.15/1.12
Поздрави!Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
[url]http://www.standartnews.com
Коментар
-
Здравейте Спекуланти.
Днес е последният петък от месеца и ще бъде интересно и напрегнато, а дай-боже и печелившо за повечето.Анализът си вече съм го направил и постнал........
Господин Караиванов Резултатите ви могат само да ни радват. Доста добър резултат за по-малко от 20 дена търговия. Но в момента имате открити позиции в размер на половината сметка. Само се надявам да не преподавате това на ученициите си защото много лесно така хубавите печалби се превръщат в грандиозни загуби. Желая ви много професионални успехи и късмет.
Държа да отговоря че имаше пласирани стопове,но от както постнах юзъра и пасуърда,немога да вляза в сметката за да видя какво става,тъй като явно някой друг по това време е вътре.
Успех на всички Спекуланти
Коментар
-
Пробвай : http://webtrance.gbg.bg/
Не е кой знае какво ама е без пари и горе долу върши работаУспех
Коментар
Коментар