If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И на лично съобщение не мога да му го изпратя, опитвах се да го намаля, да го модифицирам, но не
Удари едно рамо моля те и разреши този проблем, ако искаш ще ти изпратя съобщението си на даден от теб мейл и виж ти дали можеш да го пускаш и от какво е ако и ти не можеш.
До Модератора:
От вчера се опитвам да изпратя няколко абзаца до Poohbear newbie и не ми дава да ги публикувам и това е. Не знам защо
Няма нищо нецензурно в тях. И НЕ Е ПЪРВОТО СЪОБЩЕНИЕ, КОЕТО МИ БЛОКИРА, НАПРАВО МИ УБИВА ЕНТУСИАЗМА ТОЯ ФИЛТЪР.
От какво мислиш е проблема, дали е при мен нещо или какво?
И сега не можах да си довърша съобщението не го прие, намалих го до тук и сега става
Фактор номер едно за успех в каквото и да е:
ДА СЕ ЧУВСТВАШ ДОБРЕ.
На мен лично музиката е това, което ми огрява всеки ден със слънце.
Не знам как е за вас, но сигурно всеки си има нещо, което го кара да продължи още един ден напред И ТАКА ДО КРАЯ НА СВЕТА .
Поздрав за всички стари приятели:
Soundtrack - Bandits
01 - Page And Plant - Gallows Pole.Mp3
02 - Bob Dylan - Tweedle Dee and Tweedle Dum.mp3
03 - Bonnie Tyler - Holding Out For A Hero.mp3
04 - Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety.mp3
05 - mark knopfler - rudiger.mp3
06 - Pete Yorn - Just Another.mp3
07 - Aretha Franklin - Walk On By.mp3
08 - Five For Fighting - Superman.mp3
09 - In Bloom Tucker - Crazy 'Lil Mouse.mp3
10 - Grover Washington Jr. & Bill Withers - Just The Two Of Us.mp3
11 - Michael Martin Murphy - Wildfire.mp3
12 - Bonnie Tyler - Total Eclipse Of The Heart.mp3
13 - Christopher Young - Bandits Suite.mp3
Господин Караиванов Резултатите ви могат само да ни радват. Доста добър резултат за по-малко от 20 дена търговия. Но в момента имате открити позиции в размер на половината сметка. Само се надявам да не преподавате това на ученициите си защото много лесно така хубавите печалби се превръщат в грандиозни загуби. Желая ви много професионални успехи и късмет.
Петър добре че купи горе от върха че да паднат, майтап нали не се засягаш.
Прочетох анализа ти и е верен ако еврото думне 2180 няма какво да го спре да 2350 нивата но аз продължавам да мисля че следва ново дъно под 1867 преди ход нагоре и то бързо с една спирка на 1990 някъде
Успех
ID2 това което исках да кажа/покажа е не самоувереността, а това че успехът е неизбежен НО само след правилен и задълбочен анализ. Това разбира се не означава че волатилността на пазара е под контрол и за това са стоповете.Но ако играеш по тренда , дори да ти бъдат отнесени няколко стопа,грешка няма да има и загубите ще бъдат възстановени та дори и печалба ще има.А стоповете са били отнесени не поради грешен анализ, а поради избързване с входовете или нетърпение ;-)
Успех на всички Спекуланти
значи, добре е, ама си има математически показатели за оценка на даден стил на игра, броя на сделките е около 80, което не е много, играно е за по-малко от месец, което също не е представително. После трябва да се сметне чиста печалба, максимален drawdown, математически изход от играта, средната сделка колко дава като печалба, средна печалба с/о средна загуба, % познаваемост (съотношение на печелившите с/о всички сделки), средния drawdown, съотношение най-голяма печалба към средна печалба, същото и със загубата и накрая се смята Profit Factor-а: брутна печалба към брутна загуба. Това са основните критерии за оценка. Иначе е добре, не отричам.
Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.
благодаря за акаунта, разгледах го, нямам време да смятам коефициентите от играта Ви, но знам, че имате голям опит на форекса и не се съмнявам в способността Ви да правите пари. Имах предвид, че прекалената увереност относно развитието на даден сценарии на посоката е вредна. Искрено Ви желая успехи в бизнеса !!!
Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.
Коментар