IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• някой да ми каже моля как да постна графика(как какъв формат и т.н.0

Коментар

• Може ли някой клиент на Делтата да ми каже как му е сметката, защото моята е доста по-малко от преди 1 час, а НЯМАХ ПОЗИЦИИ!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
      From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
      България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от penevifx
        S.T.S много добър БРОКЕР най-добрия!!!!!''Насрахте се"
        А на въпроса защо така се получи-"Напишете писмо и ние ще ви отговорим".
        ЕВАЛА .Продължавайте така
        Аз сложих поръчка за продажба на 1.1870 но не го повториха този номер с 100 пипса корекция

Коментар

• Казвам, че не мисля за дълга в момента, а не да се откриват къси точно в петък вечерта при тия условия. Ако се задържи под бившото дъно, ще гледаме да продаваме, ама другата седмица. На тия дето го законтриха обаче - успех. Аз отивам да си пия ускито.

Коментар

• Уоу...и Делтата дадоха фира...за Варчев и без подсказвания се сещам...останли работещ брокер в България???????????? :evil:
            Може би само Бенч Марк?!?!!?!
            България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o
              Първоначално изпратено от БОГАТ-БЕДЕН
              Може ли някой да ми каже кой контролира валутните брокери в България
              КФН към мин.фин.
              Та някой ще ми каже ли тия изцепки на СТС какво влияние ви удариха?
              Кажи как да постна графика и ще видиш

Коментар

• S.T.S много добър БРОКЕР най-добрия!!!!!''Насрахте се"
                А на въпроса защо така се получи-"Напишете писмо и ние ще ви отговорим".
                ЕВАЛА .Продължавайте така

Коментар

• Съветът ми е да не се оставя long eur през w/e защото ще има още един срив надолу преди DOW closing. Това е любимата игра на янките. Мисля, че ще направиме close под 1,18.
                  За NFP и unemployment rate някои беше питал.
                  Разликата е голяма. NFP показват списъчната несезонна заетост, докато unempl само регистрираните безработни. Няма пряка връзка между двата индикатора.

Коментар

• в кабела 1.7480 беше достигнато, тук е бай зона стоп 1.7380 таргет 1.7950

Коментар

• Първоначално изпратено от БОГАТ-БЕДЕН
                      Може ли някой да ми каже кой контролира валутните брокери в България
                      КФН към мин.фин.
                      Та някой ще ми каже ли тия изцепки на СТС какво влияние ви удариха?
                      България Над Всичко

Коментар

• Може ли някой да ми каже кой контролира валутните брокери в България

Коментар

• еа сега

Какво ще ги правят доларите два дена , вече са се запътили към паритета и визитата на Буш в Китай , майстори са янките те парите ги нямат за нищо .Страшен даунтренд заформиха като светкавица сякаш долара е с отрицателен суап така бързо го накупиха.А какви новини само приказката + лихвите дето ги вдигат на всяко заседание , понамирисва на борба да има ли долар или да го заместят с нещо друго в търговията .С всичките си екстри долара им пак ще си остане динена кора и ще подхлъзнат всички накрая.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от индианец
                            Не намирам причина за дълга след като имате нов годишен лоу, пробито двойно дъно на седмична и никакъв откат нагоре за момента.
                            100% подкрепям...яко скъсяване от тук нататъка... На бичетата не им ли отрязаха вече рогата?!?!
                            А за СТС...евала момчета ... с един тик можете да си докарате от 40 до 80 пипса (майтапа на страна..това не ви ли събра стоповете или удари лимитите ?)...ще помоля Делтата да не включват тази опция :lol: :lol: :lol:
                            България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от tikwata
                              DJ-ейте от STS са много яки, явно минаха в ръчен режим на обиране на TRAILING STOP-ове, мърдат потенциометрите яко - scratch :-)
                              Абе тия са страшни великиса каква гуша направих за ТРИ СЕКУНДИ толкова не бях правил и през цялата година.

Коментар

• DJ-ейте от STS са много яки, явно минаха в ръчен режим на обиране на TRAILING STOP-ове, мърдат потенциометрите яко - scratch :-)

Коментар

Working...
                                X