някой да ми каже моля как да постна графика(как какъв формат и т.н.0
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Съветът ми е да не се оставя long eur през w/e защото ще има още един срив надолу преди DOW closing. Това е любимата игра на янките. Мисля, че ще направиме close под 1,18.
За NFP и unemployment rate някои беше питал.
Разликата е голяма. NFP показват списъчната несезонна заетост, докато unempl само регистрираните безработни. Няма пряка връзка между двата индикатора.
Коментар
-
еа сега
Какво ще ги правят доларите два дена , вече са се запътили към паритета и визитата на Буш в Китай , майстори са янките те парите ги нямат за нищо .Страшен даунтренд заформиха като светкавица сякаш долара е с отрицателен суап така бързо го накупиха.А какви новини само приказката + лихвите дето ги вдигат на всяко заседание , понамирисва на борба да има ли долар или да го заместят с нещо друго в търговията .С всичките си екстри долара им пак ще си остане динена кора и ще подхлъзнат всички накрая.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от индианецНе намирам причина за дълга след като имате нов годишен лоу, пробито двойно дъно на седмична и никакъв откат нагоре за момента.
А за СТС...евала момчета ... с един тик можете да си докарате от 40 до 80 пипса (майтапа на страна..това не ви ли събра стоповете или удари лимитите ?)...ще помоля Делтата да не включват тази опция :lol: :lol: :lol:From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
Коментар