If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
трябва да я качиш на някой сайт, после като влезеш в менюто за пускане на ново съобщение, има бутонче IMG което е м/у URL И LIST=
НАТИСКАШ ГО ПЪРВИЯ ПЪТ, после пействаш адреса на графиката и после пак го натискаш и си готов...
ако тия изпратя ти ще можеш ли
Пратих ти лично съобщение...
From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
трябва да я качиш на някой сайт, после като влезеш в менюто за пускане на ново съобщение, има бутонче IMG което е м/у URL И LIST=
НАТИСКАШ ГО ПЪРВИЯ ПЪТ, после пействаш адреса на графиката и после пак го натискаш и си готов...
България Над Всичко
Дам, видях...дори благодарих на дилърите, че ненаправиха тикове по хиляда милиона пипа...въпреки, че не бях на позиция
Iwо, айде може и без да щипват :wink:
България Над Всичко
Може ли някой клиент на Делтата да ми каже как му е сметката, защото моята е доста по-малко от преди 1 час, а НЯМАХ ПОЗИЦИИ!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Съветът ми е да не се оставя long eur през w/e защото ще има още един срив надолу преди DOW closing. Това е любимата игра на янките. Мисля, че ще направиме close под 1,18.
За NFP и unemployment rate някои беше питал.
Разликата е голяма. NFP показват списъчната несезонна заетост, докато unempl само регистрираните безработни. Няма пряка връзка между двата индикатора.
Е как да няма пряка връзка, като повече несезонно заети = по-малко регистрирани безработни и обратното???????????? Все едно да кажеш: този месец 50,000 души си загубиха работата, но процента на безработица остава непроменен. Странни виждания имаш.
In the state of nature profit is the measure of right.
Може ли някой клиент на Делтата да ми каже как му е сметката, защото моята е доста по-малко от преди 1 час, а НЯМАХ ПОЗИЦИИ!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
това са българските брокери търгуват с твойте пари без да знаеш правят те богат без да знаеш или беден без да знаеш
едната от двете опции не ми харесва...сети се в кой цвят ...
П.С.
оправиха се...
България Над Всичко
това са българските брокери търгуват с твойте пари без да знаеш правят те богат без да знаеш или беден без да знаеш
Отдавна не бях чел и писал тук, но не мога да се сдържа. Виждам, че много хора не са се отказали да прогнозират пазара. Най-любопитно ми е обаче коя вълна беше това свличане .............. (-:
Най-голямата и основна грешка на участниците на този пазар и причина 95% от тях да губят е факта, че те не се примиряват с това че не могат да контролират положението и се опитват да влияят на пазара. На всички им е ясно какъв е резултатът от тези опити.
Форексът е хаос, няма логика, няма вълни, няма предсказания.
Тъй като ние не можем да влияем на пазара единственият вариант да печелим е да му се подчиним, да оставим тези които могат да създават движенията, а ние просто да ги следваме.
Тъжното е, че в тази тема по-голямата част от постингите целят себедоказване и доказване пред останалите, което няма нищо общо с печеленето на пари, което мисля е основна цел на всеки спекулант.
Така че драги колеги, забравете прогнозите, новините, очакванията, надеждите и субективизма и просто следвайте пазара!!!
Успех на всички!!!
Коментар