IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ударен стоп в кабела, но аз съм нагъл buy 50k 1.7740 stop 1.7685 target 1.7980

Коментар

• Добавка дълги канадци от 1.1790 стоп на 1.1750

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
        Незнам защо при тоя импулс избягах толкова рано но имам предчувствие което не се обосновава на никакви индикатори може и да греша но и няма да рискувам с дълги от тук
        Коко, ти да си жив
        Аз пък сутринта не затворих от лакомия къси USD/CHF от 1.29/28/2750 (общо бяха към 350п на плюс по едно време) и сега си ги гледам на 160-70п минус
        И понеже съм тъп и упорит, и понеже всички поръчки евентуално излизат на печалба (все някога), дълги EUR/USD от 1.2055
        Успех
        In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Незнам защо при тоя импулс избягах толкова рано но имам предчувствие което не се обосновава на никакви индикатори може и да греша но и няма да рискувам с дълги от тук

Коментар

• Затварям къс кабел 7770

Коментар

• BUY USD/CAD ot 1.1767 s/l 1.1720 i dobavka na kusi EUR/USD s/l 1.2141

Коментар

• Sell limit @ 1.2240

Коментар

• Затварям късото евро на 1.2110

Коментар

• eur/usd

При седмично затваряне под 1.21-добавям веднага на късата от 1.2166
                    еur/jpy е за скъсяване от текущи нива,очаквам много мощтни разпродажби с цели 138/136.5/134.5
                    Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
                    [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• светне ли 1.7820 кабела до края на сесията отлита до 1.7980

Коментар

• удвоявам позицията в кабела и местя стопа на 1.7740, кадовете се опитват да ни прекарат с някакви десетина писа, ако ли пък не честит да ми е стопа ???

Коментар

• Аз съм сел имам лимитирана добавка сел 2189 и х4 добавка 2240.
                          По Ганн сел зоната за деня е 1.2230-50 което малко противоречи с предишният ми анализ но се надявам да не влезем в нея

Коментар

• При кабела днес постнах графика в един друг форум очаквах слизане до 1.7801 сега предстой качване към 1.7873 и спад към 1.7741
                            Ама Панта Рей - Всичко тече всичко се променя

Коментар

• Ами добре тогава, без да кандърдисвам никого да си дам и аз скромното мнение. След данните в 15:30 виждам тест на 1.2220, а след 19 часа пробив на 1.2230 с минимална цел 1.2280 и максимална за днес 1.2345. Както винаги, пожелавам успех на купилите евро...

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
                                Както вече казах, това че повечето от вас се стараят да убедят останалите и да си дадат кураж че движението на еврото в северна посока е аха аха приключило, не може да не ме радва! :-)
                                Е не си прав тук е място за споделяне на мнения и идеи а не място за убеждаване, но си прав че е хубаво когато не всички мислят еднакво.
                                Очаквам за днес едно качване до към 1.2189 и едно слизане до 1.2063
                                Успехи

Коментар

Working...
                                X