If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вълна 3 започва от 3667 неината 3та от 3481 нейната 3 та от, тя е тривълнова и неината трета започва от 3124 и сега сме в нейната 3та започнала от 2990 и по-скоро нейната 5та започнала от 2289 и в нейната 5та започнала отново от 2289 и в нейната 5та започнала от 2040 и евентуално завършила на 1866, следващата трябва да гони 22.6% от това движение или 2135 или на 33.3 - 2244 или 38.2 - 2298 или макс 76.4- 2726
Кабела го виждам за удължаване над 1,7580 /КРАТКОСРОЧНО- примерно през нощта и утре?/ , но... низходящият тренд си е в сила на дневна и на седмична графики. Значи: ако продължи 2- 3 дни да расте със съизмеримо темпо с днешното, вече ще мислим за обръщане!!!
Атентаторите отново купуваха швейцарец а той днес не мърда, така че не са те те излязоха отдавна, скъсих днес с 4п грешка евролира и удължих с 12п грешка лирайена, но сега трябва да паднем до 1.20 от всякъде погледнато а утре е ясно
Коко, не искам да ти се бъркам и да ти вляя, затова не се съобразявай с мнението ми.
А то е: Главоломният спад на кабела от над 10 фигури за няколко дни е твърде
многозначителен. Той говори, че има пряка връзка с терористичните атаки в Лондон
и е дело на хора, пряко свързани с бомбите. Логично е те да побързат да си приберат
профита. Скотланд ярд дебне, макар навярно всичко да става с подставени лица.
Логично е също така ралито да бъде също десетина фигури, че и повече, като се
прибави ефекта на лавината. Корекции разбира се ще има, но още е рано.
Изводът ми е: да се търгува по графики и техника в настоящия момент е меко казано
неразумно. Но моля те, не се съобразявай с мнението ми, както и всички останали.
Успех!
Sorry che pisha na latinica(a sashto taka che izobshto pisha tuk)
EUR/USD napravi edna dosta dalboka i nepravilna korekcija no ako se gleda sedmichna grafika to tova e tochno 61.8% korekcija.Taka che do kraja na godinata celite mi za EUR/USD si ostavat nepromeneni 1.45-1.50 :-)
kakto i za GBP/USD - 2.02/03
Uspeh spekulanti i nezabravjate za stopovete i drugi po-dobri sajtove ;-)
Коментар