If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добре казах преди време как играя в момента имам дълга паундйена от 200.11 и от тук нататъка гоня игра или къс кабел или къса йена за да хвана корекциите им а в момента малко може би ще тръгне надолу и затова скъсих доларйена защото ми се струва че тя може да пада когато спре ако съм познал разбирасе ще добавя цялата печалба в нова дълга паундйена и така до края на света
Успехи
Юлиане ще видим, но е въпрос на ММ пожелавам ти и ти скоро да отваряш така, преди година когато започнах да поствам тук играех с по 1к а сега много рядко правя поръчки с 50к което ми е минимума, не съм много добър но достатъчно за да съм на плюс а това не е смело отворих 50к в стс и 100к навън
Успех
В 17:00ч. има падежи на серия опции за EUR/USD между 1.3200 и 1.3300 нивата, като в най-голям размер са тези в 1.3240 (дали за това еврото не гравитира около това ниво?) и други в 1.3220; 1.3200 нивата надолу и в 1.3275 и 1.3300 нивата нагоре.
Днес в 17:00ч. изтичат опции в доста голям размер в 105.00 нивото (за над 1.5 млрд.долара?) и това може да окаже гравитиращ ефетк за долара на спот пазара
Коментар