IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Позиции

Short 10k USD/CAD at 1.2480
    Short 20k USD/CHF at 1.1643, hedged with a 10k long at 1.1645
    In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• EURUSD

bay 1.3105 stop 1.3080 miro1

Коментар

• USD/JPY

За 1п да ми думне стопа ако него удари значи съм добър иначе махнах на половината стоповете и оставих само на половината същият

Коментар

• USD/JPY

E/D buy 1.3199 D/J sell 105.46 нова позиция

Коментар

• за коко

мерси коко, значи май май ще се окаже по много по трудно отколкото си мислех
            щом са ти трабвали две години, но си имал преди това кой да те учи... на мен може да ми отнеме поне 3-4 щото няма кой да ме учи, но може да се запиша все пак на курс да ми дадат поне базата пак останалото сам ще го развивам.

Коментар

• USD/JPY

Прдадох на 105.29 -41 п

Коментар

• EUR/CHF

Изпълнен т/п на 1,5417 от 1,5367 +50п. Ако слезе пак под 1,54 ще купя. Потенциалът краткосрочно е 1,5480

Коментар

• за коко

Тая скапана йена обаче ако върви така а тя си проби канала ще ми думне стопа скоро след 10п което ще ми коства около 500д

Коментар

• за коко

От 2г а не съм ходил на курсове а ме учи един приател които е извън бг за съжаление а е много добър но го лапнаха сега е в англия а аз имам само един ударен акаунт засега и то в началото дай боже да не се случва повече

Коментар

• EURUSD

E, nakefiha se na 1.32, aide marsh kam 1.3270 i nad nego...

Коментар

• за коко

здрасти Коко, аз съм начинаещ почнах преди няколко месеца, искам да те питам ти от колко време търгуваш и за колко време стана от губещ печеливш и дали си ходил на курсове някъде? мерси

Коментар

• USD/JPY

Радвам се за печалбите ти в п/йена.
                          Селнах още долари от 105,20....Тук позицията е микро, не е никакъв проблем.
                          Но еврото започва да ме тревожи.

Коментар

• USD/JPY

Добавям 50к на 105.22 със същият стоп и тп

Коментар

• USD/JPY

А иначе си прав от тук трябваше да се продаде но откъде да знам че ще го стигне

Коментар

• USD/JPY

Незнам но паундйена ми скри шушоните тъкмо мислих че ще се коригирва и още 30п нагоре, добре че не затворих

Коментар

Working...
                                X