IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• gbp/chf, gbp/jpy

Къса 10к от 2,2347. Къса 10к от 201,40

Коментар

• USD/JPY

стоп 201.9 тп около 200

Коментар

• USD/JPY

Да бе удари го имам 100к къси които са без стоп и за мое съжаление отворих 100к къс паундйена

Коментар

• USD/JPY

ako ne si mahnal stopa .......

Коментар

• USD/JPY

По плановете ми трябваше да тръгне да се корегира аз да не излизам от нея а да направя профит в къс доларйена и след това да добавя в нея отново а сега съм принуден да излеза

Коментар

• EURUSD

Abe koi kaza neshto za 1.34??? miro1

Коментар

• USD/JPY

Скапаната паундйена си стигна канала на дневна и трягва да се корегира вече така че аз тъйкато се дъня в йената затварям паундйена, отврат тъкмо влязох но довечера за суап пак ще купя засега 126п печалба.
                Не съм доволен от себеси въпреки това

Коментар

• USD/JPY

Аз пък махнах стопа на шибаното евро. Позицията е 2% от акаунта, тренда е възходящ, трендлинията, която ни доведе до тук 01 1,2730 минава на 1,3170.

КОКО, стопът ти още издържа, п/йена е много напред - като се отпуснеш не виждам какъв проблем би имал

Лека вечер на всички.

Коментар

• USD/JPY

Абе защо да махам стопа ако го думне просто ще отворя нова къса евентуално и то е същото но въпросът е че ми е интересно дали ще го удари

Коментар

• USD/JPY

махай стопа,не се инати,доста се е запънала йената,ама не се знае докога ще издържи нищо лошо няма в това да си плануваш нещо и после да го промениш поради изменени условия

Коментар

• USD/JPY

На 100к махнах стопа а на другите 100 го оставям че ако го думне да ми е за урок въпреки че спокойно мога да ги пусна без стоп всички но да видим дали разбирам поне малко ако ми думне стопа значи нищо не разбирам. Ще се чуем по късно аз излизам за малко

Коментар

• USD/JPY

JPY извади голяма сила още се държи юнашки с/у напъните на долара

Коментар

• USD/JPY

Да бе човек не ме е яд за пари а за това че скъсявам доларйена защото очаквам да се корегира паундйена и после да добавя но не става мамка му аз искам да тваря каруцата с много дълги паундйени но се дъня подяволите

Коментар

• USD/JPY

Не се ядосвай,КОКО,на GBP/JPY си почти на 100 п профит

Коментар

• USD/JPY

ХХХ в тоя канал ми е надеждата ако го думне незнам заради него постнах стоп там

Коментар

Working...
                                X