If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
По плановете ми трябваше да тръгне да се корегира аз да не излизам от нея а да направя профит в къс доларйена и след това да добавя в нея отново а сега съм принуден да излеза
Скапаната паундйена си стигна канала на дневна и трягва да се корегира вече така че аз тъйкато се дъня в йената затварям паундйена, отврат тъкмо влязох но довечера за суап пак ще купя засега 126п печалба.
Не съм доволен от себеси въпреки това
махай стопа,не се инати,доста се е запънала йената,ама не се знае докога ще издържи нищо лошо няма в това да си плануваш нещо и после да го промениш поради изменени условия
На 100к махнах стопа а на другите 100 го оставям че ако го думне да ми е за урок въпреки че спокойно мога да ги пусна без стоп всички но да видим дали разбирам поне малко ако ми думне стопа значи нищо не разбирам. Ще се чуем по късно аз излизам за малко
Да бе човек не ме е яд за пари а за това че скъсявам доларйена защото очаквам да се корегира паундйена и после да добавя но не става мамка му аз искам да тваря каруцата с много дълги паундйени но се дъня подяволите
Коментар