IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• gbp/chf, gbp/jpy

KOKO na tvoe mqsto bih pil edna bira i misli pozitivno v tova e klucha kym uspeha az taka ot qd se bqh napynal i zatrih 70 % ot accounta si predi 3 meseca !!!!

Коментар

• Може ли да се живее от форекс

KOKO познато чувство не се ядосваи знаеш че се случва при това често. Въпроса ми е към всички пишещи тука . Задавал съм го не еднократно но така и не получих смислен отговор. Възможно ли е да се живее само от форекс. И Има ли някои от тук пишещите без Петър които да се издържа само по този начин. Ако да колко пипса и с каква сума му трябват за да се оправи със всички сметки и така на татака.
      Предварително благодаря за отговорите.
      http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• gbp/chf, gbp/jpy

KOKO na tvoe mqsto bih pil edna bira i misli pozitivno v tova e klucha kym uspeha az taka ot qd se bqh napynal i zatrih 70 % ot accounta si predi 3 meseca !!!!

Коментар

• gbp/jpy

Взех да се замислям за скъсяване на П/Й но нивата все още ми се струват ниски

Коментар

• gbp/jpy

Взех да се замислям за скъсяване на П/Й но нивата все още ми се струват ниски

Коментар

• gbp/chf, gbp/jpy

Добър вечер !! Желая на всички здраве и успех !
              КОКО как е ??
              Би ли ми дал e-mail си ..Имах го записан някъде ,но не мога да го намеря ,а искам да те попитам нещо !

Коментар

• gbp/usd

ново скъсяване на кабела от 1,9130 - стоп 1,9145

Коментар

• gbp/chf, gbp/jpy

А иначе искам да заявя че нищо не разбирам, да ми прасне стоп и да ходи 50п нагоре ок нормално но да иде 4п нагоре и да се върне е отврат не би трябвало да си го позволя а най интересно е че съм на плюс но се чувствам отвратително

Коментар

• gbp/chf, gbp/jpy

За да не стават глупости местя стопа на паундйена на 202.53 върхът от септември.

Коментар

• нефт

Марио не мога да кажа точно но е над 50$ за барел. Спеко един въпрос към теб доволен ли си от интернет-а на БТК колко плащаш на месец интересувам се защото мисля да мина на тях.
                      http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• нефт

Много благодаря 10*
                        Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• нефт

Много благодаря 10*

Коментар

• нефт

51.90 http://www.nymex.com/jsp/markets/lsco_fut_cso.jsp

Коментар

• нефт

Някой може ли да ми каже колко е нефта?
                              Благодаря

Коментар

• aud/usd

Затворих късата от 0,7892 на 0,7852 +40п

Коментар

Working...
                                X