IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Може ли да се живее от форекс

За семиените проблеми съм запознат че пречат на търговията всъщонст много неща пречат на търговията на този пазар. Примерно дори и сега пак е възможно да имам достатъчно проблеми. Колкото до труда да ясно ми е че няма да стане бързо и лесно то ако ставаше бързо и лесно отдавна да не ми се налага да питам може ли да се живее от форекс знам че сте запознати с това че изгубих преди няколко месеца доста значима сума пари на този пазар вапросът е че сага съм по оптимистично настроен от тогава и знам че не е важно да си удвоявам сметката всеки месец въпроса е да постигна приличен ръсти свобода на деиствието. Колкото до младоста да хубави години са но и без това вися пред компютъра достатъчно дълго защо поне да не вися за пари? Приятна вечер на всички и благодаря за съветите.
    http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

БНГХТ Кумчо вълчо е много прав махни го тоя форекс живей си живота, чукай мадами, учи нещо не че ще ти е от полза но в коридорите ще научиш много а и приятели ще хванеш и наистина играй после а сега просто чети или ако отидзеш във варна да учиш играй с нас но не прави глупости да се вманиачаваш на форекса като нас, има наистина два вида живот лайв и жизн и ти избери но е по важно да си изпееш хайде успехи

Коментар

• bnight

И 200 евро да ти е сметката с която стартираш , ако за месеца си я удвояваш 200 евро по нашия сандарт са заплата в БГ с каквато мнозина преживяват издържат семейства , успяват да осигурят образование на децата си , е малко факири са си българите но това е друг въпрос.Но да скалпираш и да си удвоиш акаунт си е постижимо , а за да се получава винаги само трябва да си наложиш дисциплина и да не се изкушаваш да търгуваш дългосрочно с малък акаунт , нито пък да смяташ че е възможен някакъв ММ .Само при скалпиране ММ е много простичък и работи , дори не корекспондира с размера на сметката въобще.
        D.Y.F-091066

Коментар

Опитай сега!!! Форексът няма да избяга, обаче след някоя и друга годинка ще порастеш и ще имаш и други проблеми, като семейство например. Повярвай ми, няма по голяма пречка от семейните проблеми при търговията.

Коментар

bnight, ето виждаш ли дето се оплакваше че не обсъждаме проблема,
            напротив това е нещото което вълнува всеки от форума и всеки има свой оптимален вариант.
            Стотици варианти и те динамично се променят в зависимост от пазара, зрелостта на трейдера,
            финансовите възможности и прочие.
            Проста формула няма, а ти с течение на времето ще намериш своята формула,
            използвай хъса на младостта си и не позволявай да намалят оптимизма ти.
            Най-голямото богатство, което притежаваш е МЛАДОСТТА останалото ще се намести с времето..,
            но не си въобразявай че ще стане бързо и лесно - това е непрекъснат къртовски труд.
            Готов ли си за това: повтарям къртовски труд и много нерви???
            Дали няма да пропуснеш прекрасните мигове от своята младост - тя не се повтаря запомни !!!

Коментар

• bhight

Изучи се първо, Форекса няма да избяга. Него може да го караш между другото. Примерно да играеш средносрочно - държиш една позиция 2-3 седмици и само и хвърляш по 1 око на ден.

Запиши висше - финанси, щом те кефи. Това ще е най-доброто за теб в този момент.

Коментар

• fx

След като искаш да не издържат родителите:
                А. Завърши едно сериозно образование и
                Б. Намери си добре платена работа.

Нещата стават баааааавно и със зор.

Коментар

• bnight: Може ли да се живее от форекс

KOKO ще ти напиша един майл по този въпрос. Имам нещо в предвид за което трябва да те питам. Само че ще е малко по-късно че сега имам малко работа.
                  http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

По въпросите да на 17 съм но това не ми пречи да се занимавам със форекс мисля е проблема с капитала някак си ще го разреша колкото до причините за идеята да се издържам с форекс нямам намерение да ме издържат родителите ми вечно искам колкото е възможно по-скоро да постигна нещо сам. supertrader не ми се случвало да се набутам така и да чакам позиция толкова време един път съм се набутвал с една печеливша позиция която не извадих три дена но това е зашото тогава не висях пред комп-а. По принцип със стоповете съм адски стриктен и винаги ги спазвам дори пазара да обърне в моята посока. Никога или поне почти никога не си позволявам да вляза в позиция за която не съм предварително подготвен за загубата. Magelan с теб по меил-а мисля че обсъждахме ММ-а ми и целите които съм си поставил. Така че най-добре знаеш за какво говоря .

Коментар

Продадох още малко паундйени 201.51 50к защото си е на канала а стоп на тях 202

Коментар

БНГХТ знаеш тия вече наистина са добри но разбери аз работя не само с мои пари но съм умерен, напълно сериозно ти говоря че мога да взема достатъчно голяма сума пари за управление но не искам и незнамкак да ти обясня защо. Имам кредитни линии на фирмата, горката банка ако знае за какво се използват ще полудее, имам собствени пари от някъде и има хора които искат да ме заринат с пари но аз не искам защото им казвам ок приятели ето тук имам 20 л примерно дайте ми 100 лева и в момента в който аз ви загубя 20ева спирам да играя и ви давам парите тоест като минимум никога те не са на загуба а ако има печалба си плащат като попове 25% но разбери аз немога да си позволя да управлявам пари които не съм гарантирал и тони да уж е добър но той ще е не само партньор а и ще прави схемата и ще мисли колко пари може да управлява на заем, колко да харчи наши и евентуално ако се закучат нещата да тегли от банката и тнт

Коментар

Соломоне не обезкуражаваи момчето. Незнам за другите но аз спецялно на 17 исках да преобърна света, но да забогатея, зада мога да си позволявам маса неща които големите отворковци може. Спомням си че правих адски големи глупости зада се надскоча и за повечето съжелявам днес. По добре да се мъчи над форекса отколкото да ходи да прави золуми. Рано или късно може и да му се отвори късмета да направи големи пари. Това него казвам от позицията на много разбиращ от Форекс макар че имам известни успехи, а по скоро като човек правил различни видове опити за забогатяване.

Коментар

Годините нямат значение според мен. Важно е единствено как гледаш на тарговията. Ако гледаш достачно сериозно на нея и имаш много добър ММ с 30к можеш да си докарваш добра за България заплата и дори да ти остава да реинвестираш. Друг е вапроса дали си заслужава стреса от тази работа само за една заплата, но това е друга тема. Успех на всички.

Коментар

• bnight

Едва ли има невъзмажни неща.Възможно е.Само е трудничко да свикнеш с мисълта ,че системата ти на поведение на пазара е удачна и да се придържаш към нея ако тя ти носи печалба.Например ако скалпираш -трудното е да си наложиш да си разработваш сметката стартово , и за да ти стане пък навик трябва да го направиш няколко пъти .И задължително в един момент се подхлъзваш и започваш да търсиш по-лесна и печеливша система ,било защото си изтървал позиция докато работиш и започваш да чакаш някакво голямо движение в твоята посока , но това е по-рядко , а най-често е в момент в който се чустваш объркано и некомфортно на пазара да се забиеш с някакъв един лот ей така за да имаш позиция и той пък ти тръгва назад почваш да го чакаш и си викаш голяма работа и в един момент виждаш че той ти е изтеглил 10 процента от сметката , обаче ти чакаш посоката да се обърне ,хващаш се че започваш да мислиш ей сега пазара ще направи поне 30п в посоката ти и наистина ги прави защото го усещаш ,но гледаш вместо да отрежеш най-сигурните 10п от тези 30 с як вход и само след пет минути да си приключил нещастната сделка.Така ли се получава????Ти ми отговори.
                              D.Y.F-091066

Коментар

Като индивидуален трейдър, разполагащ с поне ххххх високо рискови левчета, които пък са макс. х% от свободния ти капитал, според мен имаш съвсем прилични шансове.
                                Дали ще имаш нормален живот, и дали това е най-добрия начин за печелене на пари, можеш и сам да намериш отговора.

Коментар

Working...
                                X