IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Може ли да се живее от форекс

bnight като те слушам и ми се свива стомаха. Ти си на 17 и искаш да започнеш да се издържаш с форекс, нали? Е помисли си, момче, ще стане ли така лесно? За да си осигуриш ММ, нали ти трябва първоначален капитал. Имаш ли го? Статистиката ти за поне 6 месеца средно какво ти дава и т.н. Как искаш някой да ти отговори и какво печеля аз от това?
    И откровено - ти сам с този опит, който имаш, най-вече житейски НЯМА ДА МОЖЕ ДА СЕ ИЗДЪРЖАШ ОТ ФОРЕКС. Не се огорчавай, а продължавай да си отваряш очите и да четеш.
    С най-добри чувства ти го казвам и за това си направих труда да ти пиша.
    Ну заяц, ну пагади!

Коментар

• GBP/JPY

Абе GBP/JPY да не е решило да се бори за 203, бе?

Коментар

• bnight

supertrader а като индивидуален трейдър според теб не е ли възможно да се гони фиксирана месечна заплата. От която да мога да заделям по нещичко за инвестиции и да имам пари за живеене. Според мен е постижимо и към това се стремя. Въпроса е какви цели да си поставя и колко е възможно да се постига месечно. Ако мога да си отговоря на тези въпроси работата ми би била много по-лесна.
        http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

На Оанда-та - 6pip

Коментар

KOKO чудесно познавам хората които работят с теб и те наистина са дяволски добри спецялно за Тони говоря но и другите са много добри. Колкото до това може би сте прави трябва да определя за какъв живот става дума . далеч съм от мисълта че могат да се искарват джоббни 500$ или поне не всеки ден КОКО за твоите хора знам че са способни . Та говоря за нормален стандарт на живот по точно да мога да си осигуря собствено жилище и кола както и да си покривам разходите по тези неща за такъв стандарт на живот говоря възможно ли е и има ли някои от тук пишещите които го е постигнал.
            http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• П/Й Който знае

При мен на Делтата П/Й се трейдва на 10 п разлика дали не са се изсилили или е нормално?

Коментар

• bnight

Твоя въпрос е като -може ли да се печели по точно еди колко си на месец от форекс ,точно фиксирано.Може ако работиш в инвестиционна компания , като тази каквато Коко се опитва да създаде и имаш съответно що годе фиксирана заплата , това е варианта.А предимствата са средата и екипа и те не са малки ,ако компанията е голяма почти не пропускаш инфо , а информацията е сила .А и в една такава компания е по изгодно да се инвестират средства в техника , добра мрежа -интернет , а добрата техника е също предимство.
                D.Y.F-091066

Коментар

• Д-р

Ама между другото не съм си чеквал майла от 5 дена така че ако не отговоря да знаеш, утре трябва да пътувам за варна а преди това трябва да купя една кола за там плюс куп други административни въпроси така че ако искаш прати ми смс на 0886164852 и аз ще ти се обадя а се надявам и да се видим скоро
                  Успех

Коментар

Докторе майлат ми е ak@netbg.com
                    БНГХТ не те разбирам какво значи да се издържаш от форекс, ако е за дискотечни 500д на ден да ти си виждал хората които работят с мен и те се издържат само с това, виждал си се с тях а това че като направим някой удар и искаме да се правим на велики и губим изкарани от вятъра пари в други начинания това е така.
                    А това което направих казвам аз съм плюс но подяволите да ми удари стоп за 4п е подиграфка а най интересното е че умишлено не исках да махна стопа на всички поръчки но такова нещо е недопостимо поне да беше скочила много, аз щях да съм на загуба но нямаше да ме е яд

Коментар

• eur/usd

Чакай първо да пробие пивота 1.3222 и да се задържи над него.

Коментар

Абе то има два вида живот нали знаеш. Щом има хора в тази държава дето живеят с по 300 лева на месец значи аз мога да живея от форекс. Даже да си храна и семейството мога. Обаче ми се искат и други работи. Например миналата седмица ми се хареса едно джипче Лексус. Така да се каже легна ми на сърцето. Е. не изкарвам още толкова от форекс. Преди по-малко от 1 месец Петър разправяше да отваряме дълги GBPJPY на 193, ама на, като гледам да съм интрадей сега си скубя косите. Ако бях отворил сега щях да поливам с приятели джипчето на Боровец.

Коментар

bnight, възможно е , а колко пипса са ти достатъчни си определяш сам,
                          но трябва да имаш сериозен акаунт, строга дисциплина и да си поизял шамарите
                          на поне един-два реал акаунта, за да опознаеш себе си най-вече.

Коментар

• eur/usd

i na men mi se slu4i predi malko long na eur/usd stop na 1.3180 !!! Miro1

Коментар

ami v debelite knigi pishe pyrvo da se nauchish da si pazish accounta si vtoro da umeesh da ponasqsh kakto zagubi taka i pechalbi az oshte uprajnqvwam gorespomenatite pravila i da vi kaja s pechalbata e nai trudno wzima ti uma i stavash alchen vij kato gubish se stqgash i ako ne ostavish da ti se zamygli syznanieto izlizash ot bataka ako ne e tvyrde kysno moje po princip i dosta hora tuk go pravqt mi se struva s koito po cql den sme pred kompytrite

Коментар

ami v debelite knigi pishe pyrvo da se nauchish da si pazish accounta si vtoro da umeesh da ponasqsh kakto zagubi taka i pechalbi az oshte uprajnqvwam gorespomenatite pravila i da vi kaja s pechalbata e nai trudno wzima ti uma i stavash alchen vij kato gubish se stqgash i ako ne ostavish da ti se zamygli syznanieto izlizash ot bataka ako ne e tvyrde kysno moje po princip i dosta hora tuk go pravqt mi se struva s koito po cql den sme pred kompytrite

Коментар

Working...
                                X