IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

Петре пиша защото ти си ужасно неграмотен.
    Това не са ти твоите ученици та колкото по-сложно и засукано се изразиш толкова по-добре ще
    изглеждаш в техните а и в обствените си очи.
    Ставаш брато ама за евтино платен лектор на анемични курсчета а не за търговец какъвто претендираш да си!
    Уникалната си некомпетентност демонстрираш в НЕПОЗНАВАНЕТО на Елиот.
    Няма да те отварям кое,защо и т.н.
    А като не ми пишеш ще ми накривиш шапката!

Коментар

• eur/usd

Petre, ne se zanimavai s Kiki i drugi takiva. Kiki moje da e nameril zapiskite na Gann i da turguva po suvsem razlichni nachini. Ima hora, koito te razbirat, a drugite da zachetat oshte malko. Ima hiliadi nachini za turguvane i vseki si izbira sam kak da upravliava parite si. Ne moga da razbera zashto laete kogato neshto ne vi e iasno.

Коментар

• eur/usd

haide stiga ste se karali hora,kvo se kosite tolkova

Коментар

• eur/usd

kiki... - няма нищо паранормално в прогнозата ми.
          Тя се основава на Елиът, структурата и моделите на вълните,динамиката на пазара прекспониран през страха и алчноста на участниците му + малко фундамент,малко икономически и политически новини и малко спекулации с настроенията на шарани като теб.
          Щом това ти се струва паранормално,то представям си как ли изглежда твоето "нормално" имайки в предвид и "нормалното" ти поведение,мислене и начин за комуникиране.
          Това беше последният ми отговор адресиран до теб.Просто не знам и защо го правех до сега - може би в стремежа си да помогна на поредният аутсайдер ?????
          Но всяко нещо си има граници, моето търпение също.
          Успех на всички спекуланти

Коментар

• Кики

Защо не кажеш как ти виждаш нещата, приятелю, вместо да се вълнуваш от паранормални явления?

Коментар

• eur/usd/Пореден

Пореден....влез дълъг,влез!!!!!!!!

Коментар

• eur/usd

Kakto i Mizuho,
                Niako zdravo chete analizi )

Коментар

• Спящ

Цитирам по памет, не рекламирам никого, но ако толкова те вълнува, намери назад във форума как е точно. Дай правилна прогноза и ще рекламирам и теб :-)

Коментар

• eur/usd

Спящ,колкото и да ти се иска,не можеш да омаловажиш факта,че Петър Отново позна ДВИЖЕНИЕТО.
                    ))
                    Влизам дълъг от 1.871 и 1.3185.
                    За мен възхода на долара спира поне засега.

Коментар

• eur/usd

Налага се пак да се включа,няма как.Мразя тъпотиите.
                      Петре ти да не си врачка бе пиле?
                      Как така обясни цялата структура на корекцията която е все още в начална фаза?
                      Това може да го направи САМО ЧОВЕК С ПАРАНОРМАЛНИ СПОСОБНОСТИ.
                      Ти такъв ли си??????????

Коментар

• eur/usd

Наблюдаващ, прогнозата на Пешо бе 1,3150 а не 1,3150/70.
                        Други хора казаха за 1,3180 че е съпорт.
                        Хайде със здраве и умната като решите да се саморекламирате!

Коментар

• eur/usd

РАЗБИРА СЕ успех

Коментар

• eur/usd

ASO - тази корекция в кабела за която говориш, мисля че я видяхме снощи, въпреки че гаранции няма.
                            Успех на всички Спекуланти

Коментар

• eur/usd

Благодаря, успех и на теб :-)

Коментар

• eur/usd

мисля че ще има корекця до 1.8850 ти на същото мнение ли си

Коментар

X