IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• каква грешка щях да направя

Винаги съм гледал сериозно на работата, с която се захващам. А изказвания като твоето ги разбирам единствено като подигравка с демо играчите. Не ти прави чест, колкото и да си добър във Форекса. Останете си със здраве реал играчи! Дано успехите да са със вас. А ние пак се захващаме с демота докато ви стигнем.

Коментар

Безумец съжалявам за твоите загубени 17к демо пари - аз от стс съм доволен на тоя етап на реална ама много ме е яд на демо и мен

Коментар

• КОКО

Е те това е добра идея ще намекна на СТС да ми дават някой лев като ги хваля. Аз хваля МЕТАТРЕЙДЪР и нищо друго а иначе идеята ми хареса. Що се отнася за суапа то отигравам подобни неща но не покрай коледа, абе всеки да се набутва където си иска или да печели където си иска аз мразя да губя и обичам да печеля ама и двете са валидни инаце сигурно нямаше да пиша тук.
        Петър успех в начинанието - ще ти се обадя около 8ми

Коментар

Като ти се случи скоро и на теб ПОДОБЕН подарък, ще разбереш защо съм решил да споделя.Дано да не ти се случва, все пак ти сигурно си от опитните тук, щом така реагираш. 17000$ загуба, 83 000$ останала позиция. Ти можеш да смяташ и сам, но явно не искаш. Успех бертрам! А аз досега пари от Форекс не съм спечелил, но за да имам все от някъде съм ги изкарал. Смятал съм и суап числа и много други работи и без да си на реал, първо трябва да проучиш нещата на демо. След тия истории съм 101% убеден. Демото е много полезно за да се ориентираш поне къде да започнеш. Не ви разбрах моята ситуация независимо, че е на демо си е една съвсем ясна схема за вид стратегия. Ще спестя други факти, относно моя опит и на други брокери паралелно, но да ми затворят позицията се случи само тук, а СТС за мен в България имат най-добрата платформа, най-добрите суапове, и други неща. За това се бяхме ориентирали към тях. При трансфери на суми над 100 000$ в чужбина, от моя професионален опит знам до какви проблеми се стига и не искам да ги поемам. Аз от няколко месеца игра на демо в СТС също бях останал с много добри впечатления и постъпката им с качването ТРОЙНО на марджина в първият момент го приех като наистина нещо може би необходимо. Сега обаче, при условие, че имам на демо сметка 83 000$ останали, а ми затвориха позицията с загуба 17 000$, не мога да си обясня по никакъв начин какво добро направиха на клиентите си. Случаи като този трябва да се обсъждат съвсем разумно и ако брокерът е коректен той би трябвало да коригира за напред промяната на условията в крачка. Така мисля аз, но щом като вие сте доволни от такива промяни и са ви помогнали по някакав начин, споделете какво спечелихте. Ако ли не печелите, оставете и аз да споделя какво загубих. Дори на демо.

Коментар

• КОКО

Не

Коментар

Безумец,ти грешката ще я направиш в момента в който си отвориш сметка където и да било и при когото и да било по света.
              Ако смяташ че ще направиш пари от суапови числа на Форекса, значи си в ОГРОМНА заблуда.
              Това можеш да го постигнеш само чрез опции или ако играеш риъл деливъри ( със реални пари). Всичко друго е само една химера, един розов но недостижим блян.Ако искаш да печелиш от лихви и лихвен диференциал най-добре излез директо на паричния пазар,взимай овърнайт депозити и се хеджирай като отвориш 10 кантори на заложна къща, като даваш кредити на 5% месечна лихва :-)
              Успешна Нова 2005 Година на всички Спекуланти от мен

Коментар

JТеди ти не хеджира ли междувременно

Коментар

• EUR/USD

Честита нова година.Желая на всички колеги много здраве и късмет през 2005.

Коментар

KOKO,радвам се че в Новата година влизаш с печеливша позиция !
                    Аз съм още под водата.Но не губя кураж!
                    Средната ми цена е 1.3470.Дано това 1.4 за което говориш да позакъснее малко та и ние да се
                    усмихнем!
                    Успехи на всички!

Коментар

• гап

да

Коментар

bezumec,
                        ako naistina si mislish 4e moze da 'izduesh' polovinata si margin v dulgosro4na poziciq za da gonish lihvi....to mai nicka ti e suvsem to4en.
                        Ne si prav za STS - suvsem korektni sa horata. Imam 2 smetki v DeltaStock i edna pri tqh - i rabotq SAMO s neq poslednite 2 meseca i sum dovolen. Qdosvam se (i ne samo az), kogato nqkoi demo igra4 zapo4ne da pravi 'kompetentni' ocenki, a oshte da ne sa mu qsni osnovni neshta.
                        Ti kato si imash partniori i si tolko pe4en za 4ii se zanimavash s Demo smetki i gonene na lihva...ili mai ne ti e qsno kak se smqta swapa

pozdravi i uspeh na vsi4ki

PS mislite li,4e shte ima GAP sled malko?
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Не знам защо заемаш защитна позиция на един брокер, който по този начин прецаква клиентите си. 1% --> 3% това си е ТРИ ПЪТИ ПО-ГОЛЯМ МАРДЖИН. Ти казваш, че си предупредил, не можах да разбера някакъв служител ли си им или какво. Аз договор подписан с тях нямам за щастие. И общо взето не те разбрах каква ти е позицията всъщност. Нали и ти си недоволен от това, че в един момент решават да си сменят условията ТРОЙНО или не? И какви кюфтета съм ял? Общо взето ако ще обсъждаме с този тон, мен ме отпиши. Играх на демо, случи ми се това, споделих, не искам да водя спорове на това ниво. Аз казах каквото имах да казвам. Когато фактите говорят и боговете мълчат!

Коментар

• eur/usd

ррр , работя според предварителния си план и вече е късно да го променям независимо, че нещата не са благоприятни. Ако премине 1.4000 ще направя първото допълване на сметката . Мога да издържа дори до 2.500 ако се наложи т.е. до колкото е нужно , но ме е яд , че губя време и ...
                            Всичко ще продам около 1.200 ако видим това ниво до края на март 2005г. успех на всички.

Коментар

Какво значи 3% - нищо не значи само че си резервирал 3 пъти повече мардж а ако играеш с голям % от акаунта си е твоя грешка особено преди нова година - СТС са пичове заради факта че работят с метатрейдър - любимата ми платформа, и никога не съм си позволявал и няма на тоя етап да си позволя да играя с над 20к при тях или които и да е друг в бг освен в Елана които пък за нещастие имат адски скапана платформа която пак ме отблъсква- ами избери ти къде да играеш. Ама нали знаеш поговорката - когато яди кюфтетата мълча - ами и ти и аз имаме договор с тях и той е такъв какъвто сме го подписали.

Коментар

Не знам кой си, обаче погледни добре числата и като толкова си наясно, предполагам ще разбереш веднага как може да те прецакват винаги така. Ами позицията може да е открита от месеци. Пиша ти, че играем за лихва. Не може в един момент и хоп да сменят марджина си ТРОЙНО и да затворят отворени от месеци позиции. Я прочети пак внимателно и кажи как се губят лесно 17% от сметката за да си направят тия кефа. А за кое се съмняваш ме ми стана ясно. Най-изгодно е да се играе винаги на територията на страната, това мисля не подлежи на коментар. СТИГА ДА ИМА КОРЕКТНИ БРОКЕРИ! Тях в момента в България ги няма. Аз съжалявам много наистина за това, понеже ни се променят плановете радикално. Но ще намерим изход.

Коментар

Working...
                                X