IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• бил уилямс -т. хаос

изглежда логично - мерси

Коментар

• бил уилямс -т. хаос

Дано не си прав защото съм се обзаложил че тази седмица няма да видим 1,37 а в интерес на истината изобщо не учаквам дълбока корекция точно в момента по скоро тази седмица ще е много тесен range.
      1,3650-1,35 това ми е прогнозата за тази седмица.
      http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• каква грешка щях да направя

G-N karaivanov barzate i tazi godina da stavate smeshen, ama orisiq........

Коментар

• бил уилямс -т. хаос

Всяка дълга вълна по принцип е 3-та вълна. Всяка дълбока корекция по принцип е 4-та вълна. Не знам как е вашето броене, но по моето в момента сме в средата на 5-тата вълна (по точно на дъното на 4-тата и подвълна). Така, че очаквам да се тества 1.3700, преди да започне същинската дълбока корекция.

Коментар

• бил уилямс -т. хаос

за мен хаоса в понеделник е - в коя вълна съм ? отговора на въпроса си заслужава

Коментар

• бил уилямс -т. хаос

www.profitunity.narod.ru/trch.html - ако сме почнали от т 0 това би опростило нещата

Коментар

• за Безумец

Всички демо сметки на новия сървър ще се трият автоматично (без предупреждение) 60 дни след създаването им. Ако желаете сметката ви да стане безсрочна (да не се изтрива без ваше съгласие), пишете на support@finance.sts.bg

Коментар

• бил уилямс -т. хаос

iwo от каде да си взема тази книга. А относно идеите ето ти нещо върху което да помислиш според мен дори отварянето днес беше изненада само по себе си мнението ми е че върхoвете на еврото ще устанат непробити поне до февруари. Тъи че маи дълго чаканата корекция започва. Поне според мен за това свидетлества това отваряне.
                  http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• бил уилямс -т. хаос

прочетох наи после книжлето - представлява описание на метод за търговия малко по дългосрочна от досегашните ми разбирания - готов съм да търсим вълни и местоположение в океана , стига някои да желае същото , по която и да е валутна двоика - за момета ако имате идеи къде сме ще съм благодарен да ги прочета

Коментар

• за СТС

Разбирам отговора ви и мотивите ви. Тази вечер сметката не беше вече активна, но не беше и изтрита. Видях, че позицията ми е зтворена на загуба, а съм много далеч от лимита, който изчислявах. Мисля, че ако и за напред се случи да сменяте сървара си и да затваряте сметки по демо позиции, то тези демо сметки просто трябва да се заличат автоматично, понеже резултатите за статистиката, която си водих станаха некоректни. Виждам си сметката, виждам си резултата, но това не е коректната цифра от моя труд. Това е неприемливо за демо играчи и мисля, че просто е трябвало да изчакате до края на периода от 1 месец на всяка сметка и след това вече автоматично да ги спрете. Демото за всеки начинаещ е толкова важно колкото и реала. Поне аз така гледам на нещата. Благодаря ви за обяснението! А каква полза има един форекс търговец от повишаване с 300% на марджин сумата В КРАЧКА. Може да има вече отворени многомесечни позиции, които при един такъв случай просто са пред огромен риск. Ами ако в момента съм на загуба и не ми е изгодно да затворя, а не мога да си позволя и да добавя? Мисля, че подобни ВАЖНИ помени трябва да се правят поне с няколко месечно предизвестие. Ще се радвам искренно, ако съм ви помогнал по някакъв начин да подобрите условията, които и без това са водещи, към своите клиенти. След тази история 4-ма съдружници сме с горчив вкус в устата и да видим как ще реагират другите утре сутринта. При хора над 40-те и когато става дума за повече пари доверието е много неустойчиво понятие. Успех все пак на вас в бизнеса и имайте малко по-голямо уважение към демо сметките!

Коментар

платформата с която оперира стс е определено добра , а и съпоставката с други платформи по отношение нета е в тяхна полза - доволен съм -по отношение на демо акоунтите отворих си нов на демо сървара им и не виждам проблеми с предишните закрити - демото е за развитие а не за хвалба или доказване

Коментар

• СТС

А бе я дайте някой лев дето ви хваля толкова за една почерпка някъде а не се оправдавайте - то беше крайно време да отделите демо сървара от реалният - не че и другите не пишат на тефтер ама здраве да е не ми пука стига да плащате като печелим.

Коментар

Трябва да знаете, че затворихме не само вашата позиция, но и всички останали демо позиции. Нещо по-вече: забранихме всички демо акаунти на съществуващия сървър. Има отворен нов демо сървър и за това сте предупредени няколко пъти.

Бяхме принудени да отделим демо сметките на отделен сървър, защото някои "благодетели" си позволяваха да отварят по няколко стотин демо акаунта с по няколко хиляди позиции във всеки и след това да ги изоставят. Всичко това заплашваше да претовари основния търговски сървър.

Коментар

Петре , да ти имам идеите

Коментар

Демото е страхотно нещо и не го пренебрегвам никога и уважавам хората които играят на демо а и аз винаги ще играя там. Нещо повече хората с които работя винаги са били първо отличници на демота и имат много награди от там - така че не си прав. Желая ти успехи на реална - ама това което ме притеснява е че аз - може причината да е била в мен - но по празниците тъй и не успях да играя на демо в СТС а само на реална. И за това си мисля че неоснователно ги плюеш. А що се отнася за твое инфо най-големият ми акаунт е на 5% и то всеки ден и е извън бг.

Коментар

Working...
                                X