IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ~~~~~~~EUR/USD bnight

Според мен , а това не ми се иска,ще се тества 1.2799 отново,а при Д/Ш 1.2147 или поне там са горните възходяще линии на възходящия канал на 4 Ч за Д/Ш и респективно низходящия на 4ч за Е/Д

Коментар

• ~~~~~~~EUR/USD bnight

Колега,пишеш за днешно дъно преди безработицата в 15.30.Какво ли ще стане ,ако фундамента е добър за САЩ? А,и сега почва падане...........

Коментар

• GBP/CHF

Продажба на 10к от 2,2815
        Пожелавам лек и профитен ден на всички !

Коментар

• aud/usd

David така е дано стане аз съм къс с AUD/USD от 0,7725 и с нетърпение чака да ми падне под нивото за да ги пласирам и в удобен момент да обърна платната. А нищо чудно да имаме пак тестове на 0,7680 дори и по към Екватора :]

Успешен ден да имаш днес, и само положителни емоции!

:]

Коментар

• ~~~~~~~EUR/USD

Както изглежда дъното за днес ще е някаде около 1,2840 или малко под него поне така ми се вижда на мен препоръчвам дълги от 1,2830-40 с цел 1,2870-80 и евентуално тест на 1,2910-20 но това вече е рисково отиграване. Надоло потенцяла е малко и се поизчерпва така че за тест на 1,28 май няма да е днес. Както казах препоръчвам дълги позиции от възможно по-добри нива с цел 1,2870-80. Късмет на всички Анализатори.
            http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• aud/usd

kakav si mi grosmaistor ot selo

Коментар

• ~~~~~~~EUR/USD

...успех и на работещите "на парче" като мен...

Коментар

• ~~~~~~~EUR/USD

Ако има някой, заложил на виждането /което не беше прогноза/ за смело къси от 1, 2900 снощи , бих казал, че ще обръщаме вече платната.../говорим за нивото над 1,2840/.
                  Успехи на аналитиците и на тези, които поопростяват нещата като мен! ;-)

Коментар

• saro-EURUSD

mastodont я ми прати един мейл да ти пратя ММ файл-а. Че ти загубих адреса на пощата.
                    http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• aud/usd

динобод да се чете динобот sorry ;-)))

Коментар

• EURUSD

Long eur 1.2845 tp 1.2950

Коментар

• aud/usd

динобод възможно е и на мен ми се иска по ред причини в eur/usd да направи тест на дъното и да отскочи яко а от там и в aud/usd аз също съм заложил на това евентуално падане. успех !!!

Коментар

• EURUSD

Привет, първо очаквам тест на 1,2790 за EUR/USD, и тест на 0,7680-90 за AUD/USD. Някой има ли наблюдения за AUD/CHF, и AUD/USD?
                            Успешен и много профитен ден на всички!

:]

Коментар

• EURUSD

mislia 4e 6e xodime kam 1.297

Коментар

• EURUSD

Когато спре да прави по-ниски дъна и върхове на 4Н и излезе от низходящия канал.
                                Когато спре да пъпли бавно по 10 пипса нагоре и при всяка новина (лоша!) за долара го продават.
                                Явно гледаме различни периоди.По- малки графики от 4Н за мен не са индикатор.

Коментар

Working...
                                X