IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• хихи

Хехе, прогнозата за времето все още има тежеста да накара селяните да ходят да копат (ако го дават ясно времето) или да не ходят да копат (ако го дават дъждовно), а на този пазар най-големите движения стават с помоща на копачите

Коментар

• Saro

Братче, какви новини, какво чудо....то в последно време новините имат тежеста, колкото прогнозата за времето

Коментар

• EURUSD

12h 15:30h 23:30h i 00:00h

Коментар

• saro-EURUSD

http://www.trader.bg:8081/calendar.jsp

Коментар

• EURUSD

Някой може ли да ми каже ще има ли някакви по существени новини днес?И в колко часа?

Коментар

• EURUSD

to ve4e potvargdenieto do ima6 na MACD i RSI
              kakvi sa tvoite potvarjdenia za dana i varxove

Коментар

• EURUSD

O.K. явно гледаме различно на нещата - различни цели и периоди.Аз предпочитам да изграждам позиции по тренда и да ги държа докато няма сигнал за обръщане.Щом искаш купувай и лови дъната.
                Аз ще изчакам потвърждение за дъно, което може и да е днес както казваш. Дотогава гледам на юг.
                Уточнение: не мисля че днес ще видим 1,26 , а само че докато сме под 1,2930 това е цел.

Коментар

• EURUSD

Една прогнозка от един незнаещ:това е втората корекционна вълна,която вече приключва и от там сме за 1.3165.Ще ви чакам на това ниво,освен ако не премине 1.2815!Успехи на всички!!!

Коментар

• ~~~~~~~не рискувайте!

Добър и успешен ден!

Затворих късите EUR/USD на 1,2870 /елементарно, дори и не мисля има ли потенциал за надолу/.

Спирам с тото- прогнозите си , както приятелски- иронично ги наричат определени силни играчи във форума.

Успехи! ;-)

Коментар

• EURUSD

аз все пак не можах да разбера тези неща за кога ги говорите?
                      реа;мп ;о ,ос;оте о;о въз пснова на желания о позиции?
                      Посоката е нагоре и още днес ще има потвърждение - може и да има ново дъно - риба трябва да се лови а сега е страхлива и е на дъното

Коментар

• EURUSD

KavalerA, не знам бабата ама аз така виждам нещата.
                        Нямяло дата - така е защото не я знам.Аз разглеждам тренда и за мен целта е там където посочих.
                        Кога ще стане (ако стане) зависи от много неща върху които нямам контрол. Затова и не се опитвам да гадая.Стратегията ми е sell on rally докато сме под 1,2930.
                        Ако ти имаш друго виждане играй по него.
                        Успех!

Коментар

• EURUSD

Жоро , прав си може да забие на юг , но не очаквай много , смятам че на 1.2740 още ще започнат да купуват банките , и 1.26 ще им дойде като подарък за да си купят още по евтино , мисля че да се удължава през кабела е по-добре заради суапа , защото при евро-долар ще става отрицателен за дългите.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• EURUSD

смели прогнози за 1.26 без уточнена дата такива прогнози и баба ми ги прави нали знаеш - 1.396 ще е реа;мпст даже ,пже бо пще тази година , само че трябва ли да се споменава при текущи позиции??!

Коментар

• EURUSD

KavalerA ,знам че сме 2005 . Какъв е проблема? Какъв провокатор?
                              Това е мое виждане, а дали ще стане е съвсем друг въпрос.
                              Стопа ми на късите е 1,2945 и чакам еврото да пада.Ако продължи в моята посока свалям стопа. Ако не - затваря ми позицията и се оглеждам отново. Какъв провокатор съм?

Коментар

• манипулации

Жоро какви ги говориш?
                                2005 сме или и ти си поредният провокатор ?!
                                По реалистично де !

Коментар

Working...
                                X