IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• идеята на СТС

здравейте трейдъри,

защо просто всеки, които иска да покаже как работи стратегията му или правилата му за ММ, не си направи регистрация за играта на СТС и да играе няколко месеца подред? толкова ли е сложно?
    Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• xxx

xxx, с брокера може да няма проблем, но данъчните са като бомба с часовников механизъм, която не се знае на кой цар на времето ще задейства

Коментар

• РРР

tazi suma 10-15000$ e ni6to 4e tuka dosta hora sa s zna4itelno po golemi sumi i da ti kaja niamat problemi ne se izlagai, interesno mi e ti kato si v 6tatite za6to targuva6 s 10-15000 a ne s 100000... koeto e normalno za tiahnia standart.

Коментар

• РРР

РРР, говориш за България все едно се намира в Централна Африка. Не знам от колко време живееш в щатите, но ми звучиш като американец, убеден, че в България хората ядат доматите с колците.
          Нямаш никакъв проблем да вкараш $10-15 000 при български брокер. Познавам хора с много по-големи сметки и не съм чувал да имат проблеми. Просто никой няма да си рискува бизнеса за такава сума.
          Не ми стана ясно защо ще ядеш тупалки, след като името ти станело публично достояние. Петър Караиванов и Марио Димитров пишат с имената си без да се притесняват. Ако е защото притежаваш $10к - нямай грижи.

Ако съм бил малко груб, то е защото не ми е приятно подобно отношение към страната, в която съм избрал да живея.

Всичко добро.

Коментар

• СПЕШНО

Няма страшно. Варчев си разделят демо сървъра с реалния. Сега си ги промених и аз настройките.

http://www.varchev.com/newsletter/

Коментар

• СПЕШНО

Az systo ne moga da vliasa. Oshte otnachaloto mi dava, che ne moje da nameri klienta.
              Don Karlos az petyk vecherta te pomolih za edna informaciia. Ne znam kak tyrguvash pri tvoiata sistema (koiato sigurno syvsem povyrhnostno poznavame) pri Varchev. Ti tyrguvash i pri drugi brockeri, koito ne sumirat avtomatichno poziciite! Shte byda blagodaren ako mi otgovorish.

Коментар

• 38-СТЪПКИ ПРЕЗ, КОИТО ПРЕМИНАВА УСПЕШНИЯТ ТРЕЙДЪР

тук е оригинала на английски
                http://www.commodities-futures.com/

Коментар

• 38-СТЪПКИ ПРЕЗ, КОИТО ПРЕМИНАВА УСПЕШНИЯТ ТРЕЙДЪР

Толкова много ми хареса, че просто не се стърпях да не го преведа

38-СТЪПКИ ПРЕЗ, КОИТО ПРЕМИНАВА УСПЕШНИЯТ ТРЕЙДЪР

1. Ние акумулираме борсова информация - купуваме книги, ходим на семинари и изследваме.

2. Ние започваме да търгуваме с нашите "нови" знания.

3. Ние постоянно "спонсорираме пазара" и осъзнаваме, че може би се нуждаем от повече знания или информация.

4. Ние акумулираме повече информация.

5. Ние превключваме валутите и времевите хоризонти, които обикновено следим.

6. Ние се връщаме на пазара и търгуваме с нашите "ъпдейтнати" знания.

7. Ние започваме да "лавираме" отново и започваме да губим доверие в себе си. Страхът започва да се настанява в нас.

8. Ние започваме да се вслушваме във "външните новини" и другите трейдъри.

9. Ние се връщаме обратно на пазара и продължаваме да го спонсорираме.

10. Ние сменяме отново валутите и времевите хоризонти.

11. Ние търсим нова борсова информация.

12. Ние се връщаме на пазара и продължаваме да го спонсорираме.

13. Ние ставаме "прекалено самонадеяни" и пазара ни връща на земята.

14. Ние започваме да разбираме, че успехът на борсата изисква повече време и повече знания отколкото сме очаквали.

--------------------------------------------------
                  Много трейдъри ще се предадат на етапа в който разберат, че търговията на Forex не е толкова лесна, колкото изглежда и че за да успеят ще са нужни много тежка работа и учене.

Но някои няма да се предадат ...
                  --------------------------------------------------

15. Ние ставаме сериозни и започваме да се концентрираме върху изучаването на "реални" методи за търговия.

16. Ние търгуваме с наша методика с известен успех, но разбираме, че нещо ни липсва.

17. Ние започваме да разбираме нуждата от налагане на правила в нашата методика.

18. Ние си взимаме почивка от търговията за да развием и изследваме нашите правила за търговия.

19. Ние започваме търговия отново, този път с правила и постигаме известен успех, но като цяло ни дебне колебанието кога да ги прилагаме.

20. Ние добавяме, изваждаме и модифицираме правила, които смятаме, че се нуждаят от повече опит заедно с нашите правила.

21. Ние се връщаме обратно на пазара и продължаваме да спонсорираме.

22. Ние започваме да ставаме по-отговорни за нашите търговски резултати, разбирайки, че нашият успех зависи от нас, не от търговската методология.

23. Ние продължаваме да търгуваме и ставаме по-опитни с нашите методи и нашите правила.

24. Докато търгуваме ние все пак тенденциозно нарушаваме нашите правила и нашите резултати са непостоянни.

25. Ние знаем, че сме близо.

26. Ние се връщаме обратно и проучваме нашите правила.

27. Ние изграждаме доверие към нашите правила и се връщаме обратно на пазара и търгуваме.

28. Нашите търговски резултати стават по-добри, но ние оставаме колебливи при изпълнението на правилата.

29. Сега ние разбираме, колко е важно да спазваме нашите правила, виждайки резултатите от нашата търговия, когато ние не следваме правилата си.

30. Ние започваме да разбираме, че липсата ни на успех е по наша вина (липсата на дисциплина в спазването на правилата, поради страха заложен в природата ни) и ние започваме да работим върху по-доброто си себепознание.

31. Ние продължаваме да търгуваме и пазара ни учи повече и повече за самите нас.

32. Ние овладяваме своята методология и търговски правила.

33. Ние започваме постоянно да правим пари.

34. Ние ставаме малко самоуверени и пазарът ни принизява.

35. Ние продължаваме да учим уроците си.

36. Ние спираме да мислим и приемаме нашите търговски правила за себе си (търговията става скучна, но успешна) и нашия търговски акаунт продължава да расте и ние увеличаваме размера на позициите си.

37. Ние правим повече пари отколкото някога сме мечтали или сме мислели, че е възможно.

38. Ние продължаваме живота си и постигаме много от целите, за които някога сме мечтали.

Коментар

• някой вярва ли на астролози

http://www.crawfordperspectives.com/...ewsletter.html

Коментар

• СПЕШНО

Добър ден, колеги!
                      Много спешно ми трябва една информация. Ако някой има реален акаунт при Варчев,
                      го моля да влезе в него и да ми пише какво е станало - успял ли е или му е изписало
                      някакво нетрадиционно съобщение.
                      Благодаря предварително! Наистина ми е спешно.

Коментар

• Валутна търговия - FOREX

абе тук трябва деференциран маркетинг -след 2 години групата на клошарите ще са ми клиенти - и само някои да опита да ми я отнеме ще го включа в групата

Коментар

кумчо вълчо - това за постояното следене,няма как да стане.Това е като все едно да искаш Дойче Банк или Сити Банк да си публикуват в реално време позициите.Не че не могат но не искат.И защо да го правят? За да се учат начинаещите ли? Самарянството от много векове не е преоритет на обществото в което живеем.
                          Представи си само,че някой от тези с демо в СТС е с 85% печеливши сделки.Тогава всички или повечето ще повтарят неговата търговия.За повтарящите ползата ще е безспорна, но за човека когото копират каква ще е ползата?Може би потупване по рамото или усмивка по радиото ?
                          А при всяка губеща сделка от тези 15% , ако знаеш само колко помия ще се излее върху него ?!
                          Това че ще си "завъди" клиенти пък е почти утопично. На потенциалните клиенти им трябва ВРЕМЕ - време в което да следят стратегията , тактиката,подхода ММ на човека и едва след 1-2г ще се обърнат евентуално с предложение.
                          Не стават така нещата както си ги представяш - звучат твърде идеалистично и утопично, направо като идването на комунизма :-)
                          Успех на всички Спекуланти

Коментар

• loser 12

Не

Коментар

• loser 12

Не, не почва с "а". Вероятно ме бъркаш с някого.

Коментар

Конкурси, показване на сметките, кой колко спечелил, кой колко загубил.... ама че работа, дайте да си премерим и *ишките по някое време (да ме извинят дамите, ама за тях нямам вариант как да участват..)
                                За какво точно трябва да се доказва кой е по-добър и по-успешен? За да могат всички да го слушат и да му следват съветите ли?? Нима не се е случвало на всеки от вас да не се вслушва в съветите на някой друг, даже понякога да не чува собствения си "вътрешен глас"??

Rossen, второто ти име с "а" ли започва???

Коментар

Working...
                                X