IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Бараков

Г-н Бараков, тази директория само от БГ ли се отваря, нещо ми създава проблеми?
    In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Господин 10 пипса

I az mislya che ne si struwa.Mnogo nerwi shte izhabish.
      A kakyw e spredyt na brokeryt ti

Коментар

• USD/JPY

Здравейте.
        Покупка от 105.6 стоп на 105.3 лимит на 107.
        Другото,за което се озъртам е продажба на евра от 1.291.
        Късмет и много успехи.

Коментар

• DR Don Karlos and ...and....kolegi

Здр.Колеги пиша този постинг относно написаният от мен постинг преди няколко дни
          Той нямаше за цел да обиди някого от вас.Напротив зная ,че всеки един от вас има какво да каже за пазара и уважавам всяко едно изразено мнение независимо какво е то.
          Също така зная ,че мога да се поуча или да науча не малко от вас.
          Моля за извинение ако съм обидил някого с каквото и да било.
          Ето тук искам да изразя нещо за себе си.
          Винаги съм помагал с каквото мога (с литература ,програми,експерти,индикатори и какво още не) на всеки които е пожелал да научи нещо от мен.Именно поради тази причина създадох диерикторията http://store3.data.bg/barakov/ за да може всеки един от вас да постигне по добри резултати в утрешният ден на търговия .Разбира се със всеки един с които съм говорил под каквато и да била форма съм научавал по нещо ново.Което ме е карало да вярвам ,че има много добри играчи в България и ми е вдъхвало вяра в утрешният ден.
          Ще се възползвам от случая за да благодаря на всички които за ми оказали помощ под каквато и да била форма.
          Благодаря и на веки един от вас които пише в този форум-зная и съм сигурен че има какво да се научи от всеки един от вас.
          Пожелавам на всички много успехи и попътен тренд.

Коментар

• СТС

тези от СТС съвсем се сговниха. оня ден сговниха суапите сега това. май ще си тегля парите от там

Коментар

• Нов FOREX анализ

Daily Forex Forecasts 11-feb-2005 09:00GMT www.iforex.org

Коментар

• СТС

"Поради очакваната висока пазарна волатилност по време на данните за
                търговския баланс на САЩ, СТС Финанс разширява забранената зона за поставяне
                на отложени поръчки на 50 пипса от текущата цена!!"

След 2мин. се отказаха.

Коментар

• прогнозки

за деня :

in pdf format

http://www.chartsignals.com/foam/fxoutlook.pdf

http://www.chartsignals.com/foam/fxoutlook.htm
                  http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

• Теди

Теди, не ме слушай, какво приказвам, тази игра е много много опасна и ядеш бой до посиняване. Брой си вълните приятелю.

Коментар

• HELP

"plain-vanilla option strikes" nqkoi moje li da mi obqsni za kakvo stava duma ;-)))

Коментар

• Господин 10 пипса

Ти сигурно играеш с лотове над 1М щом ти доставят емоции 10 пипса

Коментар

• GBP/CHF

mislq che sled malko ste e udbna za skysqwane ako ne probie 2.26 za syjalenie oshte ne moga da zatvorq moite koito sa ot 2.254 da go otigraq ;-))

Коментар

• 10 пипса: AUD/USD

За който обича емоции...

Коментар

• AUD/USD

az si zatvorih moqta sled edna golqma glupost bqh dall buy wmesto sell na 0.783 che zatvarqh sega na malka pechalba

Коментар

• 10 пипса: AUD/USD

Извинявай - като за твоите 10 пипса, ще бъде ракета носител...
                                Така по-добре ли Е?

Коментар

Working...
                                X