IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Единственото,което ме притеснява е,че имаме пин-бар на дневна.Ако цената се задържи в тези граници в понеделник и вторник може да обърнем от тези нива платната.За да се задейства по-долу описания сценарии е задължителен пробив на 1.1040 до вторник !

Вижда се на дневна как 1.1040 за сега спира опитите са продължаване на движението и колко бързо е било изтеглянето на цената при последния опит.Точно за това първите дни на следващата седмица ще са много показателни за мен.
    Успехи на всички

Коментар

• Ето го и триъгълникът на месечна.

Коментар

• Колеги реших да използвам почивните дни да прегледам графиките на спокойствие.За момента за мен най-интересен е канадецът.За анализ на графиките ползвах конвенционален технически анализ и Елиът за да успея доколкото е възможно да филитрирам максимално всички сигнали.
        По Елиът за мен сме в малко изменена 5-та вълна,чийто край според моите изчисления трябва да е около 1.0850.
        Гледайки месечната графика виждам още,че там имаме активиран триъгълник със същите цели около 1.0850.
        Седмичната графика сигнализира продължаване на низходящото движение,с целите определени по-горе.Важен е сега пробивът на съпротивата около 1.1040.Идеята ми е при затваряне на една хубава свещ на 4 часа под тази съпротива да се влиза къса с гореспоменатата цел и там ревърс за една добра дългосрочна позиция с цели доста нависоко.

Коментар

• Приятна почивка момчета! Понеделник пак
          Не забравяйте че понеделник 7 май пазарите в United Kingdom почиват!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould
            Може ли някой да ми каже къде е това форекс радио ?
            http://www.mixbg.net/
            и най-горе натискаш включи се

Коментар

• Пепи, ш'та замоля в понеделник да поздравиш Коко по радиото с някоя... ама 'убава песен...."кой 'зе парите".....

Коментар

• Kiyosi Ito, кой каквото сам си направи.. нали знаеш.. друг е въпросът, че не мога да разбера дали сме в 123 от A ...В от С ..или сме в кръг....

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                  Първоначално изпратено от Jay Gould
                  Първоначално изпратено от koko
                  Джей ти ме запали отворих 1к къса сега 21.21ч на ниво 3598 със цел 15п и стоп 15п
                  Уу.. братле .. да знаеш че само експериментирам. Аз закрих дългите и викам, стига толкова за днес. Вчера и онзи ден се изложих с късите и не прибрах почти нищо. В понеделник ще го мислим
                  Да знаеш ако стане ще ти платя за курса че да открадна как си го налучкал - от това което предлагаш много са ми интересни тия неща

9.Цикли на пазарите и ползването им в търговията
                  10.Методи на Ган
                  11.Теория на Бенер и приложението и
                  12.Приложение на Теория на хаоса
                  13.Модели цени и време
                  14.Дати за смяна на тренда
                  15.Прогнозиране на повратните точки
                  16.Финансова астрономия
                  и ме сърбят ръцете да изкарам един такъв курс при теб особено ако сега стане това
                  Трябва да ти кажа, че това което сега пробвах на минутна е по скоро на един от учениците. Много ме изкефи пича а аз снощи ви писах за него. Още е само теоретик но това което намери е много добро повече не за определяне на върхове а за това да знаеш до кога да държиш отрити позиции. Съвсем ново на 3-4 месеца е но го ползвам вече в търговията и го добавих в курса а човекът още дори не е свършил с обучението.
                  Хареса ми че приложи малко нетрадиционен подход и потърси пътища взимайки за основа това което му бях казал.

Колкото до теб .. За курс трябва да съм в София, а за да съм там 10 дни трябват поне 5 човека .. иначе не си струва макар, че ви обичам града много.
                  Наема за залички или офис за 5-10 човека е на час и сам сметни за 10 дни по 6-10 часа колко се събира.
                  Пък и в София харча като замаян , щото много познати , много чудо, много кръчми за обикаляне и понеже се губя редовно там позлатявам бакшишите изедници
                  Впрочем ти като трейдър няма нужда и да се занимаваш с части от анализа които знаеш .. И без това ми е досадно като говоря за техническите фигури или вълнова теория, макар там да има някой неща които убягват на доста техничари ...

Ганизма ми също е доста извратен Гледам всичко да е максимално просто, лесно, практично и ефективно.
                  http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• не знам за петър, но коко ти си този , който повтаря някакви си извлечения, уредете въпроса по мейл или ЛС защо трябва да ни занимавате с ваши проблеми совен ако не искаш да го злепоставиш от което никой няма да спечели!
                    Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Може ли някой да ми каже къде е това форекс радио ?
                      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould
                        Първоначално изпратено от koko
                        Джей ти ме запали отворих 1к къса сега 21.21ч на ниво 3598 със цел 15п и стоп 15п
                        Уу.. братле .. да знаеш че само експериментирам. Аз закрих дългите и викам, стига толкова за днес. Вчера и онзи ден се изложих с късите и не прибрах почти нищо. В понеделник ще го мислим
                        Да знаеш ако стане ще ти платя за курса че да открадна как си го налучкал - от това което предлагаш много са ми интересни тия неща

9.Цикли на пазарите и ползването им в търговията
                        10.Методи на Ган
                        11.Теория на Бенер и приложението и
                        12.Приложение на Теория на хаоса
                        13.Модели цени и време
                        14.Дати за смяна на тренда
                        15.Прогнозиране на повратните точки
                        16.Финансова астрономия
                        и ме сърбят ръцете да изкарам един такъв курс при теб особено ако сега стане това

Коментар

• Първоначално изпратено от koko

Коментар

• Джей ти ме запали отворих 1к къса сега 21.21ч на ниво 3598 със цел 15п и стоп 15п

Коментар

• Мисля че ще затворим около 1.3566 +-10п което ако стане ще е много як сел сигнал като затваряне

Коментар

• Ей Петър много ме дразни ама многооооооо,, аз ще отбележа че имам респект към неговият опит -той си е лили иванова на форекса в бг, ама ме дразни с тия цифри нагоре, значи преди месец тук ревеше кабела щял да пада по всички фронтове - паунд йена беше къде 229 аз му викам специално Петре запомни си думите щот сме нагоре, той после му припомням и си вика ооооо аз отдавна на форекс не играя, добре бе аджеба ЩО СЕ МЕСИШ В НЕЩО ДЕТ НЕ ГО ИГРАЕШ А ДА НЕ КАЗВАМ РАЗБИРАШ гледай си там сайт(ето и радиото, готини песни пускаш верно ама кат не си на пазара не вземай отношение че ме дразни, ПЕТРЕ И АДЖЕБА КАКЪВ ТИ Е ПРОБЛЕМА ДА МИ ПУСНЕШ ПЛАТЕЖНОТО НА ТИЯ ПАРИ ДЕТ МИ ГИ ДЪЛЖИШ И КАЗВАШ ЧЕ СИ ГИ ПУСНАЛ - АЗ АКО ГО ВИДЯ ПУБЛИЧНО ЩЕ ТИ СЕ ИЗВИНЯ И ЩЕ СИ СИПЯ ПЕПЕЛ ПО ГЛАВАТА АМА ОТ БАНКАТА МИ КАЗВАТ ТАКОВА НЕЩО НЕММА

Коментар

X