If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Sell злато от 686$....цел неясна засега, стоп нямам разбира се....
Големи движения при златото - стана интересно днес!
Ако и добавка си направил на 691 вече си на печалба. Аз се задоволих
с един скалп и затворих. Лека!
Коментар
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от Петър Караиванов
Първоначално изпратено от kritelin
Евро/долар нарисува на 30м пин-бар.Стохастик дава селл сигнали.
От тук една къса за мен е много добро решение.
Идеално решемие е.Това че НФПР е 88К спрямо 180К , дет се вика никакво значение няма! Тех.анализ му е майката, не фундамента я !!!
От 1.3585/95 давай къси , на 1.3860 пак и така до 1.45++ защото Стохастиката дава сел сигнали
DJ, каза нещо много вярно, жалко само че е ирония.
Колеги, интересно развитие покрай НФПто. Доста слаби данни за хАмериканците а скока не бе толкова голям но 50-60-70 пипа скок при еврото може да се брои за голям тъй като пазара е изключитело ликвиден и има много кеш и като добавим факта че това е най-търгуваната двойка то нещата са янси И все пак при това развитие на нещата скока бе достатъчен да се задействат доста сел зони. Задействана сел зона при еврото на 1.3610, при кабела на 1.9930 и при австралиеца 0.8210/20... може да има довършвания нагоре но аз лично ще очаквам доларовите бици да покажат сила или поне днешните дъна. скромно, но засега това все пак ни очаква нова седмица и понеделник и вторник които по принцип са по-слабоволатилни. Приятен уикенд
Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
kato идея е добре тъи като сме на психолигическо ниво 1,10 но според Марио цел 1,24 но всеки си знае между другото при кабел иена положението се закучи и пробив на 240 е вероятен след лек откат надолу успехи
Коментар