IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от koko
    Седя тук и мисля седя и мисля и като гледам аз само седя, но си мислих че скоро доларкад ще поеме за 1000п нагоре още мъненко да падне
    Свирни като е дошло време да обръща.

Коментар

• аз съм супер доволен, хванах си целта 50 пойнта. Не бях прав само в прогнозата си при толкова кофти данни да имаме нов връх, явно пазарът толкова е могъл днес. Но като цяло мисля, че бях прав в посоката. Някой сега да ми се подиграе?

Коментар

• здравеите готена е тая история днес зависи сега накаде ще го подкарат според мен нагоре до 22 00 ще го качат и на дневна ще се образува формация за обръщане а дали реиндж или кратка корекция времето ще покаже а може би и спад сериозен
        Pip master

Коментар

• kritelin, да те питам, Kperiod на твоя стохастик на каква стойност е настроен?
          Моя е 5 и на 15 мин. ми дава сигнал за дълга.

Коментар

• какво ме подхванахте с тези къси всички ? Късите ми са на печалба вече и със стоп на нула.Знам,че генерално трендът е нагоре,но знам и че трендът се движи на зиг-заг,а не вертикално нагоре или надолу.
            Като не излязват ..здраве да е - ЩЕ СКЪСЯ ПО-ОТГОРЕ :lol:

Коментар

• Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Не ми се вярва днешня ден да завършим с това никакво движение-
              ТОВА НЕ МЯЗА НА НИКАКВА БЕЗРАБОТИЦА-СРАМОТА!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                Евро/долар нарисува на 30м пин-бар.Стохастик дава селл сигнали.
                От тук една къса за мен е много добро решение.
                Колега на 1 ч и на 4 ч виж АДХ.Помисли за късите .

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                  Това че НФПР е 88К спрямо 180К , дет се вика никакво значение няма! Тех.анализ му е майката, не фундамента я !!!
                  Че какво му е на фундамента??? Я виж Дау Джонс, Насдак са с нови рекорди в момента!!!

Коментар

• Koko, da kaza za tova A,B.
                    Samo spoko da widim razwitieto ste mi se da zatworim pod 3560.

Pozdrawleniata neka da sa sled profit takinga! ;-)

USPEH!

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                      Първоначално изпратено от kritelin
                      Идеално решемие е.Това че НФПР е 88К спрямо 180К , дет се вика никакво значение няма! Тех.анализ му е майката, не фундамента я !!!
                      От 1.3585/95 давай къси , на 1.3860 пак и така до 1.45++ защото Стохастиката дава сел сигнали
                      Мда.....откъдето и да го погледнем ......намираме се на исторически върхове...

Коментар

• Адаш ходи удари едно малко да се кротнеш и не се занимавай с мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                          Идеално решемие е.Това че НФПР е 88К спрямо 180К , дет се вика никакво значение няма! Тех.анализ му е майката, не фундамента я !!!
                          От 1.3585/95 давай къси , на 1.3860 пак и така до 1.45++ защото Стохастиката дава сел сигнали

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                            Първоначално изпратено от kp
                            Първоначално изпратено от koko
                            Така правя още една добавка в късо която чака ЛИМИТ СЕЛ ЕУР 1.3610 ТАРГЕТ 1.3410 за тая добавка - в момента курса е 1.3593
                            Не зная дали ти се задейства отложения ордер но дори и да не е така поздравления

А поздравленията ги остави за ако иде на 1.3410 хехе, не за 1п не ми задейства ордера но аз си имам горе къса от 1.3640 - изтрих тоя ордер и оставих една добавка под 1.3535
                            На моята платформа най високо ми изписва H:1.3608 но тва е без значение . Аз също съм къс от 1.3640 стоп на 0 ...засега оцелявам.
                            Успех!

Коментар

• Колеги аз влязох дълъг при долар/йена от 120.10.

Коментар

• Първоначално изпратено от kp
                                Първоначално изпратено от koko
                                Така правя още една добавка в късо която чака ЛИМИТ СЕЛ ЕУР 1.3610 ТАРГЕТ 1.3410 за тая добавка - в момента курса е 1.3593
                                Не зная дали ти се задейства отложения ордер но дори и да не е така поздравления

А поздравленията ги остави за ако иде на 1.3410 хехе, не за 1п не ми задейства ордера но аз си имам горе къса от 1.3640 - изтрих тоя ордер и оставих една добавка под 1.3535

Коментар

Working...
                                X