Вече се отървах от дългите ,бях се застраховал за някой хеджа може и да е грешка но пък аз не се имам за добър
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.31
Collapse
Заключена.
X
X
-
Специален поздрав за хан Крум и СуперТрейдър с 50_cent_eminem_cashis_and_lloyd_banks-you_dont_know.mp3
Поздрава е от Златото и Dow Jones Industrial Average :lol:
Извинявам се, че наруших обета за мълчание. Няма да ме чуете скоро.From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от kritelinЕвро/долар нарисува на 30м пин-бар.Стохастик дава селл сигнали.
От тук една къса за мен е много добро решение.
Надали ще има мегдан за повече от 10-15п, аз отивам да дремна малко че нощем много работа
Коментар
-
Крителин - аз направих тая добавка заради сър Форексов щот ме подсети за македончето вчера а той комшията много обича да отиграва С вълни - по принцип като минем дънцето 3535 ще направя още една добавка. Според Македончето - аз сутринта и на Ники му казах това че това май беше А и трябва да търсим края на В и после за 1.34- - ако човек вижда това правилното отиграване е да влезе тук с малко за да търпи малко по-гаден стоп за предпочитане над 3680 и при пробив на дънцето да добави като премести стопа на цялата позиция на 0. Когато Деян прави стъдито си ни демонстрира страхотно отиграване на НЗД точно на В вълни хехе - ето ти линк към съксес стъдито http://www.freewebs.com/waveid/video/NZD%20Call.html
Успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoСедя тук и мисля седя и мисля и като гледам аз само седя, но си мислих че скоро доларкад ще поеме за 1000п нагоре още мъненко да паднеЗакона на 5 П
Перфектната
Подготовка
Предотвратява
Провала на
Представлението/Престъплението
Коментар
-
Първоначално изпратено от Форекс ФорексовПървоначално изпратено от MackataЕР-СИ-АЙ на долар/джапанка на 4 часа минава 80, както и на евро/долар пък гони 20.
И на двете скоро ще има обръщане.......еврото пак си хваща баира, а джапанката ще сгъне долара.
п.с.
Форексов...ко стаааа друже.
Нещо ново нещо чуждо ?
Змей горянино, радвам се да те видя тук пак.
След малко мисля да вкарам цифра при НФП-то да се привлече малко чужд капитал.
От време на време по някой глупост казвам и аз.
И си чакам късите долари и канадци.
Нали съм тъпо копеле и търпеливо най вече...хехехех.
Някой ми беше казал, че търпението било добродетел....и аз търпя.
Тук там някой позиция откривам за скалп......кат стане сърбежа нетърпим.
Закона на 5 П
Перфектната
Подготовка
Предотвратява
Провала на
Представлението/Престъплението
Коментар
Коментар