IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Happy68
    Първоначално изпратено от kritelin
    Идеята ми е при затваряне на една хубава свещ на 4 часа под тази съпротива да се влиза къса с гореспоменатата цел и там ревърс за една добра дългосрочна позиция с цели доста нависоко.
    попрочетох малко по-задълбочено сега постовете ти и тази идея (за късите) ми се струва доста рискована. Виж какво имам предвид.

Ти предполагаш, че си в някаква 5-та (според мен е голямо В, но почти няма значение). Текущо би трябвало да сме в 3-та на тази 5-та. Ако пуснеш екстеншън на 1-ва, 2,618 се пада на около 1,1006. След което би следвало да правим 4-та, демек да тръгваме някакси нагоре. Значи, ти ще влезнеш на 1040 и ако екстеншъна проработи, много скоро пазара ще те изхвърли. За такова отиграване може би е по-добре да се изчака някаква корекция и да се хване върха й (или поне близичко до него), че да има място позицията да излезе.

А за отиграване на дълги може би ще е най-добре да се изчака обръщащ седмичен кендъл и тогава. Все ще има място за вход за дълги (освен ако не държиш да хванеш дъното, естествено).

Естествено, канадеца си има свое мнение и не е задължително да са правилни разсъжденията ми, но все пак, по теория така излиза - просто "едно наум"
    Късите са доста рисковани от тук,съгласен съм на 100%.Идеята ми е евентуално да потърся целите на цялото низходящо движение.На дневна,както писах има някакви сигнали,че може от тук да обърнем за малка корекция.Четох статии,че в Канада почват да се оплакват вече,че прекалено силната валута ще навреди на икономиката им и това допълнително ми подсказва,че е възможно да сме близо до края на този голям спад.Опитах се да намеря техническа обосновка за край на това движение.За средносрочно обръщане наистина ще чакам потвърждение на седмична,защото иначе ще прилича на игра на тото всичко.Това бяха просто някой разсъждения,които помислих,че може да са от полза и за това ги постнах.

Коментар

• Първоначално изпратено от JHB
      ЩО E МЕГАБАНКА?!
      НА 27.04.2007 ОТИВАМ В ЦЕНТРАЛНИЯ КЛОН НА БУЛБАНК НА ПЛОЩАД СВЕТА НЕДЕЛЯ. ВИЖДАМ НА ИНФОРМАЦИОННОТО ТАБЛО, ЧЕ БАНКАТА ОБМЕНЯ ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКОВЕ. ДАВАМ НА КАСАТА 10 000 ЛВ. И ЗАЯВЯВАМ, ЧЕ ИСКАМ ДА ГИ ОБМЕНЯ ВЪВ ФРАНКОВЕ. КАСИЕРКАТА ЗАПОЧНА ДА ЗВЪНИ НА РАЗНИ НОМЕРА, СЛЕД ТОВА ОТИДЕ НЯКЪДЕ ЗА ОКОЛО 5 МИН., ВЪРНА СЕ И КАЗА, ЧЕ БАНКАТА НЯМА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ОБМЕНИ ТАКАВА СУМА ВЪВ ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКOВЕ!
      ТОВА Е МЕГАБАНКА....
      Това е липшса на кеш. Ако беше направил транзакцията по сметка нямаше да имаш проблем, но просто такива суми в кеш не се държат защото няма смисъл да се купуват такива банкноти, защото трябва да се карат от италия или австрия а търсенето за тях е почти никакво и си е чеиста загуба жената е звъняла да провеи дали може да се набави кеш, но вече казахмв защо такъв не се поддържа. ако го беше минал по сметка щеше да имаш и възможност за предоговаряне на курса. нищо сега вече ще знаеш
      Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
        Идеята ми е при затваряне на една хубава свещ на 4 часа под тази съпротива да се влиза къса с гореспоменатата цел и там ревърс за една добра дългосрочна позиция с цели доста нависоко.
        попрочетох малко по-задълбочено сега постовете ти и тази идея (за късите) ми се струва доста рискована. Виж какво имам предвид.

Ти предполагаш, че си в някаква 5-та (според мен е голямо В, но почти няма значение). Текущо би трябвало да сме в 3-та на тази 5-та. Ако пуснеш екстеншън на 1-ва, 2,618 се пада на около 1,1006. След което би следвало да правим 4-та, демек да тръгваме някакси нагоре. Значи, ти ще влезнеш на 1040 и ако екстеншъна проработи, много скоро пазара ще те изхвърли. За такова отиграване може би е по-добре да се изчака някаква корекция и да се хване върха й (или поне близичко до него), че да има място позицията да излезе.

А за отиграване на дълги може би ще е най-добре да се изчака обръщащ седмичен кендъл и тогава. Все ще има място за вход за дълги (освен ако не държиш да хванеш дъното, естествено).

Естествено, канадеца си има свое мнение и не е задължително да са правилни разсъжденията ми, но все пак, по теория така излиза - просто "едно наум"
        Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68
          Първоначално изпратено от kritelin
          Ето го и триъгълникът на месечна.

......................
          Колега, извинявай, ама това няма абсолютно нищо общо с триъгълник. Ако искаш да търгуваш фигури, ще е добре да се запознаеш и с характеристиките им.

Ако тук все пак искаш да гледаш триъгълник, отбележи факта, че пробива идва в 5-та ли 6-та точка, в зависимост от това, дали е обръщащ или продължаващ. А ти все още нямаш формирана 4-та.

Според мен, ако ще правим фигура, то тя ще е или нещо като разширен флаг, или разширяващ се триъгълник (мегафон). Но все още е рано да се каже - трябва ни информация от цената, какво ще направи тези 2-3 месеца.
          Права си,сега се загледах,че е доста неудачен този триъгълник.Долното рамо трябва да е почти хоризонтално и да минава през силната подкрепа на 1.1040.Мерси за корекцията

Коментар

• Първоначално изпратено от batmiro
            Брадъре аз ползвам графиките в MT4 а пък търгувам в trader.bg Така че не е проблем
            това и аз го правя,запознат съм и с платформата,знам как работи,но въпросът ми беше относно брокерите,NF И STS F,благодаря все пак и успех

Коментар

• ЩО E МЕГАБАНКА?!
              НА 27.04.2007 ОТИВАМ В ЦЕНТРАЛНИЯ КЛОН НА БУЛБАНК НА ПЛОЩАД СВЕТА НЕДЕЛЯ. ВИЖДАМ НА ИНФОРМАЦИОННОТО ТАБЛО, ЧЕ БАНКАТА ОБМЕНЯ ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКОВЕ. ДАВАМ НА КАСАТА 10 000 ЛВ. И ЗАЯВЯВАМ, ЧЕ ИСКАМ ДА ГИ ОБМЕНЯ ВЪВ ФРАНКОВЕ. КАСИЕРКАТА ЗАПОЧНА ДА ЗВЪНИ НА РАЗНИ НОМЕРА, СЛЕД ТОВА ОТИДЕ НЯКЪДЕ ЗА ОКОЛО 5 МИН., ВЪРНА СЕ И КАЗА, ЧЕ БАНКАТА НЯМА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ОБМЕНИ ТАКАВА СУМА ВЪВ ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКOВЕ!
              ТОВА Е МЕГАБАНКА....

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                Ето го и триъгълникът на месечна.

......................
                Колега, извинявай, ама това няма абсолютно нищо общо с триъгълник. Ако искаш да търгуваш фигури, ще е добре да се запознаеш и с характеристиките им.

Ако тук все пак искаш да гледаш триъгълник, отбележи факта, че пробива идва в 5-та ли 6-та точка, в зависимост от това, дали е обръщащ или продължаващ. А ти все още нямаш формирана 4-та.

Според мен, ако ще правим фигура, то тя ще е или нещо като разширен флаг, или разширяващ се триъгълник (мегафон). Но все още е рано да се каже - трябва ни информация от цената, какво ще направи тези 2-3 месеца.
                Безплатен обяд няма!

Коментар

• Zdraweite Kolegi,niakoi ot was da mu se namira material po temata Glenn Neely i negowite neowaves?
                  Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов

Можеш, поръчката в МТ4 е Buy Stop - активира се поръчка за покупка на цена по-висока от текущата.
                    Благодаря Форексов. Утре ще пробвам как работи.

Коментар

• Първоначално изпратено от atmanpg
                      Първоначално изпратено от batmiro
                      Брадъре аз ползвам графиките в MT4 а пък търгувам в trader.bg Така че не е проблем
                      За мен е проблем, че в trader.bg не мога да пусна 2 противоположни заявки.
                      От друга страна при работа с МТ4 ми е проблем, че не мога да пусна заявка за купуване при достигане на цена по-висока от текущата в момента.
                      Все пак поне до края на годината ще играя на демо и дотогава ще гледам да се ориентирам.

Можеш, поръчката в МТ4 е Buy Stop - активира се поръчка за покупка на цена по-висока от текущата.

Коментар

• Първоначално изпратено от batmiro
                        За мен е проблем, че в trader.bg не мога да пусна 2 противоположни заявки.
                        От друга страна при работа с МТ4 ми е проблем, че не мога да пусна заявка за купуване при достигане на цена по-висока от текущата в момента.
                        Все пак поне до края на годината ще играя на демо и дотогава ще гледам да се ориентирам.

Коментар

• Брадъре аз ползвам графиките в MT4 а пък търгувам в trader.bg Така че не е проблем

Коментар

• здравейте на всички,отдавна чета този форум и виждам че повечето от хората тук имат мнение по всички въпроси свързани с FOREX,затова ще съм благодарен ако някой ми помогне с вземането на едно решение.
                            От няколко месеца съм на риъл в TRADRE.BG,не че не съм доволен но искам да ползвам и MT4.Сега играя на домо при NF/MT4/ и при STS FINANCE но не мога да реша при кои да отворя акаунт.
                            Ако някой има мнение ще се радвам да го сподели,БЛАГОДАРЯ
                            УСПЕХ НА ВСИЧКИ

Коментар

• Ей го на

http://images17.snimka.bg/002786667-big.jpg
                              На евровата позиция последната забравих да и сложа тейк профит и затова още стои. Мислех да го тресна на около 30 пипса надолу и уж го бях сложил....да ама не.
                              Ама на кой му дреме.....
                              Снощи ходих на откриването на ПиАр в Златни.
                              Много арно там момци.
                              Другата седмица по голямото село ще се мърсува.
                              Приятна почивка на сичкото чаавета.
                              Закона на 5 П
                              Перфектната
                              Подготовка
                              Предотвратява
                              Провала на
                              Представлението/Престъплението

Коментар

• Тоз триъгълник хич, ама хич не ми вдъхва доверия на мен. По-скоро линията трябва да мине през 1.1043. При пробива на нивата на подкрепа по-вероятно е цената да селезе повече надолу.
                                Вероятно кросът ще качи малко и после пак надоле към подкрепите
                                Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

Working...
                                X