Първоначално изпратено от Happy68
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.31
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от JHBЩО E МЕГАБАНКА?!
НА 27.04.2007 ОТИВАМ В ЦЕНТРАЛНИЯ КЛОН НА БУЛБАНК НА ПЛОЩАД СВЕТА НЕДЕЛЯ. ВИЖДАМ НА ИНФОРМАЦИОННОТО ТАБЛО, ЧЕ БАНКАТА ОБМЕНЯ ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКОВЕ. ДАВАМ НА КАСАТА 10 000 ЛВ. И ЗАЯВЯВАМ, ЧЕ ИСКАМ ДА ГИ ОБМЕНЯ ВЪВ ФРАНКОВЕ. КАСИЕРКАТА ЗАПОЧНА ДА ЗВЪНИ НА РАЗНИ НОМЕРА, СЛЕД ТОВА ОТИДЕ НЯКЪДЕ ЗА ОКОЛО 5 МИН., ВЪРНА СЕ И КАЗА, ЧЕ БАНКАТА НЯМА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ОБМЕНИ ТАКАВА СУМА ВЪВ ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКOВЕ!
ТОВА Е МЕГАБАНКА....жената е звъняла да провеи дали може да се набави кеш, но вече казахмв защо такъв не се поддържа. ако го беше минал по сметка щеше да имаш и възможност за предоговаряне на курса. нищо сега вече ще знаеш
Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelinИдеята ми е при затваряне на една хубава свещ на 4 часа под тази съпротива да се влиза къса с гореспоменатата цел и там ревърс за една добра дългосрочна позиция с цели доста нависоко.
Ти предполагаш, че си в някаква 5-та (според мен е голямо В, но почти няма значение). Текущо би трябвало да сме в 3-та на тази 5-та. Ако пуснеш екстеншън на 1-ва, 2,618 се пада на около 1,1006. След което би следвало да правим 4-та, демек да тръгваме някакси нагоре. Значи, ти ще влезнеш на 1040 и ако екстеншъна проработи, много скоро пазара ще те изхвърли. За такова отиграване може би е по-добре да се изчака някаква корекция и да се хване върха й (или поне близичко до него), че да има място позицията да излезе.
А за отиграване на дълги може би ще е най-добре да се изчака обръщащ седмичен кендъл и тогава. Все ще има място за вход за дълги (освен ако не държиш да хванеш дъното, естествено).
Естествено, канадеца си има свое мнениеи не е задължително да са правилни разсъжденията ми, но все пак, по теория така излиза
- просто "едно наум"
Безплатен обяд няма!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Happy68Първоначално изпратено от kritelinЕто го и триъгълникът на месечна.
......................
Ако тук все пак искаш да гледаш триъгълник, отбележи факта, че пробива идва в 5-та ли 6-та точка, в зависимост от това, дали е обръщащ или продължаващ. А ти все още нямаш формирана 4-та.
Според мен, ако ще правим фигура, то тя ще е или нещо като разширен флаг, или разширяващ се триъгълник (мегафон). Но все още е рано да се каже - трябва ни информация от цената, какво ще направи тези 2-3 месеца.
Коментар
-
ЩО E МЕГАБАНКА?!
НА 27.04.2007 ОТИВАМ В ЦЕНТРАЛНИЯ КЛОН НА БУЛБАНК НА ПЛОЩАД СВЕТА НЕДЕЛЯ. ВИЖДАМ НА ИНФОРМАЦИОННОТО ТАБЛО, ЧЕ БАНКАТА ОБМЕНЯ ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКОВЕ. ДАВАМ НА КАСАТА 10 000 ЛВ. И ЗАЯВЯВАМ, ЧЕ ИСКАМ ДА ГИ ОБМЕНЯ ВЪВ ФРАНКОВЕ. КАСИЕРКАТА ЗАПОЧНА ДА ЗВЪНИ НА РАЗНИ НОМЕРА, СЛЕД ТОВА ОТИДЕ НЯКЪДЕ ЗА ОКОЛО 5 МИН., ВЪРНА СЕ И КАЗА, ЧЕ БАНКАТА НЯМА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ОБМЕНИ ТАКАВА СУМА ВЪВ ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКOВЕ!
ТОВА Е МЕГАБАНКА....
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelinЕто го и триъгълникът на месечна.
......................
Ако тук все пак искаш да гледаш триъгълник, отбележи факта, че пробива идва в 5-та ли 6-та точка, в зависимост от това, дали е обръщащ или продължаващ. А ти все още нямаш формирана 4-та.
Според мен, ако ще правим фигура, то тя ще е или нещо като разширен флаг, или разширяващ се триъгълник (мегафон). Но все още е рано да се каже - трябва ни информация от цената, какво ще направи тези 2-3 месеца.Безплатен обяд няма!
Коментар
-
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от atmanpgПървоначално изпратено от batmiroБрадъре аз ползвам графиките в MT4 а пък търгувам в trader.bg Така че не е проблем
От друга страна при работа с МТ4 ми е проблем, че не мога да пусна заявка за купуване при достигане на цена по-висока от текущата в момента.
Все пак поне до края на годината ще играя на демо и дотогава ще гледам да се ориентирам.
Можеш, поръчката в МТ4 е Buy Stop - активира се поръчка за покупка на цена по-висока от текущата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от batmiroБрадъре аз ползвам графиките в MT4 а пък търгувам в trader.bg Така че не е проблем
От друга страна при работа с МТ4 ми е проблем, че не мога да пусна заявка за купуване при достигане на цена по-висока от текущата в момента.
Все пак поне до края на годината ще играя на демо и дотогава ще гледам да се ориентирам.
Коментар
-
здравейте на всички,отдавна чета този форум и виждам че повечето от хората тук имат мнение по всички въпроси свързани с FOREX,затова ще съм благодарен ако някой ми помогне с вземането на едно решение.
От няколко месеца съм на риъл в TRADRE.BG,не че не съм доволен но искам да ползвам и MT4.Сега играя на домо при NF/MT4/ и при STS FINANCE но не мога да реша при кои да отворя акаунт.
Ако някой има мнение ще се радвам да го сподели,БЛАГОДАРЯ
УСПЕХ НА ВСИЧКИ
Коментар
-
Ей го на
http://images17.snimka.bg/002786667-big.jpg
На евровата позиция последната забравих да и сложа тейк профит и затова още стои. Мислех да го тресна на около 30 пипса надолу и уж го бях сложил....да ама не.
Ама на кой му дреме.....
Снощи ходих на откриването на ПиАр в Златни.
Много арно там момци.
Другата седмица по голямото село ще се мърсува.
Приятна почивка на сичкото чаавета.Закона на 5 П
Перфектната
Подготовка
Предотвратява
Провала на
Представлението/Престъплението
Коментар
Коментар