IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• dimy

Pri GBP/USD za sega imame 20 pipsa vashodiash Gap.A pri EUR/USD sega e 1,3603.- she bade mnogo interesno na4aloto na targoviata

Коментар

• Форекс Форексов Д/Кад

Първоначално изпратено от Форекс Форексов
      В канадеца ни трябва още седмица, две да видим как ще се държи в дъното но даже и няма смисъл да рисувам графика защото правилно се ориентирате и без чертеж.

Има потвърдени дивергенции на дневна :!:
      A би ли казал къде на дневна има дивергенции -индикаторите,с които работиш

Коментар

• Kiyosi Ito какво използваш за волалитния анализ ?

Коментар

• И честит имен ден на Георгевците - тук поне един колега знам че се казва така, много здраве и успехи и всичко най, Georgi & Co. :lol:

Коментар

• Айде, загрейте машините и успехи на всички във валутната търговия - Ксерокс.

Коментар

• ....

http://web.hit.bg/signals/ може и да се купи за малко при пробив на съпротива , а от целта е ясно че е за продаване.
              D.Y.F-091066

Коментар

• hacked

Мини на брокер който има Л2 , няма да съжаляваш МТ можеш на демо да си го ползваш за тех. анализ колкото искаш препоръчвам ти да ползваш от алпари. Пък след време можеш да си платиш една програма за тех.анализ което е по-добрия вариант.Ако искаш да ползваш някаква програма - експерти имам впредвид , никакъв проблем не ти е да си ги пуснеш на който искаш брокер дори независимо дали имат апи има програми за целта , а ако ти прави поръчките на л2 няма да имаш проблем. Примерно 3п. спред за евро -долар в момента са множко при положение че ордера ти се пласира на спокоен пазар.Може да се намери и от така наречените мултиброкер , там вече работата е съвсем друга , но от България почти е невъзможно реално да арбитрираш пазара.МТ - брокери ги избягвай освен СТС , имай впредвид че реални брокери с МТ са само два - Метакуотес и Алпари , а другите просто са скочили от първи клас в десети и им липсват много години подготовка и опит при разработването на брокерската услуга , често търговията през тях е луксозна работа - скъпичко излиза.
                D.Y.F-091066

Коментар

• гледам нещо канадеца ви е на сърце в момента нека кажа и аз две думи породени от това което виждам виждам възможен тест на 1.12 където е МА 100, затова сега дълга позиция е добра, НО ако покачването се забави повече от 2-3 дена ще стане притеснително поне за мен и това което виждам защото наблюдаваните дивергенции фактически няма да бъдат активирани и ще отпаднат като вариант, което евентуално би означавало възстановяване на стойности за индикаторите и по-лесно слизане още надолу към 1.09.
                  Като стана дума за възстановяване на стойности на индикатори такова наблюдаваме при рси при еврото и кабела на дневна, което леко ме подтиква към покупка на съответните валути, но засега ще си трая. С чиста съвест бих продал евра и паунди при пробив на седмичното дъно от миналата седмица като при еврото ще ревърсна в зависимост от ситуацията и силата на спада на 1.3480, при кабела засега нямам яснота...всичко ще се решава в движение волатилни анализ ми казва да очаквам при еврото рейндж в рамките на 45-60 пипса от отварянето в понеделник и вторник, но данните не са много категорични, затова само ще ги имам предвид без да им се доверявам много
                  Успешна седмица на всички!
                  Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• За када-мисля че сме в голямо С, в 3-та вълна,която не е приключила.В момента има предпоставки за започване на 4-та корективна вълна и по моите виждания са доста добри,или изчаквам сигнал за влизане на дълги позиции. Нищо не пречи корекцията да е1-2 фигури нагоре и след нея пак къси.Ако обаче е приключило голямото С,би трябвало да има втори тест на дъното и образуване на трендобръщаща фигура.и трети вариант- ако пробие дъното ,там вече ново броене.

Коментар

• Първоначално изпратено от индианец
                      Форексов,

идеята ми е, че едно толкова еднопосочно и категорично движение трудно се дава без повторен ре-тест на дъното по дневни и седмичи графики. Ако теста издържи, вече бих търсил дълги.
                      Точно това ми е идеята и на мен.При положение,че 30 години сме се движили в някакво ограничено отклонение от медиана не виждам как толкова лесно сега ще прескочим за нови дъна надолу.За това и си мислех за дълги от 1.0850,но естествено не на сляпо,а при ясни сигнали.

Коментар

• Форексов,

идеята ми е, че едно толкова еднопосочно и категорично движение трудно се дава без повторен ре-тест на дъното по дневни и седмичи графики. Ако теста издържи, вече бих търсил дълги.

Коментар

• Индианец, според мен колкото си прав толкова и не си - зависи тези 2-3 фигури как ще ги направи ( ако ги направи ) - те могат да се оформят както и като корекция, подходяща за къси, така и като обръщане на тренда, времето може да нареди нещата по различен начин но при всички положения ще играя едни дълги в скоро време

Коментар

• Първоначално изпратено от hacked
                            здравейте на всички,отдавна чета този форум и виждам че повечето от хората тук имат мнение по всички въпроси свързани с FOREX,затова ще съм благодарен ако някой ми помогне с вземането на едно решение.
                            От няколко месеца съм на риъл в TRADRE.BG,не че не съм доволен но искам да ползвам и MT4.Сега играя на домо при NF/MT4/ и при STS FINANCE но не мога да реша при кои да отворя акаунт.
                            Ако някой има мнение ще се радвам да го сподели,БЛАГОДАРЯ
                            УСПЕХ НА ВСИЧКИ
                            И NF и СТС са коректни - а Матеев е голям пич и заради това съм към СТС. Нямам забележки, дори никога не са ми правили слипидж, рекотирането е много рядко и само на много волатилен пазар с важни данни. За НФ също не съм чувал нищо лощо, имат тук там малко по-малки спредове ( с 1п по-малко в няколко двойки ), освен това и всякакви неизвестни двойки и кросове, ако те интересуват суапове - влез им в сайтовете и ги сравни, но аз трябва да си кажа дежурната реплика - суапосъбирането въобще не е най-добрия вариант за печелене от форекс :!:

Коментар

• В USDCAD няма никаква идея за дълги. Дори и да направи корекция, то ще е в рамките на 2,3 фигури, откъдето отново би следвало да се търсят къси, според мен.

Коментар

• В канадеца ни трябва още седмица, две да видим как ще се държи в дъното но даже и няма смисъл да рисувам графика защото правилно се ориентирате и без чертеж.

Има потвърдени дивергенции на дневна :!:

Коментар

Working...
                                X