Първоначално изпратено от Форекс Форексов
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.31
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Han KrumСлед 11:30 срив на кабела..
Думичката срив не е най-точната.По-скоро обиране на стоповете в зоните на подрепа 1.9770 и 1.9730 и после атака над 1.9930 но да видим.Денят е много дълъг и изпълнен с много новини.Каквото и да стане , ще стане след 15.10ч. когато започне да говори Бернанке.
Коментар
-
Форекс Форексов
От КаролскияАлександър Николов имам впечатления, специално що се отнася до една акция на БФБ, за човек, който доста стриктно следва изсмислицата, наречена Вълни на Елиът - не е нужно да казвам че доста сбърка за тази акция, но го уважавам заради поста който заема защото не всеки може да върши неговата работа
Коментар
-
Re: Александър Николов
Първоначално изпратено от Форекс ФорексовКолеги, не знам за кой Александър Николов говорите - дали този от Карол или този от състезанието, но знайте че това са двама различни човека и съвпадението на имената е случайно, и все пак кажете кой участва в "Бизнесът" - този от Карол или другият.
Коментар
-
Re: Александър Николов
Първоначално изпратено от Форекс ФорексовКолеги, не знам за кой Александър Николов говорите - дали този от Карол или този от състезанието, но знайте че това са двама различни човека и съвпадението на имената е случайно, и все пак кажете кой участва в "Бизнесът" - този от Карол или другият.
Тоя от Карол естественоFrom Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Форекс Форексов
Александър Николов
Колеги, не знам за кой Александър Николов говорите - дали този от Карол или този от състезанието, но знайте че това са двама различни човека и съвпадението на имената е случайно, и все пак кажете кой участва в "Бизнесът" - този от Карол или другият.
Коментар
-
kritelin
пич,така можеш да смажеш някои начинаещ.кажи ми аджеба долната линия на така нареченият триъгълник от каде я получи.или просто
смяташ че ще стане така?.не казвам че не може да се случи това и не се заяждам.но....пази малко зайците,ти ще се измъкнеш ама те....Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от segarПървоначално изпратено от PLPПървоначално изпратено от segarПървоначално изпратено от Mitac
Коментар
-
Първоначално изпратено от Форекс ФорексовПървоначално изпратено от segarПървоначално изпратено от Mitac
В кое предаване по БТВ? Бизнесът ? ...
Коментар
-
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от segarПървоначално изпратено от Mitac
В кое предаване по БТВ? Бизнесът ? ...
Коментар
Коментар